Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Doporučené příspěvky

Odesláno

Davide nemicham, me trtinovy rum nejvic chutna stylem lok rumu, podrzet chvilku na patre, spolknout, posbirat vsechny chute co tam byly, a tak po dvou sekundach lok coly. Ta cola s tema vsema rumovyma chutema dela neco co se mi moc libi, jakoby je znasobuje a nejak doplnuje. Dela to jenom coca-cola, nic jineho nefunguje. Mam ten pocit rad, myslim ze si dam predsevzeti ze budu alkoholik pres rum s colou. :-)

Vyzkouším, nakonec proč ne, hlavně když si to užiješ :-) O tom Pyratu jsem se někde dočetl, že s Colou se doporučuje a fakt moc dobrý.Ještě platek pomeranče do toho.... Samoťák nic moc. Dneska jako zákusek UNHIQ. Tak nazdravííí....

Odesláno

Takže dobrý večer. A zároveň hned u vstupu přeji vše nejlepší k narozeninám Afrimu.

Moja spí, já cucim do mobilu a piju beefeatera s tonikem... No, uděláme si to ještě dneska hezké.

Odesláno

Afri, kua chlapeeee...vsechno nej....cink

Všechno něj chlape :-) Se mnou bude holka v baráku do jednadvaceti kluci, to vám povídat :-) V šestnácti určitě nikde sama běhat nebude! :#)

Odesláno

Zenuska vypada, ze na ni neco leze, tak to vypada, ze s alkoholem skoncim doma sam, a s Vami virtualne

Tak spekuluji, ceho si uziju, zda otevru nejakou lepsi ...

A samozrejme, na zdravi Vam

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Všechno něj chlape :-) Se mnou bude holka v baráku do jednadvaceti kluci, to vám povídat :-) V šestnácti určitě nikde sama běhat nebude! :#)

Tomu veris ted - ja jim dal podminku, ze budou rozkazovat, az budou dohromady starsi nez ja a stejne to neklaplo :-)).

Jinak samo - vse nej.

Odesláno

myslel jsem, ze jsem jedinej na svete, kdo dnes drepi sam (s detmi) doma..

.. t a k n a z d r a v i v s e m

Rozhodne nejsi, ale me to vyhovuje byt dnes v klidu. Chlastani protoze se to ocekava mi vadi.

Kdyz se divan zpetne, nejlepsi akce byvavaly kolem silvestra, ale ne primo v ten den.

Odesláno

Hahaha. Taky jsem si to říkal. Ale chce to být nohama na zemi. Taky jsme byli mladí a lýtka se nám zapalovaly. Stejně nic nenaděláš.

Odesláno

afri, to si říkám o mojich dvou holkach taky. Do 18 budou poslouchat jak svycary...ale uvidíme. Moc tomu neverim.

Btw, sem rad, ze sem to tu dnes otevřel..

Odesláno

Rozhodne nejsi, ale me to vyhovuje byt dnes v klidu. Chlastani protoze se to ocekava mi vadi.

Kdyz se divan zpetne, nejlepsi akce byvavaly kolem silvestra, ale ne primo v ten den.

Jojo. když mi bylo dvacet, tak jsem měl hluboko do kapsy a můj nejlepší kamarád v Písku jakbysmet. Dostal jsem od jedné tety k vánocům nějaké bony(doktorská rodina a její manžel byl primář na gynekologii, tak nejspíš úplatky/dneska by to byla korupce). Bo jsme byli holézadky, tak jsme jeli do Budějic do tuzexu a tam nakoupili whisky a cigarety john player special v těch kulatých krabkách po padesáti(co bych za to dal, kdybych si byl alespoň jednu schoval) a začali pařit. Potom přišla Pjíkovi výplata a přepočtem bonů ma koruny jsme z jeho výplaty udělali fond na vyrovnání mého vkladu v bonech a honem běželi do krámu nakoupit alkohol, než se v rámci silvestra vyprodá. Tak jsme získali neskutečnou zásobu alkoholu a tu jsme poctivě konzumovali. Co budu povídat - to se mi už nikdy v životě(asi naštěstí) nepodařilo zopakovat. My jsme byli od 24. 12. do 2. 1. v kuse pořád našrot a bylo nám neskutečně krásně. Dodnes na těch pár dní vzpomínám. Doufám, že v tomhle nebude můj syn po mně. :lol2:  :lol2:

Odesláno

... do Budějic do tuzexu a tam nakoupili whisky a cigarety john player special v těch kulatých krabkách po padesáti(co bych za to dal, kdybych si byl alespoň jednu schoval)

.. hele, ja tu krabku doma mam, dokonce ze stejnyho tuzexu :)

.. klidne bych ti ji venoval, ale je dost jeta, davam si do ni ruzny exoticky mince, co zbydou z vyletů..

Odesláno

:-) paříme... :-) A o dětech už dost, vůbec na to dnes nechci myslet... :-) No a navíc jestli budou po mě, tak to. Je konec, ve čtrnácti jsou na druhé straně zeměkoule :-(

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...