Tikal Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 http://aukro.cz/panske-hodinky-i4233592035.htmlDobry den, do aukce davam panske hodinky kter mi zustali po priteli. Snad alespoň ten přítel byl originál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 pokud si vzpominam (nabidka je uz odstranena) tak to byla kombinace stribrne se zlatou a "zlatym" cifrem - a tohle kombo mi pripada hnusne (muj osobni nazor, verim, ze sve priznivce urcite ma)... a vzhledem k tomu, co jsem tady videl u clenu (foto v co mate na ruce a tak) tak si nevzpominam, ze by nekdo nosil nejakou gold kombinaci... vzdycky nerez + cerny, modry a jiny cifr, ruzne lunety... Rka DJ a jine se mi opravdu jako hodinky moc moc libi... toz tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 http://aukro.cz/hodinky-tag-heuer-grand-carrera-i4233825223.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Možná by se to vlákno mělo přejmenovat na "Služebna PS VB", když se sem mrknu jednou za den, tak mi na těch odkazech nic k zasmání nepřijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Ty hlášky občas k zasmání jsou,ale Hnus z Aukra by sedělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 No, já měl spíš na mysli, že ten odkaz, pod kterým za krátkou dobu není nic, je zbytečný. Pokud je na nějaké inzerci něco k zasmání, bylo by lepší to sem nakopírovat, jinak se z toho vlákna stane ohlašovna fejků a následně sbírka bezduchejch odkazů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 A měl bych se cítit jako PS VB, když mě to s..e a je tady Anděl strážný,který to může zarazit ?? Co konkrétně je na tom podle tebe špatně?A to že odkaz nefunguje, je možná lepší, než přihlížet cirkulaci fejků.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tak primárně je od toho nějaké tlačítko na Aukru, aby se upozornilo na závadný inzerát. Konkrétně podle mne je na tom špatně ta nulová hodnota pro toto fórum, potažmo toto vlákno, není se nakonec ani čemu zasmát a ani se z něčeho poučit, to je celé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 pokud si vzpominam (nabidka je uz odstranena) tak to byla kombinace stribrne se zlatou a "zlatym" cifrem - a tohle kombo mi pripada hnusne (muj osobni nazor, verim, ze sve priznivce urcite ma)... a vzhledem k tomu, co jsem tady videl u clenu (foto v co mate na ruce a tak) tak si nevzpominam, ze by nekdo nosil nejakou gold kombinaci... vzdycky nerez + cerny, modry a jiny cifr, ruzne lunety... Rka DJ a jine se mi opravdu jako hodinky moc moc libi... toz takbylo a je tady několik bikolorů ale nazývat hnusný rolády na foru o hodinkách je trochu moc. že se ti nelíbí ti nikdo nebere. to je celý. a nebyly to DJ ale suby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tak primárně je od toho nějaké tlačítko na Aukru, aby se upozornilo na závadný inzerát. Konkrétně podle mne je na tom špatně ta nulová hodnota pro toto fórum, potažmo toto vlákno, není se nakonec ani čemu zasmát a ani se z něčeho poučit, to je celé. Že už název vlákna nesedí, je jasný. Ale jinak ten Tvůj příměr k PS VB, což byli víceméně udavači, nechápu. Když sem někdo lupne fejk z Aukra a místní borci usoudí, že je to nepochybně fejk, tak to Andělous zruší a ušetří tak někomu prachy. To je snad dobře, ne?Ale je rozhodně lepší screenshot inzerátu pro budoucí generace , než jen odkaz, který po smáznutí inzerátu vede nikam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Tak primárně je od toho nějaké tlačítko na Aukru, aby se upozornilo na závadný inzerát. Konkrétně podle mne je na tom špatně ta nulová hodnota pro toto fórum, potažmo toto vlákno, není se nakonec ani čemu zasmát a ani se z něčeho poučit, to je celé. Naprosto s tebou souhlasím,pokud nějaký výrobek někomu připadá jako "fejk", ať to oznámí přímo přes Aukro nastavení,které je tam zejména pro tyto případy. Taky bych se chtěl v této sekci konečně zasmát.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kolegové, to vám někdo zrušil aukce šmejdů, nebo proč??????? Jako jediná solidní web komunita, co má dostatečný kredit pro identifikaci fejků prostě tohle dělat musíme. Pro zasmání se mrkněte do rubriky HUMOR, ten šrot na Aukru byl stejně k pláči.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Kolegové, to vám někdo zrušil aukce šmejdů, nebo proč??????? Jako jediná solidní web komunita, co má dostatečný kredit pro identifikaci fejků prostě tohle dělat musíme. Pro zasmání se mrkněte do rubriky HUMOR, ten šrot na Aukru byl stejně k pláči..Myslím, že není třeba "identifikovat fejk" v inzerci, kde někdo píše, že prodává repliky, kopie nebo padělek, to snad potenciální kupující dokáže přečíst a měl by to řešit administrátor příslušného inzertního serveru. Osobně jsem přesvědčený, že plagiát, fejk, nebo jinak nazývaný podvrh hodinek, který je prvoplánově vydáván za originál, tady valná většina osazenstva sama ani nepozná (ti co tomu rozumí, ať to prosím nevztahují na sebe). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 Myslím, že není třeba "identifikovat fejk" v inzerci, kde někdo píše, že prodává repliky, kopie nebo padělek, to snad potenciální kupující dokáže přečíst a měl by to řešit administrátor příslušného inzertního serveru. Osobně jsem přesvědčený, že plagiát, fejk, nebo jinak nazývaný podvrh hodinek, který je prvoplánově vydáván za originál, tady valná většina osazenstva sama ani nepozná (ti co tomu rozumí, ať to prosím nevztahují na sebe).Nezbývá než s tebou souhlasit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lu2cz Odesláno 14. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2014 bylo a je tady několik bikolorů ale nazývat hnusný rolády na foru o hodinkách je trochu moc. že se ti nelíbí ti nikdo nebere. to je celý. a nebyly to DJ ale subyMe se libi DJ a psal jsem to obecne, jako priklad... rolexy jsou moc pekne hodinky, takze to "hnusny" nebylo mireno na znacku R ale na ten konkretni fikus... Pokud jsem se dotknul jakkoliv Tebe, tak se Ti omlouvam, pokud se moje hlaska dotkla kohokoliv, kdo to tady cte a zavita do tohoto vlakna, tak se mu omlouvam taky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patan_CZ Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 už to tady bylo někdě řešené rozdíly SLAVA originál a čína ( originál název má v azbuce vypadat takto : ????) tento týpek jich tam pár v aukcích má a vydává je za ruské přítom je to čína http://aukro.cz/slava-sozvezdie-military-chronometer-automatik-i4219678766.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondoni Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 už to tady bylo někdě řešené rozdíly SLAVA originál a čína ( originál název má v azbuce vypadat takto : ????) tento týpek jich tam pár v aukcích má a vydává je za ruské přítom je to čína http://aukro.cz/slava-sozvezdie-military-chronometer-automatik-i4219678766.html Navíc bych řekl, že tachymetrická luneta na nechrono hodinkách je vcelku nepraktická záležitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Třeba má nějaký hlubší význam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michalval Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 (upraveno) Tohle taky není špatný Kvalita: Vysoká kvalita Styl: Luxus Upraveno 15. května 2014 uživatelem michalval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 15. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2014 Společenská funkce je taky kůl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se