Daemonultimate Odesláno 25. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2020 Možná jsou z Titaniku... To by vysvětlilo větu o dalších starožitných předmětech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skarohlid Odesláno 27. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2020 Nic co by nešlo rozleštit ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Myslím si, že tyhle "Omegy" taky stojí za zmínku... https://obleceni.bazos.cz/inzerat/115196385/omega-planet-ocean-600m-chronograph-455-mm.php Uvidíme, co na to zdejší odborníci, ale za mě, po delším zkoumání a porovnávání fotek s originálem, pravé nebudou... tím spíš, když tam sám přidal fotku originálu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Mně přijdou ok, co je na nich špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 (upraveno) Podivej se třeba na tu datumku, řemen, strojek je taky divnej.. EDIT: Nebo já nevim. Ale ne, zdá se mi to jako fejk. Upraveno 28. ledna 2020 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 nejvýraznější je okno pro datumku - je menší. ostatní rozdíly jsou jen pocitový, vzhledem k nekvalitě fotky (tloušťky indexů, rantl rotoru u čepu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Vedle nich ještě prodává Hubloty, a to jako výhodnou koupi, pouze za 200.000, přičemž jak uvádí "Dopředu říkám, že nechci nic ověřovat." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Jasně, já se jen zeptal. Ten řemen je asi jasný. Ale to je teda uz sakra dobrý fejk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Dvanáctka je divná a datumka má moc tenký font. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radep Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Netroufám si soudit konkrétní kus, ale obecně pro tento model jsou hodně dobře zmáknuté fejky.viz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan7 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Příjdou mi pošouplé indexy do boku, 1,2,3,6,8,9. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Za mě je určitě špatně He-ventil, u originálu pokračuje pomyslná osa korunky očividně nad střed cifru, u tohohle kousku jde přímo do středu, možná dokonce lehce pod střed.Sčítač chronografu vpravo má hodinovou a minutovou ručku, na daném kousku je hodinovka někde v půl 4 a minutovka na celé... Takže pokud originál, tak nějak podivně ukazuje, což by znamenalo problém se strojkem...A stroj sám o sobě je v pouzdře nějak zvláštně pootočenej, zjednodušeně řečeno - na originálu je např. column wheel vidět průhledem blízko resetovacího tlačítka chrona, hezky je to vidět u těchto inzerátů: https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-planet-ocean-600-m-21592465199001-arabisch-2019-sehr-gut-gehaeuse-titan-band-kautschuk--id13182250.htm https://www.chrono24.cz/omega/seamaster-planet-ocean-600m-omega-co-axial-master-chronometer-chronograph-455-mm--id13453864.htm A na žádné fotce originálu jsem na strojku nenašel nápis ADJUSTED TO FIVE (5) POSITIONS, jenom u prodávaného kousku na bazoši...S borcem jsem si domluvil na čtvrtek schůzku s tím, že zajdem k Dušákovi, tak sem pak dám report (pokud to teda klapne a přijde...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Bude to urcite fejk..za me heliak blbe, napis na strojku na originalu nikde nevidim a napis 9900 na rotoru ma blby font (na originalu nejsou devitky s takovou vlnkou, ale devitka ma nozicku rovnou) Odesláno z mého Redmi Note 7 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Tak to je k posrání kam už to dotáhli... http://www.wristwatchspot.com/tag/9900/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 A to je skoro 2 roky starý článek, dnes už jsou zase dál, za chvíli to "nepoznají" ani výrobci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2020 Ale zase má dobrý hlášky v tý prodejní argumentaci "Skvělá investice, drží si svojí cenu okolo 110-180tis. korun"... cena 70 000 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dieqo Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 borcem jsem si domluvil na čtvrtek schůzku s tím, že zajdem k Dušákovi, tak sem pak dám report (pokud to teda klapne a přijde...) Tak na tohle se opravdu těšim :) Ona celá ta luneta je divná... velikost a šířka "ozubení" lunety je vyšší, linky jsou tlustější a jdou téměř až do kraje... hloubka prolisů... lumibod.... Teda jestli přijde a je to fejk a neví co prodává (chudák to koupil s úžasnou vidinou investice)... tak to bude zřejmě zážitek. To aby vzal i ty Hubloty s sebou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 29. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2020 Tak na to se taky opravdu těším, jestli "dorazí" ale už mi přijde divná věta : "dopředu říkám, že nechci nic ověřovat" ....to mi jako důvěryhodné vůbec nepřijde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda88 Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Měl jsem tu čest si s majitelem o techto Omegach popsat pár řádků...je to kluk podle mě cca 18-22 let....a jinak ma i jiné profily kde se to,jen hemží svetoznamejma kabelkana....atd :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aetas Odesláno 30. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2020 Děsí mě, jak budou vypadat fake za pár let.https://obleceni.bazos.cz/inzerat/113981183/nove-hodinky-omega-seamaster-quartz.phpMe tady na starsim prispevku zaujala quartz masinka, ktera je co-axial ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se