Bob Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Dyt pisu ze jsou to kokoti, vyhledove nas to ceka minimalne u boxu taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Omg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 18. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2020 Snad to jeste par let vydrzi v soucasne podobe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 19. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2020 Užívam Bobove dary Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Malaver Odesláno 20. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2020 V 18. 7. 2020 v 10:00, Bob napsal: Novy plain packaging v Singapuru, jsou to fakt kokoti Nevidět to teď na vlastní oči, neuvěřím.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luminus Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 V 18. 7. 2020 v 22:09, Bob napsal: Dyt pisu ze jsou to kokoti, vyhledove nas to ceka minimalne u boxu taky A jakej byl ten MF La Opulencia, Bobe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2020 To nejsem ja, to je fotka ze Singapuru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 23. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2020 plain packaging to bohužel nemohu komentovat, musel bych si dát ban.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Dnes je cas i na delsi doutnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 To by me popravilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 24. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2020 Kreatívna činnosť v slovenskom raji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 6. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2020 Zásielka od Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 dorazila mi zásilka od Boba..paráda děkuji!Nicméně pár fotek s konkurenčním doutníkem Oscar Valladarea jeden slaďák ke kafi.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 dorazila mi zásilka od Boba..paráda děkuji!Nicméně pár fotek s konkurenčním doutníkem Oscar Valladarea jeden slaďák ke kafi.. Co to je přesně za typ toho Oscar Valladarea?Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 V 24. 7. 2020 v 20:02, Bob napsal: Dnes je cas i na delsi doutnik 2 stücke bitte, uvidíme dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 7. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2020 Mně se nějak mění chutě... Jak jsem kouřil furt silné a výrazné doutníky, tak mně poslední dobou začaly chutnat lehčí a slabší, asi starnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 8. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2020 Kotlick: mněl by to být LEAF a není špatnej.. ted mi dost jedou levněkší ale tak na zahradu a ke kafi UMNUM nicaragua,neadvono v zásilce od Boba.Jsou velmi slušné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 (upraveno) Zásilka od Boba dorazila - humidor plný NUBů. Nejvíc mě baví Connecticut a Maduro. Upraveno 10. srpna 2020 uživatelem Ondrej71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 10. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2020 Nedělní horký podvečer na terase, New World Puro Especial Toro a k tomu mojito, ideální kombinace.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se