Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 8. 2. 2013 v 20:38, straspol napsal:

DEVĚT ??? Proboha, a já netušil už proč za to dát těch sedm...Stroj je určitě z ošoupaných televizí a to pouzdro je na vyhození.

Největší cenu na těch hodinkách má dýnko a gumový řemen... :)

Odesláno

Řekl bych, že nejlepší na těch fotografiích jsou ty pilotní odznaky, ale asi nebudou předmětem aukce.........

Odesláno

No, mě už by asi na leteckých nikdo nenapálil, už jsem totiž jedny, patrně komplet "parexo", koupil :smile_anim: Tenkrát jsem to tady ještě neměl moc prostudovaný a myslel jsem, že letecké jsou v nerezu... Pak jsem si zde na fóru přečetl o tom čísle 000215 a bylo mi to jasné... Na druhou stranu jsem za ně dal defacto totéž, jako bych si je sám seskládal z dílů a navíc je nosím často a bez obavy, že se mi ošoupou, originály bych určitě šetřil. Samozřejmě mě neoriginalita mrzi, ale nikomu neříkám, že s nimi létali piloti. Navíc všem známým je to úplně jedno, protože se o hodinky vůbec nezajímají. Přítelkyně mi řekla, že bych měl být rád, že jsou v nerezu než za nějaký starý šunty :wallbash:...

Také si dávám už na aukru vetší pozor, ikdyz prodejci obvykle neco zamlčí. Mé zkušenosti s aukrem jsou tak pul na pul. Většinou je tam nějaká drobnost, kterou prodejce neřekne, typu, ze vypadává sklíčko, hodinky mají slepený vlásek (jdou rychle), nebo přijdou bez řemínku... Naštěstí jsem se ještě nesetkal s tím, že zboží vůbec nepošlou, ale zase nenakupuju přes aukro tak často...

post-20912-061512900 1360588318.jpg

Odesláno

To je ale ksindl... no, teď jsem za pár stovek koupil vintage indické vojenské HMT Jawan a pak jsem četl na zahr. fóru diskuzi a pár indů tam psalo, že Jawany jsou tak vzácné, že je sami na vlastní oči neviděli (asi jako u nás orlíky) ovšem, že na e-bayi jich jsou desítky... takže taky skládačka, z jiných HMT...

Odesláno
  V 12. 2. 2013 v 16:01, papen napsal:

Co říkáte na tyhle letecké, je to originál, nebo bastl? Nemám zkušenosti v tomhle tom případě.

díky

Cifr je origo, zbytek Parexo. Ing. Hnevsa to prodává jako sadu, tady to někdo seskládal dokupy

Odesláno
  V 12. 2. 2013 v 16:28, financ napsal:

Cifr je origo, zbytek Parexo. Ing. Hnevsa to prodává jako sadu, tady to někdo seskládal dokupy

Takže s ohledem na originalitu pouze cifru, dýnka? a možná strojku..? je reálná cena tak 700czk co?...

Odesláno
  V 12. 2. 2013 v 17:09, papen napsal:

Takže s ohledem na originalitu pouze cifru, dýnka? a možná strojku..? je reálná cena tak 700czk co?...

Pro mě to nemá žádnou cenu.

Parexo to prodává jako stavebnici za cca 1850Kč (díly bez strojku).

Kromě cifru je všechno Čína, i to dýnko má několik stovek bratříčků se stejným číslem.

Odesláno (upraveno)

Parexo sada stojí 1850,-. Funkční kal.96 řádově do 500,-. + montáž. Ale tu cenu to nemá. Já bych za to určitě dal maximálně cenu toho cifru - je-li fakt originál.

Edit: Financ mi předběh

Upraveno uživatelem Honza.manta
  • po 2 týdnech...
Odesláno

A pak ze nebudeme reagovat na probihajici aukce :smile_anim: . Ale souhlas, co je moc je moc. Verte ze mnohym neznalym pomuzeme!!!A to je dobre!!Vcera taky byly Prim v aukci, na cifru elastblok a ve vnitr KIF a jeste mi tvrdil prodejce do mailu, ze jsem slepej. Tady si musime pomahat proti zloradu NEKTERYCH prodejcu aukra!!

Odesláno

Co je na těch Igenech špatně? Když na to koukám svým nezkušeným okem, tak mi přijde divnej akorát cifr - kterej by na tom předpokládám měl ale asi největší cenu.

Chtěl jsem se taky zeptat, jak se dá bezpečně poznat, co je parexo (vlákno jsem žádné pořádné nenašel)

Odesláno

To byl kalibr 50? Tam se krom elastbloku nic jiného nedávalo, teda krom incablocu v Orlíkách.

Když tam nebyl elastblok tak ta setrvačka byla bez odpružení.

Odesláno

to Lamiczka

Co je na těch Igenech špatně? Když na to koukám svým nezkušeným okem, tak mi přijde divnej akorát cifr - kterej by na tom předpokládám měl ale asi největší cenu.

Chtěl jsem se taky zeptat, jak se dá bezpečně poznat, co je parexo (vlákno jsem žádné pořádné nenašel)

co třeba toto vlákno.Zhruba od druhé stránky se tam toho píše dost.Je to potřeba přečíst vše,pro lepší přehled.

http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/31642-zkusenosti-s-dily-z-parexa/

Odesláno
  V 21. 2. 2013 v 16:17, Honza.manta napsal:

Tak k tomu přidáme i fotku:

---

Ja jsem si rikal, kdepak jsem je uz videl... a hele je "holky "... :evil2:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...