little_w Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Zatím dobrý. Teda jako dost dobrý! Sent from my Mi A1 using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominik17 Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 Pánové, možná se to tu už objevilo, ale máte někdo tipy, kde koupit doutníky v Dom. Rep. ideálně v oblasti Punta Cana a třeba a nějaká doporučení na ne tak známe značky u nás? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 9. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2018 U nás je to s Dominikou takové IMHO divoké, zkus se inspirovat třeba tímto: https://www.cigaraficionado.com/ratings/search/recall/yes/page/1/sort_by/score/sort_dir/default Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 10. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2018 R&J nikdy nesklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Dneska Eterny 1938 na novem remenu a k nim AJ Fernandez hranaté robusto.Ten mám prvně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Jsem zapomnel, ze jsem mel vcera Ramon Allones. Stara dobra Kuba, byl fakt dobrej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Zdravím Vás chcem sa opýtať ako často si doprajete cigáru? Pýtam sa pre info či to už náhodou nepreháňam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 dneska dvě robusta, a po tom prvnímjsem jel 45min trenink s 40kg sandbagem a z toho 15min box.Upřímně,už to dělat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2018 Littlew: tahle limitka je fakt povedena Ja dam tak kolem 30+ doutniku mesicne, pred fitkem bych do toho ale nesel, prece jen ten nikotin ma ucinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Ja tak 1-2 denne skôr 2 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 12. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2018 Ked je leto, pekne, vecer teplo, tak jeden denne. Ked je jar/jesen, tak 1-2 tyzdenne. Ked uz je v noci pod 10, tak 2-3 mesacne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 13. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2018 Tak to sa vieš ovládať :-) mne to chyba aj v zime tak si dávam aj v dome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Jeden při nedělním polední na zahradě a ke kávě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ja dal vcera H. Upmann, Connossieur A, rocnik 2014. Dobrej, hodne plnej, rekl bych, a trvalo mi hodinu a tri ctvrte ho dokourit. Klidne bych si to zopakoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pali11 Odesláno 14. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2018 Ja dnes trochu Itálie ale nič moc toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Včera zřejmě poslední zahrádka, zima se blíží, tak bude následovat undergroundšmáknul jsem si Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 A mně se jen sbíhaj sliny. Já včera makal do půlnoci. Tak si asi dneska budu muset něco dát za odměnu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Když je málo času posedět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 19. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2018 Co to máš Zdenku za kuřivo,dá se to srovnat s Toscanellem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 20. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. října 2018 První vlaštovka https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/486711-madarum-narozenym-po-roce-2020-zakazou-koureni.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se