Honza.manta Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Mně přijde, že na dvanáctce je dost Fuka mezi armovákem a cifrem a navíc je armovák oštípaný na vnějším obvodu. To je taky divný. Já bych do nich nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk44 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Tak toho jsem si nevšimnul. Já už je bohužel oboje koupil. Chyba začátečníka……Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Sporty jsou origo, ale diplomat je polskočína. Píšu asi po funuse, ale pokud by se s tím dalo něco dělat, tak bych osobně obchod zrušil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk44 Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Děkuji za odpovědi! Zkusil jsem oslovit prodejce a stornovat objednávku. Popis byl klamavý: “Fully working without any major signs of wear, keeping time very well, all parts are original - very preserved gold plating, NOS crystal Pardubice, new 18 mm genuine leather strap (I can switch it to golden stainless steel bracelet)” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk44 Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Děkuji Vám za pomoc!!! Nakonec jsem se s prodejcem domluvil na vrácení peněz za Diplomaty. Ušetřili jste mi dost peněz, díky za tohle skvělé fórum a vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 21. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2021 Nemáš vůbec za co. Poděkuj hlavně váženému a ctěnému panu Bertovi(má u tebe pívo:))) jo a máš pravdu, je to především forum gentlemanů, lásky a ochoty pomáhat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2021 V 20. 8. 2021 v 14:55, Honza.manta napsal: Mně přijde, že na dvanáctce je dost Fuka mezi armovákem a cifrem a navíc je armovák oštípaný na vnějším obvodu. To je taky divný. Já bych do nich nešel. Chyba skládače, je vidět, že nesedí armovák na indexy, nešťastník to zkoušel tolikrát, až poškodil barvu na armováku. Mezera tam může být i tím, že sklo není dolisované, zřejmě ani není z Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 (upraveno) Rád bych nabídl tyhle dva kousky za babku v prodejní sekci a zajímalo by mne jestli jsou 'cajk' anebo raději hodit oboje po psovi. Pochází z mého Prima období a netroufám si tvrdit, že jsem byl schopen odhalit fejk, prostě se mi jen líbily.. Předem díky za konzultaci :). Upraveno 24. srpna 2021 uživatelem Dagoberd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 ála Rolex ok, ty damské v pravo maji mit jine pouzdro,klasické, ne pavouk . Korunka OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dagoberd Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Díky! Upozorním na zásah kutila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Já bych řekl, že jsou oboje OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CharlieTango Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 To není pavoučí pouzdro ale klasické, tedy původní, jen mají ty nožky vyfrézovanou horní plochu hodně ven směrem od ciferníku, tak tam vzniká taková ploška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2021 Oboje O. K.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 25. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2021 před 17 hodinami, CharlieTango napsal: To není pavoučí pouzdro ale klasické, tedy původní, jen mají ty nožky vyfrézovanou horní plochu hodně ven směrem od ciferníku, tak tam vzniká taková ploška jo uz to vidim, takze taky ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Svět se zbláznil Tak dalo se to čekat, u věci, která jde tak jednoduše řezat na vodě za pár korun. Třeba to lidem otevře oči a je konec. Jen lituji ty chudáky, co do toho nasypali za poslední rok desítky tisíc korun. A že za poslední rok těch Bruselů bylo požehnaně:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 14. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2021 Eine echte Rarität ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alex77 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 https://www.antik-hovorka.cz/obchod/naramkove-hodinky-prim-sport-1-novovyroba-39935.html Čajna na antiku. Červené uzž nekdo koupil.Snad vedel co kupuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glaber Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 před 2 hodinami, Alex77 napsal: https://www.antik-hovorka.cz/obchod/naramkove-hodinky-prim-sport-1-novovyroba-39935.html Čajna na antiku. Červené uzž nekdo koupil.Snad vedel co kupuje. Ono těch Čajn na antiku je víc,např. pouzdra na PS2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza.hasic Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Produkt byl odstraněn....:o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 16. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2021 Náčelník accutron to tu čte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se