Přejít na obsah

Jakou mate banku?

Doporučené příspěvky

Hosi, potreboval bych prelejt par korun z RB, kde mam beznej i sporici ucet do nejake jine banky. Potrbuju jenom, aby ucet mel internet banking a nejlepe nulove poplatky za vedeni. Karta asi neni nutna, ale potesi. Spis neco jako sporici ucet s moznosti vyberu nebo presunu penez. Jak to vypada s tou Airbank?

Diky za postrehy.

AirBank. Zadara, internetbanking, smartbanking, 2 karty.

Edit: Zařídíš přes net. Momentálně a již poměrně dlouho 1,1 procenta na spořícím účtu (v czk). Peníze pořád k dispozici.

Upraveno uživatelem geometr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 2 týdnech...

Ja delam vsechny smeny pres dealing, dostanes +/- aktualni kurz... neplatis za vyber, za vklad atd atd...

Ze zivota vim, ze kamarad menil EURa ve stejny den jako ja... on ve smenarne dostal 27.30, ja na dealingu 27.25... nema smysl resit, IMHO...

Potrebuji zmenit banku, resp. konsolidovat. Momentalne mam: Unicredit, CSOB, JT Bank, Sberbank, a je toho na me moc.

Sluzby ani jedne z nich aktivne nevyuzivam, u vsech mam ucet v CZK, EUR, bezny i sporici - kdysi jsem sluzeb vyuzival, ted uz ne.

Potrebuju:

- bezny ucet - 2x

- sporici ucet

Kartu: debitku, kreditku mozna

Pozadavky: vedeni zdarma, slusny urok na sporaku...

Napady?

Dik.

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...

Pánové,

bude mi končit fixace u hypotéky. Mám Českou spořitelnu. Pro další období mám podmínku, že nechci pojištění hypotéky. Když jsem je přitlačil,

nabídli mi 1,92 ( bez pojištění, bez poplatků, osobní účet zdarma, běžný účet zatím na rok zdarma). Myslíte, že je to v cajku? Nebo se mám rozhlížet dál?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...