Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsících...
  • Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Předsevzetí na další dekádu: Chci mít obyčejnej, nudnej a ničím nezajímavej život, zkrátka klid.

Pro začátek jsem zrušil smlouvu s T-Mobile a přešel na kredit, koupil pohodlný křesílka na balkon a víno. V práci mi šéf kejvnul na vyloženě antisociální žádost o to, aby mi pokud možno nikdo nelezl do laborky, když tam jsem (leda když bude množství chemoterapií k výrobě skutečně vysoký). Zablokoval jsem na Chromu veškerý zpravodajský weby, nastavil na max AdBlock a odpřisáhl si, že se nebudu ani ze zvědavosti koukat na titulní stránky novin. A učím se plíst ponožky.

Vypadá to na super rok :)

Odesláno (upraveno)

Mam, skoncit tento rok v robote, kterou delam. :) to by bylo krasne.

Upraveno uživatelem tano
Odesláno

Klasika... Cosi shodit, to se mi podaří přes rok, jak začne být zima a hnusně venku tak začátkem zimy zlenivím, cosi naberu, pak to dožeru přes svátky a jedeme celé od začátku :D

Odesláno

Nekoupim si zadne hodinky, shodim nejake to kilco a udelam zasadni vec s delkou svych vlasu ( nekdo tomu rika zmena image ), kdyz na to budu mit cas :-).

Klasika jako kazdej rok.

Odesláno

Nekoupim si zadne hodinky, shodim nejake to kilco a udelam zasadni vec s delkou svych vlasu ( nekdo tomu rika zmena image ), kdyz na to budu mit cas :-).

Klasika jako kazdej rok.

Mi kdyztak zavolej, mam strojek a vemu Te na kost. Budeme dvojcata :)

Odesláno

Já už tomu neříkám předsevzetí... Spíše tak nesmělé přání... :)

A vyplni se? Ja to taky vetsinou nikde nevykrikuju verejne ( o hodinkach jsem to poprve tvrdil v roce 1993, nasi to maji pisemne; o par kilech to rikam cca od roku 2007 co jsem skoncil z aktivnim sportem a o vlasech to rikam 2 roky, uz mne to nebavi cesat ).

Odesláno

Jak kdy a jak co :) Snažím se tomu jít trochu naproti... Ale kdybych si to dával nahlas jako předsevzetí, tak bych musel být často sám se sebou nespokojený... A to já nerad :D

Odesláno

no co...zaprášenej spinner už čeká. Tak od ledna zase směle do toho  :lol2:  :lol2:

Vzdyt ty jezdis na kole normalne ne? Tak to te v zime nemuze snad prekvapit.

Ja ho jdu snad vyndat preventivne ze sklepa :-)

Odesláno (upraveno)

jj, jezdím celoročně...ale ty Vánoce mi dávaj zabrat a kila stejně nalítnou. Tak aspoň pak shodit 4kg dolů....:-)

nežer................ :alien1: :lol:

Upraveno uživatelem mondeo2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...