Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky bych neměl problém fotky do vlákna připojit, ale v tomto případě jsem halt přišel už pozdě...

Odesláno

Nejsem znalec na diplomaty,ale 83 by měl být rok 1968.měl jsem diplomaty z tohoto roku a měly Incabloc,který se dával snad až do roku 69.

Odesláno

Jo, jo obrázky Diplomatů s poč. číslem 83 jsem sem již dával, ale kdo by to zde hledal. Takže znovu Diplomaty čís. 83... s Incablocem s věnováním z ledna 1969.

post-19465-0-19217300-1575639546_thumb.jpg

post-19465-0-65240400-1575639557_thumb.jpg

Odesláno

Jsi hodný, že sem dáváš obrázek, ale ten není potřeba. Diplomat je poměrně dobře popsaný. Vyjádřil jsem se k tomu velice gently. Docela se divím, že to má Setrvačka odvahu takto nabízet. Na druhou stranu stačí vyměnit zadní dekl a nikdo nic nepozná. Je to vlastně jen taková blbost:) 

Odesláno

Jsou to hezké hodinky. A že je víčko z jiného roku mohlo vzniknout z různého důvodu a kdykoliv, klidně i v té době, například v rámci nějaké opravy. Neumím si totiž představit, že by něco takového tenkrát někdo jakkoliv řešil. Vlastně by to nikdo neřešil ještě docela nedávno. To až dnes se hluboce řeší kdejaká prkotina. A kdyby jen u hodinek.

Odesláno (upraveno)

Máš pravdu, proč řešit skládačku, když jde vlastně jen o 19 papírků. Ať si to nový majitel pak přehodí, aby to jakoby sedělo. Upozornil jsem případné kupující, víc k tomu nemám. 

Upraveno uživatelem stenly
Odesláno (upraveno)

Stenly, není možný, aby měly Diplomaty na víčku 83 a na číselníku nebylo napsáno Icablonc  :)

To jsem myslel,že seš větší borec...

Upraveno uživatelem Daftra
Odesláno

Nejsem znalec na diplomaty,ale 83 by měl být rok 1968.měl jsem diplomaty z tohoto roku a měly Incabloc,který se dával snad až do roku 69.

Souhlas. Popis hodinek byl upraven v tomto duchu, aby případný kupec nebyl uváděn v omyl.

Odesláno

Ještě se to taky dobře pozná podle technologie. Kapsa prostoru nožek má rohy zaoblené od obráběcího nástroje. Původní chrom pouzdro se dělalo tvářením a proto jsou rohy ostré.  Dobrej kauf!!! :D Trochu péče a budou to super hodinky. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...