student Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2016 Dal jsem si předsevzetí,že už si žádná předsevzetí dávat nebudu.S.
Zlý Jabko Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Předsevzetí na další dekádu: Chci mít obyčejnej, nudnej a ničím nezajímavej život, zkrátka klid.Pro začátek jsem zrušil smlouvu s T-Mobile a přešel na kredit, koupil pohodlný křesílka na balkon a víno. V práci mi šéf kejvnul na vyloženě antisociální žádost o to, aby mi pokud možno nikdo nelezl do laborky, když tam jsem (leda když bude množství chemoterapií k výrobě skutečně vysoký). Zablokoval jsem na Chromu veškerý zpravodajský weby, nastavil na max AdBlock a odpřisáhl si, že se nebudu ani ze zvědavosti koukat na titulní stránky novin. A učím se plíst ponožky.Vypadá to na super rok
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) Mam, skoncit tento rok v robote, kterou delam. to by bylo krasne. Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem tano
jhonzatko Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Ja si pro velky uspech zopakuji predsevzeti, ktere si davam poslednich 8 let ... shodit alespon 18kg
African Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Začínám po novém roce zase chlastat, co jsem přestal tak se celý sypu, všechno mě bolí a nic mi nejde... :-)
Frantik Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Přestanu chlastat, nebudu kouřit, shodim 20 kilo. Klasika, jako kazdej rok :-)
odjinud Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 No ty voe, to zas bude do půlky ledna ve fitkách narváno...:-)
Frantik Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 No jako vždy. Ja uz chodím 15 let a leden vždy vynechavam, bo nemám na predsevzetaky nervy :-) Od února je uz zase klid.
huhulak Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Klasika... Cosi shodit, to se mi podaří přes rok, jak začne být zima a hnusně venku tak začátkem zimy zlenivím, cosi naberu, pak to dožeru přes svátky a jedeme celé od začátku
Jaroslav69 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 10 kilo dolu a tridit zodpovedne odpad
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Nekoupim si zadne hodinky, shodim nejake to kilco a udelam zasadni vec s delkou svych vlasu ( nekdo tomu rika zmena image ), kdyz na to budu mit cas :-).Klasika jako kazdej rok.
tano Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Nekoupim si zadne hodinky, shodim nejake to kilco a udelam zasadni vec s delkou svych vlasu ( nekdo tomu rika zmena image ), kdyz na to budu mit cas :-).Klasika jako kazdej rok.Mi kdyztak zavolej, mam strojek a vemu Te na kost. Budeme dvojcata
JaRooN Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Střihací sezení? Také můžu vzít strojek a pár bratří na 3mm vyrobit
lloffass Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Já už tomu neříkám předsevzetí... Spíše tak nesmělé přání...
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Já už tomu neříkám předsevzetí... Spíše tak nesmělé přání... A vyplni se? Ja to taky vetsinou nikde nevykrikuju verejne ( o hodinkach jsem to poprve tvrdil v roce 1993, nasi to maji pisemne; o par kilech to rikam cca od roku 2007 co jsem skoncil z aktivnim sportem a o vlasech to rikam 2 roky, uz mne to nebavi cesat ).
lloffass Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 Jak kdy a jak co Snažím se tomu jít trochu naproti... Ale kdybych si to dával nahlas jako předsevzetí, tak bych musel být často sám se sebou nespokojený... A to já nerad
Gustaf Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 no co...zaprášenej spinner už čeká. Tak od ledna zase směle do toho
kuncák7 Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 no co...zaprášenej spinner už čeká. Tak od ledna zase směle do toho Vzdyt ty jezdis na kole normalne ne? Tak to te v zime nemuze snad prekvapit.Ja ho jdu snad vyndat preventivne ze sklepa :-)
Gustaf Odesláno 28. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2016 (upraveno) jj, jezdím celoročně...ale ty Vánoce mi dávaj zabrat a kila stejně nalítnou. Tak aspoň pak shodit 4kg dolů....:-) Upraveno 28. prosince 2016 uživatelem Gustaf
mondeo2 Odesláno 29. prosince 2016 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2016 (upraveno) jj, jezdím celoročně...ale ty Vánoce mi dávaj zabrat a kila stejně nalítnou. Tak aspoň pak shodit 4kg dolů....:-)nežer................ Upraveno 29. prosince 2016 uživatelem mondeo2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se