Josef01 Odesláno 3. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2020 Takova ta asijska klasika, ridic dojel s prazdnou nadrzi, tak po ceste minul asi 3 pumpy a pak jsme jeli z trasy po nejaky polnacce 10km/h tankovat, pak ze pry je dalnice uzavrena (aby usetril 30 kc za poplatky) i kdyz jsem mu rekl ze mu to dame tak jel po okrskach, chtel nam narvat safari, tak jel 30 mimo aby nam to ukazal, pak si jel koupit buraky, pak zase vyrizoval asi 20 hovoru a smskoval aby mel kseft na vecer, takze jel 30 km/h atd... pakarna, jsou holt jiny no. Pak jsme dojeli do elly, do ubytka schody, vybehly dve baby, kufr na hlavu a uz mazaly pred nama i kdyz jsem jim rikal at to nechaj ze si to vezmu To je klasika, na letišti nám mávali před očima nejvyšší bankovkou, že to je za odvoz kufru do taxi Nojo chudej kraj, my jsme tam rozdávali propisky a byli rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 4. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2020 Jo to je klasika, kdyz priletis tak mas bordel v jejich penezich a oni se to snazi vyuzit.Ale tady az na sem tam tuk tukare a scammery u pamatek se nas nikdo natahnout nesnazil.Lidi musim rict fajn Je 34 stupnu, jdu si dat doutnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Nevedel jsem co s nacatou sobotou bez deticek, tak jsem jel na kontrolu jestli je jeste nad vodou :-)). A pri te prilezitosti jednu lehouckou dominikanskou Samaná. Sem totiz jeste protikuracky zakony nedorazily. Na lodi je koureni doutniku povoleno, ba dokonce velmi doporucovano ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Varjag: mas to krasne, uzasna pohoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 29. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. února 2020 Dik ;-) Zastavil jsem uprostred prehrady, ani se nekotvil a nechal se pomalu unaset. A nikde nikdo. No, co taky, v unoru :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Zenith potřebuje zase udat nějaké strojky Nová spolupráce s Romeo y Julieta Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patek Krejčík Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Tak jsem dotáhnul na terasu přímotop La Preferida od Boba je suprový kousek, dlouho jsem neměl nic s lepším tahem... Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2020 Zenith potřebuje zase udat nějaké strojky Nová spolupráce s Romeo y Julieta Odesláno z mého Redmi Note 8 Pro pomocí Tapatalk jejich doutníky miluju, hodinky děs běs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Je hezky, nabijim solary a relaxuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 15. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2020 Doufám že máš zásobu doutníků a rumu jako já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Je to bida, ale i v karantene se to da :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Jsi říkal, že doma nemůžeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 To neni doma, ale v ramci karanteny bych radsi nespecifikoval :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ta nažloutlá zeď... já určitou teorii mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 No tak Brno to neni ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Bobe, je rozdíl mezi karanténou a omezením pohybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Ja vim, ale asi je jasny co jsem tim myslel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil Odesláno 22. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2020 Von jenom nevěděl, co je to to Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 (upraveno) Ahoj, dostal jsem od kamaráda lepší doutník, jak ho "zabalit" aby vydržel třeba 2 měsíce, mimo humidoru (ten si kvůli jednomu ks nebudu kupovat). Díky za odpověď na blbou otázku Nebo si pro něho někdo přijeďte, za láhev pozdního suchého sběru Upraveno 26. března 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 26. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2020 Dej ho do zip pytliku, treba do dvou.Idealne k tomu nejaky zvlhcovac, nebo kdyz to poradne utesnis tak chvilku vydrzi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se