Přejít na obsah

VIRTUÁLNÍ HOSPODA

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

před 18 hodinami, kral083 napsal:

@Gustaf co blbneš? Víš jak budeš mít těžký pondělí?😃

My měli včera tradiční adventní švih. Po loňském jsem skončil v nemocnici s podezřením na zlomenou klíční kost. 6 dní před Vánoci, takže si asi umíte představit jak mě doma měli rádi. 

Letos jsem se snažil krotit, a přestože lákadel bylo spoustu, dorazil jsem domů sice v před půlnocí, ale relativně v pohodě. Paní se zlobila jen celé dopoledne 😃

PXL_20241207_121928985.jpg

To je hezký....já se taky těším na pravidelnou poslední vyjížďku "na Davida". Každej chlast v placatce, pak hospoda, guláš, pivo.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 4 týdnech...

Přátelé, první virtuální hospoda Chronomagu v roce 2025 otevírá 1.1. v 01:00

Nazdar borci. Rád bych opět zkusil úspěšný formát hospody. Proto navrhuji:

Pojďme se 1.1.2025 v 01:00 a dále setkat za pomocí Google Meets. Dovolím si diskuzní místnost otevřít, takže Vaše starosti budou redukovány na následující:

1. Kdykoli po 01:00 kliknete na odkaz, který zde vylepím. Bude mít nějaký takový formát: https://meet.google.com/akw-btgc-msg

2. Budete se řídit pokyny Google Meets a povolíte pro Google Meets kameru a mikrofon. Dle Vaší konfigurace.

3. GM Vás vyzve ke vstupu do diskuze. No, a tam na Vás již budu čekat já, a vstup Vám povolím 🙂

4. Pokud máte obavy o své soukromí, nebo máte doma před kamerou prostě jenom trochu bordel, nezoufejte, pozadí lze rozostřit.

5. Mám dvě podmínky: mějte dobrou náladu a nalitou skleničku. Jsme přece v hospodě.

Tak co, zvládneme to?

Těším se na Vás v jakkoli použítelném i nepoužitelném stavu, Bert

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...