Přejít na obsah

PRIM v inzerci.

Doporučené příspěvky

To by me taky zajimalo.

Pokud se objevi na byvalem antik-primu nejake hodinky s neorigo dilem, tak to jeste pochopim. Clovek nemuze stihat cenzurovat vse. Ale takovy paskvil!?

Pani Irenu bych nakopal do kouli!

Nabídka předmětných hodinek stažena z webu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Právě skončila aukce, kde poměrně známý prodejce nazývá hodinky na obrázku Prim Sport. Myslím, že tady na foru jsem viděl dost fotek a prošel témata týkající se Sportů a tak mám za to, že toto sporty nejsou nebo snad ano? Chci se jen ujistit, že už rozeznám Sporty od ostatních Primek :) . Díky.

Popis:

PRIM - SPORT, kal. 68.4 súdok, pozlátené, TOP STAV, AKO NOVÉ.

Luxusné hodinky do dobrej zbierky, alebo na nosenie.

Mechanické, naťahovacie náramkové hodinky s dátumom.

*** FUNKČNÉ *** kal.68.4
Rozmer bez korunky: 34
mm
Hodinky sú v peknom TOP STAVE - viď reálne foto.  Púzdro pozlátené, RARE ciferník, pozlátené ručičky a indexy. Sklíčko nepoškrabané, korunka nová.

post-51454-0-63883400-1492797845_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Díky za potvrzení. Fotky pozlátené a hodinky taky pozlátené alebo chrómované :) No já jsem od něj pár Primek ze začátku koupil a vesměs spokojenost. Ale dnes mě zarazil ten popis a fotky dnešních aukcí byly takové, že i kdybych o nějaké hodinky měl zájem, tak z fotek nedokážu odhadnout stav pouzdra, ciferníku atd. Přitom si myslím, že on to naschvál tak nefotí. Od toho tam jsou jiní experti. Anebo jsem naivní :)

Odkaz ke komentáři

Díky za potvrzení. Fotky pozlátené a hodinky taky pozlátené alebo chrómované :) No já jsem od něj pár Primek ze začátku koupil a vesměs spokojenost. Ale dnes mě zarazil ten popis a fotky dnešních aukcí byly takové, že i kdybych o nějaké hodinky měl zájem, tak z fotek nedokážu odhadnout stav pouzdra, ciferníku atd. Přitom si myslím, že on to naschvál tak nefotí. Od toho tam jsou jiní experti. Anebo jsem naivní :)

...souhlasím s tebou, taky od něj pár kousků a velmi slučně mi opravuje Poljoty, takže bych tu žádnou schválnost určitě neviděl....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...