malda Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Slušná prasárna za 82.000, snad nikdo nenaletí: Hodinky Pánské OMEGA SEAMASTER PROFESIONAL PLANET OCEAN VZÁCNÉ | Aukro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března To je asi nějaký robot Hodinky křemen (asi myslí quartz)... Pro moderního může... Voda do hloubky... A nezapomene zmínit kolik normálně stojí, takže je to výhodný obchod. Upřímně lituji "úspěšného" výherce aukce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března tak to nahlas, a nemusis lutovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 5. března Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března Spíš nějakej Fero ze zastavárny co moc neumí česky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 13. března Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března Za super cenu Audemars automat i quartz v jednom na Bazosi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Další kousek " pro zasmání" zejména, když to doporučuje EXPERT... Bohužel tam někdo velmi slušně zahučí. seiko 6139 6002 Teal Sunrise se vyráběly pouze dva měsíce v roce 1972 a to listopad a prosinec, takže na víčku musí být správný rok a měsíc... Další pecka je ten nenošený stav, kdy nový , aftermarketový ksicht hodinek trochu kalí stav strojku... Pecka, ne? Ještě, že tam mají toho odborníka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března pravdu mas... "nikdy nosene" este podtrhuje aj stav do**baneho puzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Jsem zvědavý, kolik za ten fejk kdo vysolí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor2002 Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března @Tikal Pěkně ty To s tím datem výroby ani nevím. To další je jasný signál, dát od toho ruce pryč. Ale mám ve sledování, kam se to až vyšplhá a někdo si naběhne, bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března před 11 minutami, Tikal napsal: Jsem zvědavý, kolik za ten fejk kdo vysolí... To je nás více, bohužel s Aukrem člověk nic nepořídí Kdysi jsem usiloval o to, aby stáhli podobnou aukci, ale pochopit rozdíl mezi originálními a neoriginálními díly bylo nad jejich sílu. Nejprve chtěli abych jim k tomu poslal znalecký posudek a pak napsali, ať je vydražím a pak prokážu, že to není originál. Jakákoli prevence předcházení škodám jde zcela mimo ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Bohužel to tak je, nekolikrát tam "expert" doporučoval skládačky a dokonce i fejky. Polské Sport1 a naprosto původní černé diplomaty. Je to tristní a dost lidí vidí Expert a říkají si, je to cajk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března Tak expert je pan Milos Svoboda, ktery mozna hodinkam rozumi, ale taky se me pred lety snazil odrbat. Takze jemu bych neveril ani dobry den uz z principu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. března Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března před 10 hodinami, Tikal napsal: Další kousek " pro zasmání" zejména, když to doporučuje EXPERT... Bohužel tam někdo velmi slušně zahučí. seiko 6139 6002 Teal Sunrise se vyráběly pouze dva měsíce v roce 1972 a to listopad a prosinec, takže na víčku musí být správný rok a měsíc... Další pecka je ten nenošený stav, kdy nový , aftermarketový ksicht hodinek trochu kalí stav strojku... Pecka, ne? Ještě, že tam mají toho odborníka. A ještě k tomu ta nejvíc fake aftermarket vložka lunety. S indexem na nule. Tam být nemá. I já jsem na lítačku pořídil novou, i s lunetou, abych tu původní neničil a při troše hledáni jsem sehnal autentickou bez toho indexu. No a rozhodně bych si to nedovolil tak prodat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. března Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Tak už nikdo nepřihodil, 11700,- No ještě jsem stihl napsat Aukru, že jejich expert propaguje podvod za více než 10k a tím je spolupachatelem trestného činu. Ale v neděli to asi nikdo nečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOTLÁR s.r.o. Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března V 21. 3. 2024 v 17:52, Lucky Lucaso napsal: Tak expert je pan Milos Svoboda, ktery mozna hodinkam rozumi, ale taky se me pred lety snazil odrbat. Takze jemu bych neveril ani dobry den uz z principu. Héj.Já bych byl na takové prohlášení opatrný.Dnes tě zažaluje dřív než řekneš Lačhi rat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Za co? Ze ze me chtel vydyndat hodinky tretinu ceny? Btw nemel bys mit v nicku jeste napsano security? "Jsme perfektni uroven na vysoky potencialu s lidma" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března Asi jo, protože tohle: Skuste prašské hodinářství .... může napsat jen někdo, kdo bydlí na Cejlu. Nebo Bratislavské .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března No jo, ted na to koukam. Ale Jarda je tusim z Usti ne? @KOTLÁR s.r.o. Jardo! Jsi to ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 25. března Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března No tak Trmice .... Zbytečné lpíš na detailech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 8. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna rarita https://aukro.cz/hodinky-rolex-7060081091 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se