Bert Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 V předchozí diskuzi jsi mi odpověděl, že Tvůj oblíbený skopčácký obchod může ovlivnit i to, jestli nějaký Kubánec blbě nalepí kolek, či nikoliv. Za zdroj informací jsi označil https://www.5thavenue.de/ Ok, zatím žádný problém. Najednou už zdrojem podle tebe není původní web, ale https://www.cigarworld.de/zigarren/cuba/montecristo-linea-1935-dumas-90014664_34732 takže docela faul. Konkrétní proceduru jsi až do této doby neoznačil, navíc chceš po mně nějakou argumentaci, kterou jsem nikde nesliboval. Takže z Tvé strany opět faul. Tohle jsou základní argumentační podrazy, které se učí v první třídě , a normální člověk je prokoukne. Víš, jeden člověk, co pro mne pracoval, tyto fauly používal, protože na ně byl zvyklý z předchozí práce. Velmi brzy se pro něj ve fabrice vžila předzdívka korporátní kokot. No nic, to je tak vše, co jsem Ti na toto téma chtěl napsat. Pokud se Ti nepodaří obhájit Tvé původní tvrzení .... "Ano může" .... pak u mne i nadále zůstáváš na úrovni člověka, který nepříliš ví, co píše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 (upraveno) Pobavils nejdrive komolis, záměrně nick, poté se ujimas velmi hovorove formy vyjadřování “zvanit” a pak si zahravas, s formulaci “faul”, roberte myslím, ze mas problem, protože fauly, jak to nazyvas, jsi začal jako první používat ty. A tvé “učí se v první třídě” opravdu směřuje do světa diskuzi na idnes. Pokud mas se mnou problem, muzes mě vyhodit, ver, ze můj svět nebude o nic ochuzen. Bravurne argumentuješ stylem andreje a napadas cokoli co ti navrhnu. 5th ave je join venture a cigarworld od ni nakupuje, nevím co chces víc, než videt, ze je vše v pořádku. Co v pořádku není je tvoje zášť, uzij si ji. snad te přesvědčí e-mail od 5th ave v příloze, kdy jsem toto dnes dotazoval. mej hezky den ps. Jen doplním, v reakci na tvoji narážku, ze na jaké urovni jsem u tebe, mne opravdu, ale opravdu nechává chladným. Upraveno 31. srpna 2020 uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Makam na balkone vwtyp11: napis radsi jak se kouri a jaky je chutovy profil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 31. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2020 Nemecky moc neviem, ale v jednej vete "Problem bei Habanos" odpoveda mojim skusenostiam . A asi by som nakupoval inde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 před 15 hodinami, Bert napsal: V předchozí diskuzi jsi mi odpověděl, že Tvůj oblíbený skopčácký obchod může ovlivnit i to, jestli nějaký Kubánec blbě nalepí kolek, či nikoliv. Za zdroj informací jsi označil https://www.5thavenue.de/ Ok, zatím žádný problém. Najednou už zdrojem podle tebe není původní web, ale https://www.cigarworld.de/zigarren/cuba/montecristo-linea-1935-dumas-90014664_34732 takže docela faul. Konkrétní proceduru jsi až do této doby neoznačil, navíc chceš po mně nějakou argumentaci, kterou jsem nikde nesliboval. Takže z Tvé strany opět faul. Tohle jsou základní argumentační podrazy, které se učí v první třídě , a normální člověk je prokoukne. Víš, jeden člověk, co pro mne pracoval, tyto fauly používal, protože na ně byl zvyklý z předchozí práce. Velmi brzy se pro něj ve fabrice vžila předzdívka korporátní kokot. No nic, to je tak vše, co jsem Ti na toto téma chtěl napsat. Pokud se Ti nepodaří obhájit Tvé původní tvrzení .... "Ano může" .... pak u mne i nadále zůstáváš na úrovni člověka, který nepříliš ví, co píše. Bert hodil by si sa do seriálu kravataci ako Harvey Specter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 1. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2020 Nehodil, tak dobře se neoblékám .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2020 Slava nazdar vyletu, cigarila od Boba jsou tu! Liga privada 9 mam poprve a super! Diky @Bob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 4. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. září 2020 Luis Martinez v ľahkej chuti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 Krásne drží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2020 enslow:souhlas,popel drží pěkně, taky je kouřím ty Chinchalera a nejsou špatný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 10. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2020 Už sa teším na obedňajšiu prestávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Kluci prosím pošlete mi nějaké odkazy kde nakupovat? Má Bob eshop? Jsem na začátku a rád bych objednal pár kousků v ideálu cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 před 2 minutami, exBURN napsal: Kluci prosím pošlete mi nějaké odkazy kde nakupovat? Má Bob eshop? Jsem na začátku a rád bych objednal pár kousků v ideálu cena/výkon. https://tabacos.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Bezva, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 23. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2020 Klidně Bobovi napiš, poradí i s výběrem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Dlho nič Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 7. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2020 nějaké foto s hodinkami a doutníkem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 Ahoj, hezký večer všem, nemá někdo zkušenost s tímto humidorem? https://www.klarstein.cz/Domaci-spotrebice/Chladnicky/El-Presidente-48-humidor-na-doutniky-48-l-4-police-cedrove-drevo-cerny-Cerna-48-litru.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 9. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2020 před 5 hodinami, MAT71 napsal: Ahoj, hezký večer všem, nemá někdo zkušenost s tímto humidorem? To nekupuj, stoji to za hovno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAT71 Odesláno 10. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2020 Děkuji za vyčerpávající odpověď... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se