geometr Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 (upraveno) Hosi, potreboval bych prelejt par korun z RB, kde mam beznej i sporici ucet do nejake jine banky. Potrbuju jenom, aby ucet mel internet banking a nejlepe nulove poplatky za vedeni. Karta asi neni nutna, ale potesi. Spis neco jako sporici ucet s moznosti vyberu nebo presunu penez. Jak to vypada s tou Airbank?Diky za postrehy.AirBank. Zadara, internetbanking, smartbanking, 2 karty.Edit: Zařídíš přes net. Momentálně a již poměrně dlouho 1,1 procenta na spořícím účtu (v czk). Peníze pořád k dispozici. Upraveno 6. května 2015 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Airbank v pohodě. Maj jeden z nejlepších úroků. A navíc maj pěkně udělaný bankovnictví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 airbank je top. s rybizem si posilame love sem a tam rychlosti blesku. pridej se k nam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 airbank je top. s rybizem si posilame love sem a tam rychlosti blesku. pridej se k nam Pridat se k vam? Trochu se toho bojim. Jinak diky vsem, zajdu k tem vzducharum, maj kvelb kousek od mi prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 čeho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 čeho?No z toho, ze budu nakupovat a prodavat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jestli on WC nemyslel, od čeho že to mají kvelb kousek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Jestli on WC nemyslel, od čeho že to mají kvelb kousek? Kousek od mista, kde pracuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lib Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Takže kousek od Tvý práce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Takže kousek od Tvý práce?Ano, spravne, kousek od me prace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lunochod Odesláno 6. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2015 Pánové jaká banka mívá nejvýhodnější kurzy CZK/EUR, CZH/USD , CZK/GBP ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2015 kupuju v www.exchange8.cz v Kaprovce, lepší asi u banky neseženeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D_o_S Odesláno 16. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2015 Ja delam vsechny smeny pres dealing, dostanes +/- aktualni kurz... neplatis za vyber, za vklad atd atd... Ze zivota vim, ze kamarad menil EURa ve stejny den jako ja... on ve smenarne dostal 27.30, ja na dealingu 27.25... nema smysl resit, IMHO... Potrebuji zmenit banku, resp. konsolidovat. Momentalne mam: Unicredit, CSOB, JT Bank, Sberbank, a je toho na me moc. Sluzby ani jedne z nich aktivne nevyuzivam, u vsech mam ucet v CZK, EUR, bezny i sporici - kdysi jsem sluzeb vyuzival, ted uz ne. Potrebuju:- bezny ucet - 2x- sporici ucet Kartu: debitku, kreditku mozna Pozadavky: vedeni zdarma, slusny urok na sporaku... Napady? Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 17. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2015 Slušný úrok na spořáku nemá žádná banka. Proto přecfe investujeme do hodinek, ne? O prachy přijdem tak jako tak, ale ztráta je podstatně menší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Jaké máte zkušenosti s J&T? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 2. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2015 Nwm, jak to si to uměj zařídit s bankovním dohledem. Každopádně pojištění vkladů je limitováno shora a ty jejich ostatní investiční nástroje pojištěný zkrátka nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 To je jasné, myslel jsem spíš jejich služby, přístup k zákazníkům, internetový bankovnictví,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 3. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2015 JaT maj moc pěkný privátní bankéřky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Pánové,bude mi končit fixace u hypotéky. Mám Českou spořitelnu. Pro další období mám podmínku, že nechci pojištění hypotéky. Když jsem je přitlačil,nabídli mi 1,92 ( bez pojištění, bez poplatků, osobní účet zdarma, běžný účet zatím na rok zdarma). Myslíte, že je to v cajku? Nebo se mám rozhlížet dál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Já dostal u ČSOB 1.89% a u České Spořitelny 1.79%. Podepisoval jsem to nějak v březnu/dubnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se