accutron Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Popis hodinek http://www.antik-hovorka.cz/obchod/rare-funkcni-kousek-prim-ala-diplomat-17-jewels-4899.html byl upraven dle skutečnosti. Děkuji za vaše upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Proč tam chcete mít takové prodejce a nabídku takových hodinek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cherokee Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Popis změněn ale rare cena zůstala. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem Cherokee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Njn, paní "Irena". Kdyby se nejmenoval Straková, klidně by se, podle toho, co prodává jako "iru35", mohla jmenovat Šmejdová Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Podle mě je paní Irena ve skutečnosti Jolanda. http://vyhlasto.cz/h/3b30/tady-vidim-velky-spatny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 Proč tam chcete mít takové prodejce a nabídku takových hodinek?To by me taky zajimalo.Pokud se objevi na byvalem antik-primu nejake hodinky s neorigo dilem, tak to jeste pochopim. Clovek nemuze stihat cenzurovat vse. Ale takovy paskvil!?Pani Irenu bych nakopal do kouli! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2017 To by me taky zajimalo.Pokud se objevi na byvalem antik-primu nejake hodinky s neorigo dilem, tak to jeste pochopim. Clovek nemuze stihat cenzurovat vse. Ale takovy paskvil!?Pani Irenu bych nakopal do kouli!Nabídka předmětných hodinek stažena z webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Právě skončila aukce, kde poměrně známý prodejce nazývá hodinky na obrázku Prim Sport. Myslím, že tady na foru jsem viděl dost fotek a prošel témata týkající se Sportů a tak mám za to, že toto sporty nejsou nebo snad ano? Chci se jen ujistit, že už rozeznám Sporty od ostatních Primek . Díky. Popis:PRIM - SPORT, kal. 68.4 súdok, pozlátené, TOP STAV, AKO NOVÉ.Luxusné hodinky do dobrej zbierky, alebo na nosenie.Mechanické, naťahovacie náramkové hodinky s dátumom. *** FUNKČNÉ *** kal.68.4Rozmer bez korunky: 34 mm Hodinky sú v peknom TOP STAVE - viď reálne foto. Púzdro pozlátené, RARE ciferník, pozlátené ručičky a indexy. Sklíčko nepoškrabané, korunka nová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 To nejsou sporty. A zrovna před pár dny jsme tu probírali, že tenhle slovenský prodejce má všechny fotografie "pozlátené"... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shakur Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Díky za potvrzení. Fotky pozlátené a hodinky taky pozlátené alebo chrómované No já jsem od něj pár Primek ze začátku koupil a vesměs spokojenost. Ale dnes mě zarazil ten popis a fotky dnešních aukcí byly takové, že i kdybych o nějaké hodinky měl zájem, tak z fotek nedokážu odhadnout stav pouzdra, ciferníku atd. Přitom si myslím, že on to naschvál tak nefotí. Od toho tam jsou jiní experti. Anebo jsem naivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Ten popis tam je mozna jen pro zviditelneni.Spousta lidi si zadava do vyhledavani prave tyto dve slova "PRIM SPORT".Vice navstev inzeratu = vice potencionalnich kupcu.Tot muj nazor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Díky za potvrzení. Fotky pozlátené a hodinky taky pozlátené alebo chrómované No já jsem od něj pár Primek ze začátku koupil a vesměs spokojenost. Ale dnes mě zarazil ten popis a fotky dnešních aukcí byly takové, že i kdybych o nějaké hodinky měl zájem, tak z fotek nedokážu odhadnout stav pouzdra, ciferníku atd. Přitom si myslím, že on to naschvál tak nefotí. Od toho tam jsou jiní experti. Anebo jsem naivní ...souhlasím s tebou, taky od něj pár kousků a velmi slučně mi opravuje Poljoty, takže bych tu žádnou schválnost určitě neviděl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doriaan Odesláno 21. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2017 Ono hodinky asi budou good. Ale sporty mají vypadat jinak. Jestliže prodávám Prim sport, tak je to Igen nebo dvojky. Sporty prostě mají lunetu a o tom to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 22. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2017 Ano, hodinky jako takové jsou v pořádku, sám jsem je kdysi měl a nosil. Ale sporty to nejsou. A fotografie stojí za starou belu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nodus Odesláno 23. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2017 a já myslím, že jen pouze zapomněl, při přepisování nového inzerátu, opravit pořádně text (?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Jaký je váš názor na tyto hodinky? Je to skládačka nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 U žádných hodinek není viditelný okraj ciferníku (a ještě s mezerou), takže toto je skládačka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joskas Odesláno 24. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2017 Díky. Myslel jsem si to. Ten ciferník neznám z žádných jiných Prim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 No totok...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 26. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2017 https://www.sbazar.cz/jirkajon/detail/18009232-prim-diplomat-incabloc-cal-681 Podle mě by k Incabloku nemělo být víčko s výrobním číslem 84...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se