Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Mě tam pobavilo zaprvé to pregnantní vysvětlení, co to znamená "tvar hodinek - kulatý" - tedy že tvar je kulatý :clap: To je jak ze Švejka - kostka je hrana, proto je kostka hranatá...

A pak to určení hodinek - pro potápění do Mariánského příkopu, to už se nedá komentovat :wine:

Apropoux - co to pouzdro naplněné olejem ? To jsem eště nejak netento... :eek:

Jee - a teď koukám, že hodinky disponují funkcí pro měření hloubky ! Kde se to zobrazuje ? To bude to malý okýnko vpravo, jak je tam číslo 27...to to asi fotili 27 metrů pod vodou... :smile_anim:

Upraveno uživatelem Klotzman
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ty výroky jsou taky hustý:

- Hodinky jsou určeny pro potápění do extrémních hloubek, např. do Mariánského příkopu, kde hloubka dosahuje 10911 m

- Disponují funkcí pro měření hloubky

- Obvykle je hodinkové pouzdro naplněno olejem

edit: klotzman to, koukám, doeditoval taky

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

Mě tam pobavilo zaprvé to pregnantní vysvětlení, co to znamená "tvar hodinek - kulatý" - tedy že tvar je kulatý :clap: To je jak ze Švejka - kostka je hrana, proto je kostka hranatá...

A pak to určení hodinek - pro potápění do Mariánského příkopu, to už se nedá komentovat :wine:

Apropoux - co to pouzdro naplněné olejem ? To jsem eště nejak netento... :eek:

Jee - a teď koukám, že hodinky disponují funkcí pro měření hloubky ! Kde se to zobrazuje ? To bude to malý okýnko vpravo, jak je tam číslo 27...to to asi fotili 27 metrů pod vodou... :smile_anim:

jé no jo já si to nedočetl do konce :D ten tvar je fakt boží :D

TVAR HODINEK Kulatý Kulatý - Tvar je kulatý

a ještě to vysvětlení pánské/dámské se mi líbí :D

Pánské- hodinky určené pro pány (svojí velikostí a vzhledem jsou vyráběny pro mužskou populaci).Není však pevně stanoveno výrobcem.Často jsou modely pánské, které nosí dámy a naopak.

hned bych si vybral něco pěknýho s kamínkama :D

EDIT: tu perlu s Mariánským příkopem nevymyslel sám:

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/ShowParamHelp.asp?IdHelpText=VODOT%CCSNOST

EDIT2:

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/ShowParamHelp.asp?IdHelpText=P%C1NSK%C9/D%C1MSK%C9

EDIT3: tak už jsem to pochopil, pořád mi bylo divný že to nikde neni vcelku, ale je to odsud + k tomu dokopíroval všechny vysvětlivky... takže prostě zkopíroval "Tvar: Kulatý" a pak najel na vysvětlivku a tam bylo napsáno "Tvar je kulatý" :D :D

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/det/omega-22208000-seamaster/

Upraveno uživatelem Matthew
Odkaz ke komentáři

ty výroky jsou taky hustý:

- Hodinky jsou určeny pro potápění do extrémních hloubek, např. do Mariánského příkopu, kde hloubka dosahuje 10911 m

- Disponují funkcí pro měření hloubky

- Obvykle je hodinkové pouzdro naplněno olejem

edit: klotzman to, koukám, doeditoval taky

PÁNSKÉ/DÁMSKÉ Pánské Pánské- hodinky určené pro pány (svojí velikostí a vzhledem jsou vyráběny pro mužskou populaci).Není však pevně stanoveno výrobcem.Často jsou modely pánské, které nosí dámy a naopak. :lol2:
Odkaz ke komentáři

EDIT: tu perlu s Mariánským příkopem nevymyslel sám:

http://www.zlato-stribro-hodinky.cz/ShowParamHelp.asp?IdHelpText=VODOT%CCSNOST

Tak hodinky nechat přejet vlakem a pak reklamovat, že nepřežily Mariánský příkop...i když tam by asi spíš implodovaly.

Mimochodem, to s tím olejem - to je nějaká reálně existující technologie, nebo je to ze stejného soudku jako ten Mariánský příkop ?

Odkaz ke komentáři

Tak hodinky nechat přejet vlakem a pak reklamovat, že nepřežily Mariánský příkop...i když tam by asi spíš implodovaly.

Mimochodem, to s tím olejem - to je nějaká reálně existující technologie, nebo je to ze stejného soudku jako ten Mariánský příkop ?

Ano olej je u některých značek samozřejmě reálná technologie, myslím se i např. Sinn teď takhle narychlo vystřelím. :-)

Odkaz ke komentáři

K zamyšlení je celá sekce aukra prodej hodinek . Samé prodeje nepoužívaných primek, plno dědictví po ................ ( každý ať doplní podle sebe sám), či v horším kopie hodinek ( nakreslené "budíčky!).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...