Bert Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Rum. No, raději hned dva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Nějaký oblíbený? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Já ratar a Metaxa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Já s dovolením gin... Ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2022 Před hodinkou a půl jsme dorazili z Práglu SEW. Tam jeden Bernard a tady doma Ratar , jinak na zdraví pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Jako obvykle, když se nudím v Alpách ..... Na zdraví! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 30 minutami, Bert napsal: Jako obvykle, když se nudím v Alpách ..... Na zdraví! Tož jsem to kvůli tobě vyhrabal a šťopičku na zdraví jsem taky dal Mňamka, ředěný horkou vodou když leze mráz za nehty taktéž můžu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 @African příteli, z toho tak jednoduše neutečeš. Znám Tě. Mazej pro Zirbenschnaps Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 5 minutami, Bert napsal: @African příteli, z toho tak jednoduše neutečeš. Znám Tě. Mazej pro Zirbenschnaps Bohužel nemám, jaksi jsem to letos podcenil Jsi v Rakousech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Jj, dcerka má týden volna, tak se flákáme pod Dachsteinem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 2 minutami, Bert napsal: Jj, dcerka má týden volna, tak se flákáme pod Dachsteinem. Wow, tak to závidím, parádně si to užijte... koukal jsem tam dnes na počasí a vcelku na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Jo, zítra ráno koukám na kamery, a pokud to půjde, vezmu malou nahoru. Hore zdar! Edit: ale ať se držíme tématu hospoda .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Jo, tahle fakt není z obchodu. Autorem je soused Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Hezkypekne....to už dokáže parádně vypálit červa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 35 minutami, Bert napsal: Jo, tahle fakt není z obchodu. Autorem je soused Mňam, domácí je úplně jiný level tedy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 @Gustaf První panák se pije minimálně natřikrát. Spodek, jazyk, horní patro. Věř mi, vím o čem píšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 před 13 minutami, African napsal: Mňam, domácí je úplně jiný level tedy... Afri, v té alpské "prdeli" kde mám barák, se pije JENOM domácí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Haló, je tady někdo, kdo je schopen být v hospodě i v pondělí večer? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Celej život v hospodě, teda různý druhy hospod, ale proč by jako pondělí mělo být výjimkou? Třeba v pátek jsem byl taky v hospodě. Učil jsem se vařit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2022 Paráda. No a co to bude? Cerveza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se