PetersonCB Odesláno 16. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2020 Předpokládám, že někdo finančně zajištěný si plní nostalgické touhy z dětství. Vlastně na tom není nic špatného, když si to kupec může dovolit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Ouje https://www.sbazar.cz/bronson200/detail/100644346-vzacny-kus-hodinek-prim-diplomat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 (upraveno) To jako fakt?? Ne ne... Prim Diplomat RED LE č. 1/1 Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Upraveno 17. února 2020 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 Hodinky z hororu, cenu snad nemá ani cenu komentovat, ale ten popis, ten je teda něco. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 (upraveno) jojo, to budePRimDiplomatEdiceLimitovaná a odtud mají ty hodinky Upraveno 17. února 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2020 No výborně, přemýšlím, jestli si Tě na svou sbírku nenajmu jako marketéra .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 A tak jsem se byl po dlouhé době podívat na Aukro https://aukro.cz/prim-diplomat-cerny-cifernik-top-stav-696324293711 hlupákú tam o ně svádí lítý boj :-) https://aukro.cz/prim-diplomat-top-stav-6963030756 Nejdou mi sem nakopírovat fotky, buď su tady v trestu nebo je to nejak ošéfovaný. Píše mě to, že nemám povoleno použít tyto fotky v tomto fóru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Nezáviď :-) Se s tím smiř. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Vidím to stejně jako ty, Bohušu - pokud někdo mocímermo chce diplomaty s modrým cifrem, tož si je tam zkusí vydražit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Nezáviď :-) Se s tím smiř.Já jako? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 No nevím hoši, možná mě neco uniklo, ale je mě líto těch 11 pitomců, co se přeplácijó na těch jakože černých, který tam dal borec z Lednice, které mimo jiné inzeruje u pana Hovorky správný Primky za nehorázný ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Pan Hovorka se snaží hlídat, aby na jeho stránkách nabízel jen necinknuté zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 což mohu jen potvrdit, Vánoce byly pro manželku radostné, díky Accutrone Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 No nevím hoši, možná mě neco uniklo, ale je mě líto těch 11 pitomců, co se přeplácijó na těch jakože černých, který tam dal borec z Lednice, které mimo jiné inzeruje u pana Hovorky správný Primky za nehorázný ceny.Já bych ty zájemce hned nenazýval "pitomci".Jsou to třeba jen obyčejní lidé, kteří se v Primkách nevyznaji a v dobré víře si chtějí pořídit "pěkné tradiční české hodinky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Jane, než jsem bratrovi kupoval na aukru pouzdro k Diplomatům, tak jsem tady od Vás sosal, já laik, každé dostupné info - takže pitomci je ještě něžné slovo a ....tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 (upraveno) Myslím, že zůstat trochu nad věcí by nebylo od věci - ne každý se hlouběji zajímá o Primky potažmo je registrován na CHMG... Upraveno 2. března 2020 uživatelem colommbo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mirahoh Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 ta koupě proběhla ještě před registrací na Chromagu, stačí číst, číst a lézt na odkazy......a pak tady člověk skončí a má už cca 10 kousků Primek , díky Vám :-!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Zase jeden kousek i se záručákem. K mání hned za 50 litrů. Nečekaně mi sem zase nejdou nakopírovat fotky. https://aukro.cz/hodinky-prim-diplomat-incabloc-original-1986-doklad-krabicka-6963575772 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Zase jeden kousek i se záručákem. K mání hned za 50 litrů. Nečekaně mi sem zase nejdou nakopírovat fotky. https://aukro.cz/hodinky-prim-diplomat-incabloc-original-1986-doklad-krabicka-6963575772 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Jj, díky Honzíkovi Mantovi za fotky. Hoši, hlavně se o ně neperte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se