Přejít na obsah

Pro zasmani - Aukro a pod.

dakasport

Doporučené příspěvky

Čísla na Portugalech jsou imho aplikovaná - už je to pár let, co jsem je měl. Tady je to lisované v cifru.

Taky by useklá čísla měla být blíž u subcifrů. A dvojka u dvanáctky není shora ve stejné výšce s jedničkou.

Kdybych prodával zlaté hodinky, nebudu fotit punc jen na sponě.

http://www.iwc.com/en/collection/portuguese/IW3714/#enlarge/variation-1/front/zoom-2

ač neodborník našel jsem další rozdíl - ha...díky chronomagu odborně rostu :)

- ražba čísel vs. aplikace, jasně

- sériové číslo na dýnku vypadá jak kdyby vzal někdo raznice na škodovácký blok :D

pro srovnání viz ZDE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z tých fotiek sa to nedá 100%-ne rozpoznať. Podľa mňa sú originál. 

- sériové číslo na dýnku vypadá jak kdyby vzal někdo raznice na škodovácký blok :D

pro srovnání viz ZDE

Odkaz ke komentáři

pro srovnání viz ZDE

Chlapáci nevím co řešíte, já myslím že jsou origo, ale kupovat je nebudu-Vy asi taky ne- punc tam podle mne je na těle mezi nožičkami a co týče ražby čísel, myslím ža na takovýchto hodinkách se to nerazí, ale dělá růčo.

P.S. A ještě ke všemu je to na bazaru a cpete to rubriky Pro zasmáni- Aukro. :frusty:

Odkaz ke komentáři

Já tedy také nejsem odborník, ale zarazilo mě swiss made...swiss je vycentrováno nad indexy, to made nikoliv...to se mi nezdá, že by takhle vypadal zlatý originál. A ještě mě udivuje, že sklíčko u takovýchto hodinek nemá  antireflex... Ale třeba mě znalci vyvedou z omylu, že takto drahé hodinky a navíc ve zlatě, se s takovýmito nedostatky normálně vyrábí. Mně by to prostě vadilo  i kdyby ty hodinky origo byly.

Odkaz ke komentáři

Zaujímavé, ak sú fotky pravé tak ja osobne by som to nerozoznal asi..   http://oblecenie.bazos.sk/inzerat/39058780/Hodinky-BIG-PILOT.php

Zrovna tohle je jasný na první pohled, hlavně dle indexů, dvojka by měla být víc "ukouslá", subdial s rezervou je moc ke středu, asi bude vevnitř něco na baterku a nebo je tam malej strojek...

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

Zrovna tohle je jasný na první pohled, hlavně dle indexů, dvojka by měla být víc "ukouslá", subdial s rezervou je moc ke středu, asi bude vevnitř něco na baterku a nebo je tam malej strojek...

jj, subdial je moc ke středu a 2ka a 4ka jsou v origo víc vykouslé... taky jsem nikde nenasel tuto variantu s datovým kolečkem černé číslice na bílem podkladě - vždycky jenom bílé číslice na černém!

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...