Přejít na obsah

Cigars / doutníky

Pepso

Doporučené příspěvky

Tak me ta Kuba zase nastvala dneska, dve krabice pro kamarada z Tabak Investu, jedna plesniva a druha rozrizly/praskly doutnik. 

Fakt to nechapu co je to za diletanty, predesilam ze obe krabice byly z oficielniho zdroje a zapecetene, pak se nekdo muze divit ze tu Kubu nechci prodavat, z pohledu prodejce je to fakt vic problemu nez uzitku

attachicon.giffullsizeoutput_9dd.jpegattachicon.gifIMG_1394.JPG

několik detailu mne zarazí bobe:)

Ten první, ze si kupuješ Kubu-ty který v x postech nepostujes nic jiného nez nekubanskou produkci...a predstavujes rádoby militantniho zastánce nekubanske produkce - což se da lehce pochopit s ohledem na tvé obchodní zájmy a směrování jak tvého podnikání tak tohodle prodejního vlákna

Tim druhym detailem je, ze jako obchodník s nekubanskou produkci - hanis Kubu, ale tabakinvest nazýván kamarády a ani v nejmenším se nepokousis najít chybu u nich, a víme( vícekrát se o tom psalo), ze tyto problémy se u nich vyskytují...mimo to nerikas vůbec nic o staří boxu - osobne u bych u tabakinvestu nekoupil ani sirku...

Tím třetím detailem je, ze pokud se tento thread/vlákno nedejboze začne ubírat směrem ke kultivovanemu koureni a celosvětově uznávané kubánské produkci, nedej bože k informacím o archivních kouscich/ což je světově velmi zajímavé téma a opravdový sport - hledání starých boxů- ihned jako marketer nekubanske produkce přispěchas se zaručenou informaci o tom ?jak to stoji za hovno? :D

Tím čtvrtým detailem je, ze mne zarazí, ba fascinuje, ze to mas za potrebí - ty nejlepší salesman nejlepších a nejslavnějších doutníků, ze kterých si znalci sedají na prdel a damam kalhotky samovolně sklouzavaji po stihlych stehnech ke kotnikum a ony se vydávají napospas :D

Ted lze dle scénářů z doby minule možno jest očekávat útok nohsledu, kteří slepe kouric nekubandkou produkci platí za toto velmi podobnou cenu jako jiní za tu Kubanskou, jejímž militantnim příznivcem jsem já, který vaši nechuť ke Kubě respektuje tím, ze vás ve vlakne ?cigars/doutníky? již dávno nemasiruje oslavnymi výkřiky typu ?kupuj u fidela?

Az s podivem se lze prolistovat o několik stránek zpet kdy se zde dalo diskutovat nad doutníky a bylo zde více či méně rovnoměrně zastoupeno vše a jak si může i lehce zmanipulovany člen všimnout někteří sem již neprispivaji neboť toto prodejně marketingové vlákno nekubanske produkce je neví podobného jako thread ?petrolhead? s postupným prerodem v tlachání typu ?to eReSo v dehtu, folii a na hlinach čipnuty na 145 kw je echt fofr kára?

Ted čekám, ze každy kdo si kupuje za kilo strojovou RaJ povstane se zaručenou informaci, ze ta Kuba fakt za to hovno stojí :D a jemu tenkrát nehorela ani ta jiná strojovky za kilopade ani tři roky spatne skladovany doutnik Hecho en Cuba, který koupil v prvotním zápalu kdesi kdysi v brne... a počítám, ze první bude ten chytrej slovák co rozumí všemu, všemu a všemu...

Tak tohle je už neskutečná pr-el. Bob sem lípne 2 fotky plesnivých a prasklých doutníků. K tomu napíše 2 řádky popisného textu.

Vwtyp na to napíše elaborát zahrnující snad vše, co zatím o Bobovi a nekubánských doutnících zjistil, načež to okoření drobným exkurzem do oblasti automobilismu a spodního prádla fanynek. Folksvágne, už se s tím zkrátka smiř, revoluce na Kubě nezvítězila,  a to ERESO v dehtu je ze stejného koncernu, jako Tvůj nick. Odcházím si dát něco, co mi i po dvaceti letech kouření latakie chutná. Odcházím si dát Figurado.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja opravdu Kubu nekourim, protoze me nebavi, proto nedavam zadny fotky s Kubou, jak sis mohl mozna kdysi vsimnout v ostatnim prodeji vsech zbytku Kuby co jsem mel jsem se zbavil. A neni to zadna reakce na tvoje posty. Proste se to opravdu stalo vcera a jsem nastvanej ze budu muset z duvodu ze je nekdo diletant to opet resit, reklamovat, vracet, vymenovat. Robusto v cenove hladine okolo 300 Kc by proste podel me melo vyopadat jinak. A tvoje militantni zastavani Kuby a popirani jakychkoli problemu s kvalitou je mirne receno neduveryhodny.

Mimochodem ten archiv jak tu rikas je opravdu dobrej, ale jeden z duvodu take bude to ze pred 10 lety ty doutniky byly uplne o necem jinym nez jsou ted.

Tak to je jednoduché, problem je slavný tabakinvest.

Ja to mam proste tak, ze tu nic nekupuji a pravidelne si jezdím do Mnichova 400km pro doutníky k proverenemu prodejci.

Dodavatelem je 5th avenue a jak jsem již psal, když jsem s prodejcem diskutoval o nekvalite Kuby divil se a rikal, ze pokud bude problem jednoduše přinést at již praskly list nebo spatne hořící kus a on mi ho 1:1 vymění.

Ono je to proste o tom ze je jedním z největších v Bavorsku a jeho pochodny humidor je ze 2/3 Kuba a pak ten zbytek...

Je pravda, ze peníze -v případě doutníku- neřeším a kourim v rozpětí 12-25?

A zde je svět stále v pořádku:)

Matně si vzpomínám na naše první setkání, kdy jsem chtel ochutnat Perdomo a ty ses hrozil toho co na to budu říkat se slovy?ale ty kouris Kubu?!?

A většina místních vzlyku nad špatnou strojovkou z Kuby za kilo ve srovnání s hecho en Máňo z Venezuely za dvě kila je proste úsměvná.

Proste je smutné, ze nejlevnější partagas koupeny v laPaz byl lepší nez to co se zde prodává z kubánské produkce...

Odkaz ke komentáři

tak ještě pár dalších noshledů, prosím, dělám prezenčku :lol2:

Mně Bobovy doutníky chutnají a navíc Bob má zmáknuté mé choutky a vždy mi přinese něco, co mne potěší. A stačí mu říct, že ten jeho sajrajt prasknul a dá mi jiný. Tož tak. A ten Kuba/nekuba flejm vůbec nechápu.

Odkaz ke komentáři

Koukám, že se to u ?doutníkové mafie? schyluje k bitce :0D

Tak nějak bych si dovolil taky přispět troškou svým názorem do mlýna, ale raději nebudu nic rozdmýchávat ...

Jen kluci pojďte se na to ..... zápalte si co chcete a neřešte tu něco co se zde na fóru jak zajisté víte nevyřeší ... :0)))

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Ja uz mam sbaleny doutniky na prodlouzenej vikend, jeste si uzivam Prahu, cekan na poste na sensor kadence na kolo, tri okynka - patova situace, u jednoho nejaka pipina z uradu posila asi tisic dopisu, u druhyho nejakej asocial zada o uver a u tretiho je lenochod z doby ledovy. Uz abych byl na nasi milovany D1, tam bude lip :death:

Odkaz ke komentáři

A většina místních vzlyku nad špatnou strojovkou z Kuby za kilo ve srovnání s hecho en Máňo z Venezuely za dvě kila je proste úsměvná.

Proste je smutné, ze nejlevnější partagas koupeny v laPaz byl lepší nez to co se zde prodává z kubánské produkce...

Už jsem se k tomu fakt nechtěl vracet, ale protože jsem pochopil, že jsi člověk, který nemá slovo promiň ve slovníku a pořád meleš ty svoje h.vna dál, tak mě to zase nějak nadzvedlo.

Tohle jsou moje "poslední" Kubánské doutníky. Dokud se kvalitou zpracováním nevrátí do doby před 10lety a nedoženou v kvalitě zpracování Nicaraguu, tak se na tom nic nezmění. /vím, že je to neposere/

20180607_114944.jpg

Nenajdeš tam žádnou strojovku za 100,- a většina doutníků je ze Švajcu, tady nekupuju nic a věř mi, když ti říkám, že tři Montecristo A jsem musel rozstříhat, abych je dokouřil a ty Hoya také nejsou žádný šlágr pravidelného tahu....

Že jim dobře táhne Behike za litr, je už jen výsměch. Svou zkušenost z La Casa Habana jsem tady kdysi popisoval... Jo, ta satará limitka Hoyo 2003, to byl svět ještě v pořádku, ta je super, ale chuťově je už trochu za zenitem.

Tradice a prestiž, ano to možná, ale bohužel to je vše. Kouřím rád Olivy proto, že mi plně vyhovují a hlavně mi chutnají.

Pokus se respektovat názory ostatních, třeba ti to pomůže něco pochopit....

Odkaz ke komentáři

Už jsem se k tomu fakt nechtěl vracet, ale protože jsem pochopil, že jsi člověk, který nemá slovo promiň ve slovníku a pořád meleš ty svoje h.vna dál, tak mě to zase nějak nadzvedlo.

Tohle jsou moje "poslední" Kubánské doutníky. Dokud se kvalitou zpracováním nevrátí do doby před 10lety a nedoženou v kvalitě zpracování Nicaraguu, tak se na tom nic nezmění. /vím, že je to neposere/

attachicon.gif20180607_114944.jpg

Nenajdeš tam žádnou strojovku za 100,- a většina doutníků je ze Švajcu, tady nekupuju nic a věř mi, když ti říkám, že tři Montecristo A jsem musel rozstříhat, abych je dokouřil a ty Hoya také nejsou žádný šlágr pravidelného tahu....

Že jim dobře táhne Behike za litr, je už jen výsměch. Svou zkušenost z La Casa Habana jsem tady kdysi popisoval... Jo, ta satará limitka Hoyo 2003, to byl svět ještě v pořádku, ta je super, ale chuťově je už trochu za zenitem.

Tradice a prestiž, ano to možná, ale bohužel to je vše. Kouřím rád Olivy proto, že mi plně vyhovují a hlavně mi chutnají.

Pokus se respektovat názory ostatních, třeba ti to pomůže něco pochopit....

Bohužel. Onehdá jsem dostal pár "Kuba doutníků v plechovkách". Ten první - prostě o ničem. Druhý po půl roce - o ničem, ale konec zajímavý. Třetí o rok později fakt docela dobrý. Čtvrtý mám v humidoru už přes tři roky a docela se těším, až ho odpálím. Kuba dle mého nestíhá pokrýt poptávku a šidí dobu zrání. jinak ta kvalita tam je. No flejm pleas.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...