skalis Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Tohle bastleni... ja mam rad celou vec tak, jak ji nadesignovali ve fabrice. Nejaky motivace k tomu urcite meli. Kdyby bylo celkove lepsi dat tam sponu z GS, tak by ji tam dali.
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 Tohle bastleni... ja mam rad celou vec tak, jak ji nadesignovali ve fabrice. Nejaky motivace k tomu urcite meli. Kdyby bylo celkove lepsi dat tam sponu z GS, tak by ji tam dali.No a pak Japoncoj neda vecer gejsa zakukat a von nam to da nadosmrti sezrat na kousaci spone.
skalis Odesláno 15. března 2017 Nahlásit Odesláno 15. března 2017 No vidis, mas sponu s pribehem .No a pak Japoncoj neda vecer gejsa zakukat a von nam to da nadosmrti sezrat na kousaci spone.
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 No a pak Japoncoj neda vecer gejsa zakukat a von nam to da nadosmrti sezrat na kousaci spone.A nejde to podlepit třeba isolepou?
LovecK Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 A nejde to podlepit třeba isolepou?Jo, jde si oblepit zapesti a pak je to v klidu, ale moc to holt nevypada...Mel jsem ty kousavy sfine 2x a vzdycky proto sly dal...
Návštěvník km.kmk Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 Jo, jde si oblepit zapesti a pak je to v klidu, ale moc to holt nevypada...Mel jsem ty kousavy sfine 2x a vzdycky proto sly dal...mně se to náhodou líbí... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
farkyostrava Odesláno 16. března 2017 Nahlásit Odesláno 16. března 2017 ja jsem tedy zadne animalni chovani spony nezaznamenal.
MíraMíra Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Čus všichni, hledám všude po netu, jak je to s AR u SBDX001. Všude uvádějí, antireflexní vrstva, ale nikde jestli je vnitřní, nebo vnější.Občas se vyskytnou kusé informace po různých fórech, že je tam jen vnitřní a někde zas že vnitřní i vnější.Tuší někdo, jak to teda je ?Prosím jen ověřené informace.Díky Upraveno 26. března 2017 uživatelem MíraMíra
villain83 Odesláno 26. března 2017 Nahlásit Odesláno 26. března 2017 (upraveno) Vnitrni, rekl bych. Upraveno 26. března 2017 uživatelem villain83
MíraMíra Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Občas tady asi budu otravovat. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dr.sphinx Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Ha! Kdes kupoval? Co spona?? Sent from my LG-D855 using Tapatalk
CEGY Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 S Meyhoferem jsem moc spokojenej. Pekne mekej, nechyta se na nej bordel a voni po vanilce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
villain83 Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Mne se to nahodou docela libi, nemel jsi i ten cernobilej?
Simon Alexander Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Stale premyslim zda se hodi k zelvam. Mam zeleny od ZD, ale ta vanilka to je teda smrad :/
pebe Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Občas tady asi budu otravovat. jen otravuj a Déčka to odnesla jo? A tolik jsi je chtěl... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
p3k Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Udělal jsem jednu obměnu, ale MM se to natýkalo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 Mne se to nahodou docela libi, nemel jsi i ten cernobilej? Stale premyslim zda se hodi k zelvam. Mam zeleny od ZD, ale ta vanilka to je teda smrad :/Mel, ale byl 20. V 22 nemaj. Ale zvazuju jeste modrej. Hodi se..Me vanilka voni.
Simon Alexander Odesláno 28. března 2017 Nahlásit Odesláno 28. března 2017 No tak vyzkusam, ta zelena bude asi nejvhodnejsi. Vanilku jsem parkrat vyvaril ve vode a uz ji to preslo
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se