Xenomorfus Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Zaznam nebyl, neni a nebude. Co se v hospode rekne, to tam zustane. Staci, ze nekteri byli manzelkami vyhozeni z domu! :-D. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Xeno, ty ty ty. Já jsem na tu zahradu chtěl... Jen jsem si to neuvědomil a musela mi má drahá poradit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Jasan! A pak Ti jeste draha poradila, ze uz nemas zizen a navic si moc unaveny a chce se Ti spat ;-). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2024 Přesně! Ještě, že ji mám... Jinak bych zvlčel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 22. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2024 Taky děkuju všem, Bertovi zvlášť... Tenhle koncept může bejt funkční, ať už jako katalyzátor k osobním setkáním a srazům, nebo prostě jako doplněk / bonus pro členy. Z jiný komunity mám zkušenost, že to může fungovat i pro větší skupinu "volajících", ale je fajn, když má moderátor připravených pár konkrétních bodů nebo témat... prostě přibližnou osnovu a ono se to už nějak vystříbří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Chodí ještě někdo do hospody,nebo už jen chlastáme on-line a ukazujeme si nějaký šmuky z trezoru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2024 Tady (v kraji kožených kalhot) celej den hnusně prší, takže já jsem vlastně v hospodě furt! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Tak to je slušná hanba!!! Jako že od července nikdo hospodu neotevřel? Říkali, že restaurační business strádá,ale že je to až takhle špatný sem netušil. No nic, otevřu, naleju si červený a třeba se někdo staví, když uvidí, že se svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Smím přisednout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Sem zoufalej hospodskej,co je rád za každýho. Dokonce i za tebe Jak je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Co je na čepu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Jde to Na prášky na bolest nesmím nic silného, takže Březňák desítka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Dám si Ratar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Copak? Pořád ty kolena? Jinak Bahňáka si Bert donesl v 1,5 litrové petce. Na čepu je klasicky Plzeň a pak nějaká ta IPA od Zbraslavské kozy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 No, tak jeden panáček před spaním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Ten ještě nikdy neuškodil. Žena má žízeň,tak já jdu načít další červený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 (upraveno) Bry večer, je ještě otevřeno?...já mám sloveno Jarošovský Jura a Rudohor Dollar APA.... Tak na zdraví Upraveno 15. listopadu 2024 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 Vítej,Dejve. Jasně,prisedni. Nemáš chipsy? Mám chuť trochu zaprasit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 15. listopadu 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2024 před 14 minutami, Gustaf napsal: Bry večer, je ještě otevřeno?...já mám sloveno Jarošovský Jura a Rudohor Dollar APA.... Tak na zdraví Kde se k tobě dostal náš Jura? Nebo jak říkáme, z kama si !? ( Odkud) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se