Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

na tohle taky nekdo prihazuje, jo? No, to ty "televize" jsou lepsi...

attachicon.gifprim.jpg

Hodinky PRIM sport II 
Prim, pouzdro zlacené SWISS, top stav, v chodu, předělávka, po hodináři.

no twl, zlatá čína za 10 USD... :eek:

Odesláno

Občas jsou ty bastly (nebo jak píše prodejce "předělávky") aspoň hezky udělaný, ale toto... 

Bastly mi jsou jasny, spis nechapu, jak lidi hazou penize do kanalu. Tohle jsem nasel na Aukru nahodou, jsem hledal "swiss" a ejhle prim.

Jinak to HMT "podobne Prim Sport Igen" je taky vtipny :D ale podobnost v tom vubec nevidim, Omega snad...

Odesláno (upraveno)

na tohle taky nekdo prihazuje, jo? No, to ty "televize" jsou lepsi...

attachicon.gifprim.jpg

Hodinky PRIM sport II

Prim, pouzdro zlacené SWISS, top stav, v chodu, předělávka, po hodináři.

http://aukro.cz/hodinky-prim-sport-ii-i4011657793.html

Marn? přemýšlím, jaká součástka z inzerovaných Prim Sport II na "předělávce" zbyla.... st?žejky ? Upraveno uživatelem martar
Odesláno

Způsob nanesení lumi je podobný

Bastly mi jsou jasny, spis nechapu, jak lidi hazou penize do kanalu. Tohle jsem nasel na Aukru nahodou, jsem hledal "swiss" a ejhle prim.

Jinak to HMT "podobne Prim Sport Igen" je taky vtipny :D ale podobnost v tom vubec nevidim, Omega snad...

Odesláno

detailnejsi foto mi prodavajici neposlal.."nemam lepsi fotak" podobne inzeraty bych mel asi ignorovat, ze?

Podobné odpovědi prodejců už u mně dávno znamenají konečnou. Ve finále to vždycky znamená že hodinky jsou vohemraný tak že bylo potřeba fotku umělecky rozostřit. Výjimky téměř nejsou.

Odesláno

Miamónovi fotky jsou alibistické. Spodní strana pouzdra je nadraná jak péří do polštářa a stěžejky někdo nasazoval motykou, neboť nožky jsou okopané jak zemáky. Řemínek za kilo to nevytrhne. Zbytek vypadá obstojně. Reálná cena by mohla být 2 až 2,5k

post-17158-0-91259300-1394559964_thumb.jpg

post-17158-0-92778900-1394559973_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

To je spíš na dvakrát - cifr a ručky vypadají dost dobře, tak koupit a potom si počkat na dobré pouzdro s poškozeným cifrem - taky častý úkaz. No a přeskládat a zbytek nějak poslat dál.

No tady nevím. Ještě bych žebral ať tím strašně špatným foťákem blýskne cifr detailně s ručkama mimo trojku. Abys nebyl překvapenej- ona nehoda není náhoda.

Dojebané pouzdro s hnusným cifrem se dál posílá dost blbě. Proto je to většinou poskládané tak jak je.  A není lepší počkat třeba na číslovaný kus?

Ve finále z toho máš jedny dvakrát přeplacené pěkné Diplomaty za dlouhé peníze a kupičku neprodejného šrůtku..

Upraveno uživatelem straspol
Odesláno

Tak tak pánové. Pak jen on a bůh ví, jak vypadá: strojek PRIM kal. 68,3 který je vybaven nárazu odolným uložením setrvačky, jenž by teoreticky v hodinkách mohl být. :) Možná hodinky nefotil oddeklované, aby nevyniklo ožrané pouzdro.

Odesláno (upraveno)

Zdravím,

předem se omlouvám za asi hloupý dotaz, ale koukám po nějakých kulatých automatech a na aukru na mě zamávaly tyhle. Na první pohled hezké, ale ten strojek mi nepřijde jako automatický nátah. Nemýlím se?

http://aukro.cz/panske-naramkove-hodinky-prim-automat-kulate-i4046786963.html

post-35058-0-27435800-1394804133_thumb.jpg

post-35058-0-91521000-1394804174_thumb.jpg

Upraveno uživatelem adam.ra

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...