Michal93 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 No jseš moc šikovnej ale nechápu proč tady klukům špiníš vlákno :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Moc se omlouvám, ale první se zaškolím na šrotech než otevřu originály.... Třeba to někomu udělá radost, když zjistí jak se otevírá opačné pouzdro a proč si berou hodináři ne křesťanské peníze za půl hoďky práce. A v Helveti nechcou vůbec seřizovat marinemastry. Tak kluci promiňte za špinění vlákna a tobě Michal93 úůůuplně největší omluva za pošpinění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Však se škol na čem chceš to ti neberu. Ani omlouvat se mi nemusíš. Jen že jsi ve vlákně Seika a postoval jsi to i do Jaké Seiko máte právě na ruce. A tohle nejsou Seika ani MM. Taky nekuchám Stainy a nepostuju je do Rolex vláken. Jinak jseš dobrej, že se do seřizovaní pouštíš sám ale sem to podle mě nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Však se škol na čem chceš to ti neberu. Ani omlouvat se mi nemusíš. Jen že jsi ve vlákně Seika a postoval jsi to i do Jaké Seiko máte právě na ruce. A tohle nejsou Seika ani MM. Taky nekuchám Stainy a nepostuju je do Rolex vláken. Jinak jseš dobrej, že se do seřizovaní pouštíš sám ale sem to podle mě nepatří.Polepším se.....možná. To sem vlastně také nepatří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Zaloz si nove vlakno a tu rozborku a sborku a serizeni tam podrobne popis. To bude lepsi. Tady to casem zapadne a nikdo to nenajde, protoze kdo by ve vlakne k MM hledal jine hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Polepším se.....možná. To sem vlastně také nepatří.Polepšíš se určitě. A nepiš sem pi-oviny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Už není relevantních, bylo vše řečeno výše. Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem xbraj19 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Zaloz si nove vlakno a tu rozborku a sborku a serizeni tam podrobne popis. To bude lepsi. Tady to casem zapadne a nikdo to nenajde, protoze kdo by ve vlakne k MM hledal jine hodinky.Děkuji pane člověku za velmi lidskou a empatickou odpověď. Už asi máš něco za sebou a taktně jsi mě poslal do jiného vlákna. Moc si toho vážím. Ale měl jsem z toho takovou radost, že jsem nic nezku.wil, že jsem v tu chvíli nebyl schopen kde to hodit. Myslím, že moc frajerů co si umí seřidít marinemastry s pouzdrem mono blok tu není. Ale je tu na druhé straně spousta frajírků co umí okamžitě bez empatii poslat lidi do prdele. Díky Pane Andy i pane Berte i ixbraji. Vladimír Král. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.hans Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) Ahoj přátelé, jsem zde nováček a objevil jsem toto fórum o Marinemastrech. Včera jsem obdržel jejich nástupce SLA021, i když nevím, jestli se jim ještě dá říkat Marinemaster. Hodinek mám za celá léta několik, Omega Seamaster, Certina DS First, Seiko Turtle, Suunto... Každopádně přikládám zde taky obrázek těch mých nových Seiko Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem david.hans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Děkuji pane člověku za velmi lidskou a empatickou odpověď. Už asi máš něco za sebou a taktně jsi mě poslal do jiného vlákna. Moc si toho vážím. Ale měl jsem z toho takovou radost, že jsem nic nezku.wil, že jsem v tu chvíli nebyl schopen kde to hodit. Myslím, že moc frajerů co si umí seřidít marinemastry s pouzdrem mono blok tu není. Ale je tu na druhé straně spousta frajírků co umí okamžitě bez empatii poslat lidi do prdele. Díky Pane Andy i pane Berte i ixbraji. Vladimír Král.Vase Velicenstvo, Krali Vladimire,Priste pripojim ke svemu postu vice smajliku a srdicek, abyste se necitil dotcene. Muj prispevek byl myslen jako dobra rada. Nicmene jsem rad, ze jste vse nakonec pochopil.Maucta,AA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david.hans Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Ať dělám co dělám, zmenšuju a zmenšuju fotku, nemohu nahrát soubor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ardennius Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Uprav rozlišení v telefonu,trošku si s tím pohraj a je to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Miluji dramatické odchody z fóra. Hlášení od david.hans k tomuto vláknu, borec celkem 2 příspěvky, registrace dnes, 20:26: Dobrý den,tak jsem se pokusil začlenit na Vaše Chronomag fórum s dobrým úmyslem přidat příspěvek a nahrát fotku mých hodinek, ale ať dělám co dělám, fotku zmenšuju, zvětšuju, upravuju atd. nemám šanci nahrát soubor.Ještě se mi to na žádných stránkách nestalo, takže tohle byl můj první pokus o příspěvek a asi taky poslední a končím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travex Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 (upraveno) . Upraveno 10. srpna 2019 uživatelem travex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Dnes to byla dobrá akce. I česneku bylo dost. Odsoudit člověka je jednoduché. Vcítit se do něho to už musíte udělat něco na víc. Každý nějak musí začít a dozrát, nebo uhnít a odpodnout. Vzpomeňte si na své první příspěvky před mnoha léty, jak jste začínali a jaké hovadiny jste psali, aby jste vlezli velkému chnm. do zadku...... Jojo. To už je dávno co??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Vladimíre, samozřejmě, že jsem mu SZ poslal svělý Prischerův návod na vkládání fotek. Takže i ta trocha empatie tu byla. Mimochodem: Ty jsi se nenaučil dodržovat téma vlákna ani po více, jak třech letech mezi námi. Viz výše. Tak toho nechej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimidalvlark Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Vydrž, odpočin si, za měsíc to zkus znovu. Nevzdávej to. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Vladimíre, ty budeš jeden z těch, co musí mít poslední slovo, což. Jinak až budeš otevírat a regulovat mm300, tak určitě ocením podrobnou fotodokumentaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Bez správného nářadí bych to nedelal... https://www.google.com/amp/s/thewatchbloke.co.uk/2015/03/14/seiko-mm300/amp/ https://www.google.com/amp/s/thewatchbloke.co.uk/2015/07/15/seiko-sbdx001-mm300/amp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 11. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2019 Crafter blue Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se