Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

jak nejlevněji přelít koruny do eur, když to chci/mohu udělat pouze on-line?

Mám KB s bank. identitou, ale ty za to chtějí strašný poplatky

Odesláno

@Ajaj skus pozriet aj wise.com.  Ak by si nevylucoval zalozenie uctu, najlepsie kurzy, co ja poznam maju citfin.cz. Aj u fio v broker (web) aplikacii maju dobre kurzy na vacsie sumy.

Odesláno

Roklenfx (mam zkusenost a super) nebo Exchange.cz (nemam zkusenost, ale pry taky super) proste online smenarnu. Posles na jejich ucet v X mene, oni ti vrati na tvuj jaky chces v Y mene.

Odesláno
Proč Revolut jen do 20? 

V základním účtu je to zdarma při objemu do 25k měsíčně.

Standard: Limit pro směnu 25,000 Kč měsíčně. Na každou další výměnu se vztahuje poplatek za spravedlivé používání ve výši 1 %.
Odesláno
před 17 minutami, ragu napsal:

V základním účtu je to zdarma při objemu do 25k měsíčně.

Standard: Limit pro směnu 25,000 Kč měsíčně. Na každou další výměnu se vztahuje poplatek za spravedlivé používání ve výši 1 %.

Díky za upřesnění 👍

Odesláno
[mention=39966]Ajaj[/mention] skus pozriet aj wise.com.  Ak by si nevylucoval zalozenie uctu, najlepsie kurzy, co ja poznam maju citfin.cz. Aj u fio v broker (web) aplikacii maju dobre kurzy na vacsie sumy.

Taky používám wise.com
Odesláno

Pozor ale, jedna vec je poplatok, a druha vec je samotny zmenny kurz. Niekde to "bez poplatku" moze byt podstatne horsie ako inde s poplatkom. Vzdy treba porovnavat s referencnym kurzom CNB, co je "nedosiahnutelny ideal" (teda pokial to nechcete obchodovat priamo na nejakej forexovej burze, to je uz ale trochu ina kapitola 😉).

Odesláno

Já třeba používám na konverzi multiměnový účet od Raiffeisenbank. Kurz je tam středový +0,5% (když je zapnutá jejich služba RB směnárna, která stojí nějakých 39 kč na měsíc tuším). Rozhodně to nebude levnější než nějaké zahraniční Fintechy, které už tady byly zmíněné, každopádně na to že je to banka už to není vůbec špatné bych řekl. Plus je to samozřejmě velmi pohodlné...

Odesláno

Když jsem tu zminival ten DIP...jak je to s těma případnýma poplatkama? Platí se měsíčně procento z vkladu nebo z částky, ktera je zainvestovana? Nebo čeho se ten poplatek týká? Dík 

Odesláno
V 3. 2. 2024 v 15:07, Pozorovatel napsal:

Jsem stará konzerva, která virtuálnímu světu nedůvěřuje, proto co je doma, to se počítá 😁 😂

IMG20240203150238.jpg

Když to pak potřebuješ převézt a neodhadneš přetížení vozidla.

střibro.jpg

Odesláno

Manželce zbyly nějaké peníze, tak chceme kupovat menší byt. Nezbylo jí zase tolik, takže si bereme 1,1M hypo. Nabídka úrokové sazby je 5,34 na 3 roky.

Teď co se chci zeptat - čekáte nějaké výrazné snížení úrokových sazeb?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...