dykmore Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Nový model.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 a když chcete něco zdůraznit, řeknete to dvakrát za sebou: ňumba ňumba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 13 hodinami, dykmore napsal: Nový model.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dost dobrý. To je vlastně takovej double fake. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 před 13 hodinami, dykmore napsal: Nový model.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pred pár dňami tu prebehla debata pri výbere hodiniek na tému SEIKO versus Švýcary ... tieto hodinky daný problém hravo vyriešili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Před pár týdny mi jeden známý říkal: "Hele, mám na cestě supr hodinky. Seika pětky za necelých 700 Kč. Je to sice celý ňáký podezřelý, ale sem zvědavej, co mi přijde." A dneska mu přišlo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 5. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2021 Tak to má ještě lepší, místo pětek osmičky a ještě k tomu za půl darma Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Pořád lepší napodobenina než kdyby to byl fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Mno... Zapomněl jsem dodat, že na webu "prodejce" byly tyhle "hodiky" s nápisem SEIKO na ciferníku. Byla tam i fotka proskleného dýnka s automaticým kalibrem 7S26. V reálu je v tom prej kvarc. Fakt zůstává rozum stát, co všechno si ty éšopy s fejkovým zbožím dovolej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 6. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2021 Spousta známých firem začínala na homage modelech, já třeba v Oshrzo vidím docela velký potenciál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Divim se ze dava takovou slevu z 570 na 75... https://obleceni.bazos.cz/inzerat/136315394/hublot-big-bang-18-k-rose-gold.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 20. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2021 Tak na tomhle vláknu jsem poprvé a nevím jestli se smát nebo brečet! Skutečně neuvěřitelné, čeho jsou soukromí i čajna ofiko prodejci schopní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kryten Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 Jak tohle prostě někdo vezme na ruku to nechápu .. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/136625512/luxusni-panske-hodinky-zlaty-barve.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2021 před 4 hodinami, Kryten napsal: Jak tohle prostě někdo vezme na ruku to nechápu .. https://obleceni.bazos.cz/inzerat/136625512/luxusni-panske-hodinky-zlaty-barve.php co bys chtěl, běžná homage repliky napodobeniny kopie falzifikátu, ale buďme bez obav, EU proti tomu vyhlásila nesmiřitelnou válku a do pár let nebude v celé Evropě po dieselu ani stopy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
freshkuba Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 V 5. 5. 2021 v 22:34, siwi napsal: Před pár týdny mi jeden známý říkal: "Hele, mám na cestě supr hodinky. Seika pětky za necelých 700 Kč. Je to sice celý ňáký podezřelý, ale sem zvědavej, co mi přijde." A dneska mu přišlo: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fry Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Asi fake? Čo myslite??? https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/125336221/omega-hodinky-cierne-435mm-automaty.php https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/125336203/omega-hodinky-rose-modre-42mm-automaty.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 To by ten Peter musel bejt dobrej dobromil a nebo blázen. Ani jsem nekoukal kolik toho vůbec nabízí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fry Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Tak má aj AP za 200€ No nekúp to https://oblecenie.bazos.sk/inzerat/125336185/ap-hodinky-biele-43mm-automaty.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 6. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2021 Ono taky je otazka co je na fotkach a co ti posle ve skutecnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 10. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2021 zrovna jsem se díval na polskou značku Vratislavia a vzpomněl jsem si na jiný stát z politického uskupení V4, hodináři neprávem opomíjený - Maďarsko. A přitom to tam očividně žije, schválně si třeba na seznamu dejte dotaz "Hungarian watches" a vyjede nabídka, kde je fakt na co koukat ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se