Gustaf Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 před 18 hodinami, kral083 napsal: @Gustaf co blbneš? Víš jak budeš mít těžký pondělí? My měli včera tradiční adventní švih. Po loňském jsem skončil v nemocnici s podezřením na zlomenou klíční kost. 6 dní před Vánoci, takže si asi umíte představit jak mě doma měli rádi. Letos jsem se snažil krotit, a přestože lákadel bylo spoustu, dorazil jsem domů sice v před půlnocí, ale relativně v pohodě. Paní se zlobila jen celé dopoledne To je hezký....já se taky těším na pravidelnou poslední vyjížďku "na Davida". Každej chlast v placatce, pak hospoda, guláš, pivo..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Jen jednoho panáčka bez meetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Hospoda dočasně zavřena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 @Bert náčelníku, já dnes vynechávám. Organizované a plánované chlastaní mě nebaví. Dám si zítra na tradiční novoroční vyjížďce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Inu, chápu. Jo, a myslím, že pro nás motorkáře, i pro Vás, pumpičky, by mohlo v roce 2025 platit to stejné: kolama dolů! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Přátelé, první virtuální hospoda Chronomagu v roce 2025 otevírá 1.1. v 01:00 Nazdar borci. Rád bych opět zkusil úspěšný formát hospody. Proto navrhuji: Pojďme se 1.1.2025 v 01:00 a dále setkat za pomocí Google Meets. Dovolím si diskuzní místnost otevřít, takže Vaše starosti budou redukovány na následující: 1. Kdykoli po 01:00 kliknete na odkaz, který zde vylepím. Bude mít nějaký takový formát: https://meet.google.com/akw-btgc-msg 2. Budete se řídit pokyny Google Meets a povolíte pro Google Meets kameru a mikrofon. Dle Vaší konfigurace. 3. GM Vás vyzve ke vstupu do diskuze. No, a tam na Vás již budu čekat já, a vstup Vám povolím 4. Pokud máte obavy o své soukromí, nebo máte doma před kamerou prostě jenom trochu bordel, nezoufejte, pozadí lze rozostřit. 5. Mám dvě podmínky: mějte dobrou náladu a nalitou skleničku. Jsme přece v hospodě. Tak co, zvládneme to? Těším se na Vás v jakkoli použítelném i nepoužitelném stavu, Bert Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Diky za pozvani, mame tady v klubu velkou spokecnost, takze se nezucastnim .... Nicmene pokud bude nejaka v case pristim, rad se pridam. Jinak vsem preji hezky novy rok a aby byl lepsi nez bude ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Já to taky bohužel nedám kamaráde, dobře pokecejte, popijte a snad někdy jindy. Krásný nový rok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 V poho. Uvidíme, jestli vůbec někdo dorazí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Je otevřeno: https://meet.google.com/yvt-ugjh-tfu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno středa v 00:48 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 00:48 Skvělej pokec se @safi. Díky. Hospoda, tedy alespoň ta meets, pro dnešek zavřena. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno středa v 12:00 Nahlásit Sdílet Odesláno středa v 12:00 Škoda, mrzí mě to, ale po těch rachejtlích se to u nás začalo probouzet a já už věděl, že je to v pytli, tak snad příště! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno čtvrtek v 08:36 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 08:36 Super novoroční hospoda s @Bert. Skvělý pokec i možnost pozvat paní Bertovou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se