OWG Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Nikdy nepochopím jak lidi můžou nosit fejky, vždyť tím jen dokazuji že nemají na to pořídit si originalni hodinky a další... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Spoléhají na to, že "to stejně nikdo nepozná." To je nejčastější argument, jaký jsem slyšel. Myslí si, že své okolí oklamou. Že klamou sami sebe, jim jaksi nedochází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 V jiném vlákně se tu debatovalo, kolik (jak mizivé procento) lidí v okolí zaregistruje hodinky na "mé" ruce, tedy vůbec si jich všimne natož aby je nějak podrobněji zkoumalo či komentovalo. Což je pro nošení napodobenin živná půda. To jen lidi postižení chronobundusem se nad takovou věcí pozastavují a jí opovrhují. V celosvětovém měřítku může být nošení napodobenin poměrně rozšířenou záležitostí. Nositelé klamou sebe - jak se to vezme, okolí klamáno není, bo věci jako hodinky okolí zhusta nezajímají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Reprika! Tohle vlákno mi vždy zvedne náladu. Jste ho nepochopili:-) To je asi myšlen? tak že si koupíš B-čka dáš je do trezoru a pak nosíš jeho repriku aby jsi ochránil ty origo. Logika jako kup si Ferari dej ho do garáže a jezdi na kole aby jsi ochránil auto. Ach já slzim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Reprika! Tohle vlákno mi vždy zvedne náladu. Jste ho nepochopili:-) To je asi myšlen? tak že si koupíš B-čka dáš je do trezoru a pak nosíš jeho repriku aby jsi ochránil ty origo. Logika jako kup si Ferari dej ho do garáže a jezdi na kole aby jsi ochránil auto. Ach já slzim!Tak v tomhle s tebou souhlasím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Začíná se nám tu rozmáhat takový nový nešvar Internetové vody se tradičně hemží různými fejky, replikami, AAA+, padělky, 1:1, klony, napodobeninami a kdoví jak ještě jinak vznešeně to dokáží zkušení prodejci "vzácných" a "nesehnatelných" šmuků pojmenovat... Nově tu máme asi nejvyšší kvalitu padělku pojmenovanou vznešeně REPRIKA https://obleceni.bazos.cz/inzerat/100878147/Letecke-hodinek-zn-BREITLINGREPRIKA-Kvalita.phpToto kouzelné slovíčko je pro lepší zapamatování uvedeno v inzerátu hned několikrát Reprika made my day ;-) To bude prodávat asi nějaká cikorka, ne?Když vidím podobné zkomoleniny, vždycky si vzpomenu na tržnice v 90tkách a na slova jako: kalahotki, silipi, pyama atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Strejda Google po zadání toho telefonu z inzerátu do vyhledávání nahazuje další skvělý investice a repriky:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ty jo mám nutkání tomu pánovi zavolat a předstírat zájem o repriku. Zeptám se co je reprika a jak to myslí s ochranou investice:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Ty jo mám nutkání tomu pánovi zavolat a předstírat zájem o repriku. Zeptám se co je reprika a jak to myslí s ochranou investice:-)Jdi do toho;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Zítra volám a dám report:) Dnes už je nekřesťansky pozdě a nechci strejdu zbytečně prudit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 tak to jsem zvědavý, já bych se asi smál při telefonátu když bych musel říct slovo ''reprika'' Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferrycz Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 se ho zeptej jestli prodává ještě nějaký papriky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JMK Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 Tak jsem tam zavolal. Pokusím se o co nejpřesnější přepis:-)Hrál jsem trochu vola a nechtěl ho plašit. Ozval se postarší pán překvapivě vcelku příjemný. Dobrý den já volám ohledně hodinek Breitring (schválně jsem tam rval R aby byla legrace).Dobrý den ohleně čeho?No ty hodinky Bréting jesli jsou ještě volný.Jo Brei... Breitig...no volá mi.... denně...asi pět lidí jo. Ale jsou volný zatim.A co prosimvás znamená to repRika? Reprika? Jo no to je že jsou vyrobený ve švícarsku tou firmou a jsou k nerozeznání od originálu. Ten stojí 150 nebo 200 nebo i víc já nevim tisíc. To máte doma originál a takle se to dělá aby jste si jako nepoškodil image a máte je doma v sejfu a nosíte tyhle.A jakou firmou? Nebo kde ve švícarsku.No já nevim teď. Tam je to napsaný v inzerátu.Ne není a jaká to dělá firma?Nevim je to ve švícarsku. Jsou nsprosto totožný.Aha a dal by ste mi na ně slevu?No to stálo 240 dolarů.A dal by ste mi slevu?Ne ne. Tam není žádný profit na tom. Já mám dvoje ale zatim ne.Tak díky nashle.Nashle. Zarazilo mne že jsem čekal projev nepříjemnýho šmejda ale on byl vcelku v poho. Nic to ale nemění na tom že je lhář a prodává nelegální padělky. Typoval bych že mu to ani nedochází a snaží se přividělat k důchodu podle hlasu. Škoda že to nebyl větší pičus asi bych se neudržel a zahnal to do absurdní hry.Trochu mi vzal vítr z plachet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 22. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2019 tak za mě palec nahoru za tvou snahu z toho vytěžit maximum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 To jsem nečekal, že se toho někdo tady až tak moc chytne Ale jak píšeš no, tihle prodejci mají občas i slušné a seriózní vystupování, což je vlastně tak trochu smutný, když vezmeš v potaz, co prodávají... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borisslos Odesláno 23. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2019 Škoda, že nevyšla ta sleva, mohls je mít už doma, himbajs. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 24. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2019 Bacha na tohoto Bulhara: prodejce Client:15148777. Co Seiko, to vrak v jiném pouzdru a s nově natištěným cifrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Po řadě mých dotěrných mailů mi ten Bulhar odpověděl "Jsem mezinárodní prodejce a můj rating je 100% na všech stránkách, kde prodávám zboží. Ale pro ty, jako ty, přestanu prodávat hodiny v České republice" ... a všechny své nabídky následně z Aukra vymazal, takže asi dobrá zpráva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 O jednoho kreténa míň.Tož Ti gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Děkujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se