Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem trochu v rozpacich, ale kdyz si vezmete fakt, ze toto se deje v Eltonu od zacatku, tak znovu musim souhlasit s Karlosovym nazorem.

Ve sbirkach ruznych clenu se nachazi spoustu jedinecnych kousku co si zamestnanci udelali na " nocni smene " a nikoho to netankuje.

Je to brano pozitivne.

Kazdy se s tim dnes pochlubi.

A taky bylo pouzito ciziho know how.

Takze se neni cemu divit. :-(

Odesláno

Jooo to já se tehdy v létě 2015 jako v podstatě neználek obrátil na Elton, že mám dobře chodící kal. 50 a jestli by ho uměli dát do pouzdra Orlíků (nic víc jsem nespecifikoval). Rovnou mi nabídli tyto a lá LE45. A já hlupák tehdy neznalý tu informaci pustil, kam neměl, a bylo zatrženo. Mohl jsem mít za 4 pětky hezký Orlíky :D

• po 3 týdnech...
Odesláno

No jestli je to jak píšeš a ty hodinky si poznáš, tak je fakt super, jak jde zvýšit cenu primek...

Návštěvník tolja
Odesláno

No jestli je to jak píšeš a ty hodinky si poznáš, tak je fakt super, jak jde zvýšit cenu primek...

na náhody nevěřím, a tady by jich bylo moc najednou, navíc to vystavuje pod stejným nickem, pod jakým to ode mě koupil

pět přihazujících nicků, kteří se najednou "utrhli" nad čtyři litry také není právě obvyklé

ajajaj  :lol2:

Návštěvník tolja
Odesláno (upraveno)

Ty dva odkazy mají být na stejné hodinky? já to nějak nepochopil...

jsou to stejné hodinky, jen ten pán, který je ode mě koupil, na nich vyměnil flekatý cifr za flekatý raritní cifr, následně je fláknul zpátky na aukro, deklaroval záruku originality a nějakej chudák to včera možná koupil za 8K, anebo taky ne, a bude se oslovovat druhý v pořadí

sháněl jsem včera jedno specifický pouzdro, a tohodle "raritního skvostu" jsem si nemohl nevšimnout

Upraveno uživatelem tolja
Návštěvník tolja
Odesláno

MKremsa je prostě podvodník a v oblasti Prim hodinek tam není jedinný.

no nevím, sestavené hodinky jsou podle mě nenapadnutelné, a domnívám se, že tak, jak jsou teď složeny, kdysi Elton opustily, ALE určitě ne směrem k Dubčekovi, nebo k jinému potentátu, Řekl bych, že si je nějaký obchod ze zahnívající imperialistické ciziny takto v Eltonu počátkem 70. let minulého století objednal. I kdyby si je objednavatel nepřevzal, tak by patrně byly distribuovány prostřednictvím sítě Klenoty mezi prostý lid, naši mocipáni se obdarovávali jinými kousky.

Moje shrnutí je, že hodinky jsou složeny dobře, že legenda s Dubčekem zapáchá diletantstvím a hlavní důvod, proč jsem zde na ně poukázal je lživě deklarovaná záruka originality, to je celé.

Návštěvník tolja
Odesláno

Aha, aha, tak to je fakt dobrý  :lol2: já myslel že ciferník je nepoškozený. Nojo, není nad to dát se vyškolit machrem. Na AUKRU už je pár opravdových virtuózů.

dyť ten číselník Consul je pihatej jak Pipi Dlouhá Punčocha

Odesláno

Seskládané hodinky přece nemají nic společného s deklarovanou originalitou, to může napsat, že hodinky obsahují originální díly. No ale to je váš boj chlapci, tohle já nekupuju.

Odesláno

Nó je to první přihazující a tak bych nevylučoval, že je to "nakukaná volavka" :).

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...