Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Takova ta asijska klasika, ridic dojel s prazdnou nadrzi, tak po ceste minul asi 3 pumpy a pak jsme jeli z trasy po nejaky polnacce 10km/

h tankovat, pak ze pry je dalnice uzavrena (aby usetril 30 kc za poplatky) i kdyz jsem mu rekl ze mu to dame tak jel po okrskach, chtel nam narvat safari, tak jel 30 mimo aby nam to ukazal, pak si jel koupit buraky, pak zase vyrizoval asi 20 hovoru a smskoval aby mel kseft na vecer, takze jel 30 km/h atd... pakarna, jsou holt jiny no. Pak jsme dojeli do elly, do ubytka schody, vybehly dve baby, kufr na hlavu a uz mazaly pred nama i kdyz jsem jim rikal at to nechaj ze si to vezmu

To je klasika, na letišti nám mávali před očima nejvyšší bankovkou, že to je za odvoz kufru do taxi :) Nojo chudej kraj, my jsme tam rozdávali propisky a byli rádi :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo to je klasika, kdyz priletis tak mas bordel v jejich penezich a oni se to snazi vyuzit.

Ale tady az na sem tam tuk tukare a scammery u pamatek se nas nikdo natahnout nesnazil.

Lidi musim rict fajn

Je 34 stupnu, jdu si dat doutnik

post-22496-0-84687500-1580802037_thumb.jpeg

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Nevedel jsem co s nacatou sobotou bez deticek, tak jsem jel na kontrolu jestli je jeste nad vodou :-)). A pri te prilezitosti jednu lehouckou dominikanskou Samaná. Sem totiz jeste protikuracky zakony nedorazily. Na lodi je koureni doutniku povoleno, ba dokonce velmi doporucovano ;-)

post-30518-0-24981600-1582983744_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Ahoj, dostal jsem od kamaráda lepší doutník, jak ho "zabalit" aby vydržel třeba 2 měsíce, mimo humidoru (ten si kvůli jednomu ks nebudu kupovat). Díky za odpověď na blbou otázku :)

Nebo si pro něho někdo přijeďte, za láhev pozdního suchého sběru :)

Upraveno uživatelem moco
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...