financ Odesláno 28. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2011 sory nee,jsou to jiné http://forum.chronom...__1#entry642877 Taky na to kukám. Jsou jiné. Už tam má druhý příhoz a pod aukcí je doplněný dovětek: Přidáno 2011-12-28 15:46 Na časté dotazy, jsem pro ověření pravosti zašel k hodináři kde mi bylo zděleno že se jedná o originál.
Qwuiddo Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Trochu jsem znejistěl a teď to pár desítek minut zkoumal, ale podle mě jde o jasný fejk (font datumu a indexy na ciferniku a nezda se mi moc ani vterinovka), ale pokud jde o original, tak me prosim opravte
financ Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Trochu jsem znejistěl a teď to pár desítek minut zkoumal, ale podle mě jde o jasný fejk (font datumu a indexy na ciferniku a nezda se mi moc ani vterinovka), ale pokud jde o original, tak me prosim opravte Je to fejk
Qwuiddo Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Je to fejk mně je toho, kdo za to vysolí 25 litrů normálně líto, dyk za to můžeš mít parádní kukačky
Návštěvník km.kmk Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Tak napište na Aukro že je to fake. Třeba to stáhnou.(já už echo poslal)
Gustaf Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 mně je toho, kdo za to vysolí 25 litrů normálně líto, dyk za to můžeš mít parádní kukačky nejblbější je, že toho dotyčnýho chudáka, co za to bude solit nemůžeš mejlem ani varovat, páč jsou tam nově nicky schovaný
Kreuzdorf Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 nejblbější je, že toho dotyčnýho chudáka, co za to bude solit nemůžeš mejlem ani varovat, páč jsou tam nově nicky schovaný Otázka je, jestli litovat někoho, kdo si jde koupit značkové hodinky za desítky tisíc na Aukro. To přeci není normální... :-S
Qwuiddo Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Tak napište na Aukro že je to fake. Třeba to stáhnou.(já už echo poslal) Taky jsem již echo poslal, ale myslim, ze nato Aukro dost kašle. Otázka je, jestli litovat někoho, kdo si jde koupit značkové hodinky za desítky tisíc na Aukro. To přeci není normální... :-S Nevidim na tom nic nenormalniho, pokud tomu clovek aspon troosicku rozumi a je schopny rozpoznat fake nebo si predani domluvi napr. U Dusaka. Cca pred mesicem se na aukru prodali SMP chrono myslim kolem dvaceti tisic, coz je vyborna cena. http://aukro.cz/omega-james-bond-chronograf-seamaster-professional-i1971793042.html
kdojinej Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 nejblbější je, že toho dotyčnýho chudáka, co za to bude solit nemůžeš mejlem ani varovat, páč jsou tam nově nicky schovaný No jo, to jsou aukro novoty. Nějak jsem nepochopil to jejich zdůvodnění. Podle mě to akorát pomohlo kundám co si přihazujou na svoje aukce a podobným levárnám.
Hasič Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 No jo, to jsou aukro novoty. Nějak jsem nepochopil to jejich zdůvodnění. Podle mě to akorát pomohlo kundám co si přihazujou na svoje aukce a podobným levárnám. když to patří pšondům, co se divite! znáte úsloví lepší malej kšeft, než dobrá práce!
Kreuzdorf Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 Taky jsem již echo poslal, ale myslim, ze nato Aukro dost kašle. Nevidim na tom nic nenormalniho, pokud tomu clovek aspon troosicku rozumi a je schopny rozpoznat fake nebo si predani domluvi napr. U Dusaka. Cca pred mesicem se na aukru prodali SMP chrono myslim kolem dvaceti tisic, coz je vyborna cena. http://aukro.cz/omega-james-bond-chronograf-seamaster-professional-i1971793042.html No nevím, já jsem na takové zásadní nákupy na Aukru asi moc velká konzerva. Asi by vě mě pořád hlodalo, jestli je to opravdu originál, jaký je jejich původ a...asi bych z nich nakonec ani neměl radost.
jaroslavra Odesláno 29. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2011 na aukru jsou velci podvodnici a nejhorsi je, ze aukro s tim odmita neco delat denne jim posilam upozorneni na fake breitling a jeto zbytecny nejlepsi je osobni predani u hodinare.
Arison Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Taky na to kukám. Jsou jiné. Už tam má druhý příhoz a pod aukcí je doplněný dovětek: Přidáno 2011-12-28 15:46 Na časté dotazy, jsem pro ověření pravosti zašel k hodináři kde mi bylo zděleno že se jedná o originál. Zdravím, nedá mi to, než nereagovat. Ty Breitlingy, už na Aukru sleduji od začátku, co je dotyčný filuta vystavil. Několikrát jsem Aukru poslal upozornění, že se jedná o padělek. A Aukro...dělá mrtvého brouka :-( Alespoň, že již jeden přihazující asi zjistil, o co GO a příhoz zrušil. No, bohužel, se našel nějaký jiný "neštastník" a před chvílí přihodil. Jsem zvědavý, na kolik cena vyleze, nebo, jestli Aukro konečně zareaguje a aukci zruší. Já, když jsem tam před časem prodával Bondovky a žádný fejky, to nebyly a byly u nich všechny náležitosti, tak mi aukci několikrát zrušili a jěště mi hrozili odstavením účtu. Je to fakt síla... Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Arison
wave ceptor Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 aukro- legální prodej fejků všeho druhu, hlavně že to sype.....nikdo s nima nehne je to marné.
Arison Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 aukro- legální prodej fejků všeho druhu, hlavně že to sype.....nikdo s nima nehne je to marné. No jasně. Jsou to šmejdi...hlavně, že z toho mají slušnou provizi! Je fakt dost platný, že mají v aukcích odkaz, na porušení pravidel... Psal jsem jim už asi 3X...jj
Adam99 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Vyzkoušejte to vždycky hodit do kopie přes TENHLE formulář, třeba se aukro vzpamatuje a začne s tím něco dělat (jo já vím, bláhová to představa).
Arison Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) Tak, teď u těch Brejtlů, pan Prodejce připsal: PROSÍM ZVAŽUJTE DOBŘE PŘÍHOZ! PŘÍHOZY JIŽ NERUŠÍM.DĚKUJI. To je rychta...Doufám, že mu to Aukro konečně zatípne! Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Arison
jaroslavra Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 dost o tom pochybuju, ze to aukro zatrhne skoda, ze nicky jsou zateckovane rad bych nestastnika varoval. snad dotycny nebude tak blby a ze bude trvat na osobnim predani u hodinare:-)
Arison Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 (upraveno) No, dost dobře nechápu, co tím Aukro sleduje, že zatečkovalo nicky...Na tom předání u hodináře by měli dotyční trvat...ale, jsou to nějací začátečníci (7 a 18 aktivit), tak asi nemají moc zkušeností, ten zkušenější (352) už něco čul... tak cuknul. Upraveno 30. prosince 2011 uživatelem Arison
kuncák7 Odesláno 30. prosince 2011 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2011 Vyzkoušejte to vždycky hodit do kopie přes TENHLE formulář, třeba se aukro vzpamatuje a začne s tím něco dělat (jo já vím, bláhová to představa). Ahoj, několikrát jsem ho již vyplnil a odeslal a reakce ? Veškerá žádná ( a to rozhodně uplynulo víc, než 30 či 60 dnů, které platí u stížností ). Možná, když nás bude víc.........
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se