Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chápete někdo tyto příhozy, proč takový nárust z 357 na 1377kč.

Prostě k..4 si přihodila když to bylo za 357 a dal si tam svůj limit na kolik je ochoten jít což je těch jeho 1377,- no M..s  to chce taky tak přihazoval až ho přehodil. Já když nějakej kousek chci -to ber jako příklad-  a je tam třeba cena 106,- dva přihazující a já si ho cením třeba na 5000,- tak dám rovnou příhoz těch pět,nikdo ho nevidí, ale když budeš přihazovat tak musíš tak dlouho až mi přelezeš. Toť moje vysvětlení. Taky to může být jinak, když prodáváš a chceš zvednout cenu požádáš kamaráda ať ti zvedne,vím že to někteří dělaj a taky maj někteří dva Nicky a zvedaj si cenu sami, ale na to časem tajky přijdeš.

Odesláno

Tohle mám pořád. Stává se mi to strašně často, hlavně s některými kolegy..

Rejpale

Odesláno

A proc si tu cenu umele zvedaji? Me zmatlo,ze mezi tim neni zadny prihoz.

Aby Aukru zaplatili větší poplatek, prostě jsou to grandi.

Odesláno

Přesně tak... a projdi si v klidu řádně tohle fórum a zjistíš ohromnou spoustu faktů a zajímavostí, hned budeš mít v těchto věcech o něco víc jasno.

Odesláno

Nic proti nikomu tu nemám a otázky od uživatele Markynin  jsou už asi přehnané. Ale odkaz na tu hloupou a neuspěšnou dohodu, pod kterou se podepsal min. počet členů tohoto fora, je dle mého nemístná. Na případy, kdy se snaží vlivná menšina kamsi zmanipulovat ostaní, se musíme bohužel koukat dnes a denně. Alespon zde by to mohlo být jiné. Svobodné. 

Odesláno

Nic proti nikomu tu nemám a otázky od uživatele Markynin  jsou už asi přehnané. Ale odkaz na tu hloupou a neuspěšnou dohodu, pod kterou se podepsal min. počet členů tohoto fora, je dle mého nemístná. Na případy, kdy se snaží vlivná menšina kamsi zmanipulovat ostaní, se musíme bohužel koukat dnes a denně. Alespon zde by to mohlo být jiné. Svobodné. 

Buď se svýma 140 příspěvkama v klidu a v pohodě. Jseš jen o něco dál než já.

Odesláno

V čem neúspěšnou? Odkazů na probíhající aukce je tu minimálně a ani prodejci si tu nezveřejňují svoje prodeje. Za mě to účel splnilo

Buď se svýma 140 příspěvkama v klidu a v pohodě. Jseš jen o něco dál než já.

To bych netvrdil, Lukas.78 tu je o nějaký pátek dýl a má i trochu lepší znalosti

Odesláno

Tímto děkuji za zastání od financ, raději jsem na pána Merkynil už nereagoval a reagovat nebudu.

Pokud jde o dohodu, asi jsem na to neměl reagovat. Mě každá zmínka o ni, nevím proč, pokaždé nějak vyděsí  :(

Odesláno

Ale tady preci svoboda je. Uz jenom v tom, ze pokud se zde nekomu nelibi, tak muze klidne odejit :cheers:

Nedelal bych z toho hned nejakou manipulacni kampan... Ta se dela jinak a mnohem durazneji... :lol2:

Odesláno

Tímto děkuji za zastání od financ, raději jsem na pána Merkynil už nereagoval a reagovat nebudu.

Pokud jde o dohodu, asi jsem na to neměl reagovat. Mě každá zmínka o ni, nevím proč, pokaždé nějak vyděsí  :(

Nemáš se čeho děsit. Dohoda je způsob, jak se manipulacím (aukcí a inzerce) účinně bráníme.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...