Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

To jako fakt?? Ne ne...

Prim Diplomat RED LE č. 1/1

Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk

Upraveno uživatelem Kotlick
Odesláno (upraveno)

jojo, to bude

PRim
Diplomat
Edice

Limitovaná

a odtud mají ty hodinky

Upraveno uživatelem Datel
  • po 2 týdnech...
Odesláno

A tak jsem se byl po dlouhé době podívat na Aukro

https://aukro.cz/prim-diplomat-cerny-cifernik-top-stav-6963242937

11 hlupákú tam o ně svádí lítý boj :-)

https://aukro.cz/prim-diplomat-top-stav-6963030756

Nejdou mi sem nakopírovat fotky, buď su tady v trestu nebo je to nejak ošéfovaný. Píše mě to, že nemám povoleno použít tyto fotky v tomto fóru.

Odesláno

Vidím to stejně jako ty, Bohušu - pokud někdo mocímermo chce diplomaty s modrým cifrem, tož si je tam zkusí vydražit...  :)

Odesláno

No nevím hoši, možná mě neco uniklo, ale je mě líto těch 11 pitomců, co se přeplácijó na těch jakože černých, který tam dal borec z Lednice, které mimo jiné inzeruje u pana Hovorky správný Primky za nehorázný ceny.

Odesláno

No nevím hoši, možná mě neco uniklo, ale je mě líto těch 11 pitomců, co se přeplácijó na těch jakože černých, který tam dal borec z Lednice, které mimo jiné inzeruje u pana Hovorky správný Primky za nehorázný ceny.

Já bych ty zájemce hned nenazýval "pitomci".

Jsou to třeba jen obyčejní lidé, kteří se v Primkách nevyznaji a v dobré víře si chtějí pořídit "pěkné tradiční české hodinky".

Odesláno

Jane, než jsem bratrovi kupoval na aukru pouzdro k Diplomatům, tak jsem tady od Vás sosal, já laik, každé dostupné info - takže pitomci je ještě něžné slovo a ....tak

Odesláno (upraveno)

Myslím, že zůstat trochu nad věcí by nebylo od věci - ne každý se hlouběji zajímá o Primky potažmo je registrován na CHMG...  :)  

Upraveno uživatelem colommbo
Odesláno

ta koupě proběhla ještě před registrací na Chromagu, stačí číst, číst a lézt na odkazy......a pak tady člověk skončí a má už cca 10 kousků Primek :lol2: , díky Vám :notworthy:  :-!!

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jj, díky Honzíkovi Mantovi za fotky. Hoši, hlavně se o ně neperte  :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...