Sonny919 Odesláno 1. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2019 presne tak, z mobilu sa mi sem zle vkladajú foto a to je dôvod, prečo som sem hodil len link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Když mám čas, tak ty fotky doplňuji, ale teď jsem v jednom kole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 4. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2019 Taky bych neměl problém fotky do vlákna připojit, ale v tomto případě jsem halt přišel už pozdě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 (upraveno) Chtěl jsem se zeptat, jestli je teoreticky možné, potkat Diplomaty s takto nízkým číslem a bez názvu Incabloc na ciferníku. Co si o tom myslíte? Celkem mě to zaujalo. https://www.antik-hovorka.cz/obchod/jako-nove-prim-diplomat-18915.html Upraveno 5. prosince 2019 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vojta73 Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Nejsem znalec na diplomaty,ale 83 by měl být rok 1968.měl jsem diplomaty z tohoto roku a měly Incabloc,který se dával snad až do roku 69. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mipa Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jo, jo obrázky Diplomatů s poč. číslem 83 jsem sem již dával, ale kdo by to zde hledal. Takže znovu Diplomaty čís. 83... s Incablocem s věnováním z ledna 1969. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jsi hodný, že sem dáváš obrázek, ale ten není potřeba. Diplomat je poměrně dobře popsaný. Vyjádřil jsem se k tomu velice gently. Docela se divím, že to má Setrvačka odvahu takto nabízet. Na druhou stranu stačí vyměnit zadní dekl a nikdo nic nepozná. Je to vlastně jen taková blbost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Jsou to hezké hodinky. A že je víčko z jiného roku mohlo vzniknout z různého důvodu a kdykoliv, klidně i v té době, například v rámci nějaké opravy. Neumím si totiž představit, že by něco takového tenkrát někdo jakkoliv řešil. Vlastně by to nikdo neřešil ještě docela nedávno. To až dnes se hluboce řeší kdejaká prkotina. A kdyby jen u hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Máš pravdu, proč řešit skládačku, když jde vlastně jen o 19 papírků. Ať si to nový majitel pak přehodí, aby to jakoby sedělo. Upozornil jsem případné kupující, víc k tomu nemám. Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem stenly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 (upraveno) Stenly, není možný, aby měly Diplomaty na víčku 83 a na číselníku nebylo napsáno Icablonc To jsem myslel,že seš větší borec... Upraveno 6. prosince 2019 uživatelem Daftra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 6. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2019 Myslet, znamená hovno vědět:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 7. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2019 Nejsem znalec na diplomaty,ale 83 by měl být rok 1968.měl jsem diplomaty z tohoto roku a měly Incabloc,který se dával snad až do roku 69. Souhlas. Popis hodinek byl upraven v tomto duchu, aby případný kupec nebyl uváděn v omyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 (upraveno) Měl bych dotaz.Mají tyto Prim Sport nerez pouzdro, nebo je to obyčejný chrom? Nějak nemůžu najít místo kde by koukala mosaz a nepřijdou mi moc lesklé. https://aukro.cz/prim-sport-6958688691?tab=course-description Upraveno 11. prosince 2019 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Máš pravdu, je to určitě nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Podle mě ne, vždyť je tam vidět, jak se ten chrom loupe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Je to nerez, chromovy pouzdro ma hrany na spodni plose zkoseny. Nerezovy renovacni pouzdro ma spodni cast pouzdra plochou. Dynko je puvodni, armovak chybi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
969 Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 To je renovační pouzdro??? Z Eltonu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Jsem vedel ze uz jsem to nekde videl, v nedeli jsem nekomu zdrazil podobny. Stejny pouzdro, chybejici armovak, puvodni dynkohttps://aukro.cz/hodinky-prim-sport-ii-matne-ocelove-pouzdro-top-c-11-6958352208 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 Ještě se to taky dobře pozná podle technologie. Kapsa prostoru nožek má rohy zaoblené od obráběcího nástroje. Původní chrom pouzdro se dělalo tvářením a proto jsou rohy ostré. Dobrej kauf!!! Trochu péče a budou to super hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2019 To je renovační pouzdro??? Z Eltonu? Vypada to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se