LukeD Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Jojo, přesně jak říkáš, byl jsem nedobrovolně "převelen" od Equa. Dík za tip, mrknu na to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukeD Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Před hodinou, Vorel napsal: Já jsem přešel taky od Equa bank, v nastavení běžného jsem si změnil tarif na Chytrý účet a k tomu mám založený Bonusový spořící. Mimochodem, jaký je rozdíl mezi běžným a chytrým účtem, resp. proč to měnit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 13 minutami, LukeD napsal: Mimochodem, jaký je rozdíl mezi běžným a chytrým účtem, resp. proč to měnit? Běžný je typ uctu. Chytrý je tarif na běžném účtu. Chytrý je zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 3 hodinami, geometr napsal: No a není škoda nechat ležet meloun na 4%? Navíc bance, která pořád koketuje s Ruskem. Já tam teda mám účty taky (+ nějaký fondy převedený od ING), ale začal jsem laborovat, že se toho asi nějak zbavím. ne každý je na fondy. Já mám extrémní averzi vůči riziko, mám, bohužel, v mé sociální bublině moc lidí kteří přišli o moc peněz a nikdy investovat nebudu. A někam ty peníze dávat musím :). A občas se mi na ty moje bankovní kulišárny hodilo, že mám dostupnou hotovost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února Já taky nemám rád riziko a investicím do fondů nebo akcií moc nevěřím. Nic moc o tom nevím a nevyznám se v tom. Maximálně tak zlato. Je takové hezké, zlaté a lesklé A cena hezky stoupá Takže se snažíme vymáčknou z bank co jde. Sice je trochu opruz plnit podmínky, ale platby kartou jistí Kaufland (díky Patrikovi) hned 1 den v měsíci, abych na to nemusel pak už myslet. Sice odcházím s metrovou účtenkou, ale když to jde... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 19 minutami, Vorel napsal: ... Maximálně tak zlato. Je takové hezké, zlaté a lesklé A cena hezky stoupá ... anebo klesá hodnota peněz, kterýma ho oceňuješ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 6 minutami, geometr napsal: ... anebo klesá hodnota peněz, kterýma ho oceňuješ? Nebo tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 14. února Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února před 8 minutami, geometr napsal: ... anebo klesá hodnota peněz, kterýma ho oceňuješ? I když, jak tak na to koukám, řekl bych že to bude obojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Když se zde diskutuje RB, máte zkušenost, jak přísně RB posuzuje plnění obratové podmínky u "exkluzivního" tarifu/účtu? Neboli jak hlídá přeposílání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Nijak to neřeší, musí to být jen z jiné banky. (Samozřejmě může kdykoliv později změnit politiku a třeba po vzoru České spořitelny nevýhodné klienty potichu vypovídat). Pozor, pro lepší prok je nutné mít 3 platby kartou ve výši minimálně 10 Kč, takže to chce výše "Kauflandových plateb" upravit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Jo, přeposílání RB zatím nijak neřeší. Jak píše Patrik. V Kaufu naštěstí platím vždy min 10 Kč, menší platby už je mi hloupé zadávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Koukal jsem schválně na ČSOB premium nové podmínky a vyloženě tam píšou že peníze přeposílat z/do jiné banky není plnění obratu.Tak dejte pak někdo pro zajímavost vědět jestli to opravdu kontrolují nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února před 20 minutami, kloubik napsal: Koukal jsem schválně na ČSOB premium nové podmínky a vyloženě tam píšou že peníze přeposílat z/do jiné banky není plnění obratu. Tak dejte pak někdo pro zajímavost vědět jestli to opravdu kontrolují nebo ne. ČSOB Premium teď řeší žena a co vím, tak to kontrolují. V podmínkách mají: "Do měsíčního příjmu v příslušném zúčtovacím období se nezahrnuje úrok připsaný ve prospěch příslušného účtu ani příjmy, které byly poukázány ve prospěch příslušného účtu z jiných účtů klienta vedených u ČSOB. Do měsíčního příjmu v příslušném zúčtovacím období se dále nezahrnují peněžní částky, které byly v daném zúčtovacím období odeslány zpět na účet, ze kterého byly poukázány." Takže když si uděláš kolečko mezi ČSOB a dvěma jinými účty, podmínky to splňuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Jen takovej senrtimentální povzdech. UniCredit mi s radostí sdělil, že rok před expirací mi vymění starou, takovou oldschool kreditku za tenhle hnus, co vypadá jak kartička do Tety. Skoro bych zvažoval si jí pořídit jinde, ale bez účtu co bude asi vopruz, ne? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Mne taky vcera psali, ze posilaj novou kreditku, pritom stara ma platnost jeste rok… Uvidim co dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února @AndyAaron presne tak. Moje plati do 3/26. Ale podle me to je kvuli prechodu na Master. Coz by mi bylo fuk, ale vypadat jak zakaznicka karticka by to fakt nemuselo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Vždyť to v podstatě zákaznická kartička je :). Navíc v dnešní době Apple/Google/whatever Pay to je stejně jen obrázek v mobilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 15. února Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února Tak urcite. Treba ve Statech bezne nemaji terminaly na pipnuti. V pujcovne taky chteji casto fyzickou kreditku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 17. února Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února (upraveno) Tři tísíce za založení účtu u KB https://www.kb.cz/cs/bonus-3000-kc-pro-nove-klienty?fbclid=IwY2xjawIgZJ9leHRuA2FlbQIxMAABHeyHc1E5XThuLCXOOVq-3IaY6-2X6g7nmfcMakKTz3MMy6jQzmqegy3PxQ_aem_2yGg_gJcHF05hnHvm_Luuw Upraveno 17. února uživatelem Patrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik Odesláno 18. února Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února Revolut se fakt zbláznil, takže nejdříve zruší víkendové příplatky (aby adekvátně o víkendu rozšířil spread) a teď je (k tomu rozšířenému spreadu) zase zavádí? Teď už fakt nedává smysl pro použití v zahraničí. Takže buď Partners nebo T212. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se