Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

i prodejce na ebay se sekne a ta se kun dovka mi na ebay přijde neorigo. jinak fotka z aukra.

edit je to špatně vidět ale když to zvětšíš uvidíš 5500

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem SCIFI
Odesláno (upraveno)

Ale v hodinkach se mi ted zda, ze to je "cistsi". I kdyz muze to byt jen momentakni zalezitost a zitra uz to zase muze byt ve starych kolejich.

Tak jsem se seredne spletl. Na Aukru to zase jede ve starych fejk kolejich  :shit: viz zminene rolexky, ted Hujery a jeste jedny becka http://aukro.cz/tag-heuer-link-calibre-36-i3904243073.html 

http://aukro.cz/hodinky-luxus-i3881146548.html

Upraveno uživatelem libor2002
Odesláno

Hoši jsou tady jiní znalci Omegy. Jen říkám ze heliak je tam kde má být. Jinak jsem loni v Pardubicích viděl na jednom řediteli místního podniku Daytony na koženým pásku s preklapeckou Festina. Byly origo jen borec nemá rád tah. Kazdej jsme nejakej ;-)

Odesláno

Mimo dýnka, barvy sčítačů chronografu a dalšího mají ty z Aukra něco navíc :)

Indexy originál:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Indexy fík:

Odesláno (upraveno)

heliak je v pořádku a kromě neorigo tahu na nich nic nevidím.

No nepovažuji se za odborníka a rád se budu mýlit,ale osobně si myslím,že je špatně.

Replika

Originály

Upraveno uživatelem Tikal
Odesláno (upraveno)

No nepovažuji se za odborníka a rád se budu mýlit,ale osobně si myslím,že je špatně.

Koukám, že taky datový věnec je u fíku úplně jiný: číslo jsou otočená o 90 st.

EDIT: tedy u toho fíku na fotce

Upraveno uživatelem michalval

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...