Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Lenže toto už nie je na smiech, ak sa fakeuju jedny z najkomplikovanejšich hodiniek sveta a hoci to bude quartz a ak tie komplikacie skutočne funguju, tak číňania to dokozali :axehead:

Odesláno (upraveno)
Výborné Breitling VIP ... nebo Patek Philippe Sky Moon Tourbillon nebo snad Omege De Ville ...

Kouká, že to tam nikdo na Aukru.UA neřeší ... :suicide_anim:

Potkal Breitling Avenger Breitling Blackbird, a povídá mu: " Hele co kdyby jsme to dali dohromady, třeba by náš potomek nějakýmu Ukrajincovi v Čechách udělal radost.. a jak řekli tak udělali :thumbsup_anim: ."

Upraveno uživatelem Cyber
Odesláno
Viděl někdo letecké Eterna s mimostředovou vteřinovkou? Prodejce tam dal i "výborný" popis.

Vše je tady

Tak to mě teda při pátku rozesmálo

NEčekejte na poslední chvíli, již nyní je zde 21 sledování, pokud tedy nezaznamenám příhozy zvedám postupně počáteční cenu.
tomu říkám smysl pro obchod a fair play :bangin:
Odesláno (upraveno)

teda Brejle a nevhodny darek...... :D

tady

tohle je na aukru uz myslim podruhe:

link (k zasmani to ale asi moc neni)

a jedny Vostok Europe s unikatni a nevidanou raritou - natahovani pohybem ruky :)

vostoky

Upraveno uživatelem e2ek1el
Odesláno

Vyborny popis aukce:

Originální 1936 Art Deco 9ct zlaté hodinky Rolex Rolco

To watch byla oceněna a ověřeny.

Pojištění ocenění certifikátu 1600 liber=cca 53 tis (datum 11.7.2008)

Úchvatný Art Deco 9ct zlatý náramek dámské hodinky.

stříbřených vytáčení

černé arabské číslice

Dial podepsána 'ROLCO'

Hladké leštěné sraženými obdélníkový případě, ref. č. 5516192368 na zadní straně

15 ran páka ruční pohyb v provozuschopném stavu.

hallmarked 9ct zlata Glasgow import RWC 1936 LTD (Rolex společnosti).

Náramky hallmarked 9ct žluté zlato Birmingham 1956 (PPLD).

Hrubá hmotnost 13.45gr

Odesláno

Omega Seamaster

Pánské 18ct zlato & S / S OMEGA SEAMASTER hodinky

Tato aukce je pro skutečné pohádkové pánoské 18ct zlaté a nerezové oceli Omega Seamaster hodinky. To je úžasné sledovat v bezvadný stav bez škrábanců na obličeji a tváře opatření cca 33 mm (nikoli včetně natahování). Má všechny podstatné znaky, který měří jen něco málo přes 7 "palců na délku (poměrně malé velikosti a pánové), a je skutečně originální kus, který byli právě čistěn a servisován.

To všechno za blbejch 23 099,- CZK

Odesláno (upraveno)

Omega

Prodám hodinky Omega, použité, nefunkčí (resp. někdy jdou a někdy nejdou). Jedná se o automatické hodinky 35 jewels.

Zakoupil jsem je před 8 lety v Itálii za cca. 15 tis. kč. Hondě jsem je šetřil a moc nenosil až jsem na ně zapomněl. nyní jsem jse chtěl znovu začít nosit, ale většinou nejdou. Automatické hodinky chtějí co 2-3 roky údržbu, což jsem neudělal ani jednou za tu celou dobu. Na druhou stranu se mi nezdá, že takové značkové hodinky přestaly jít. Pochybuji, zda jsem nenaletěl a jedná se o originál tj. nemohu garantovat. Mají škrábanec na sklu. Záruka byla 5 let a tím, že vypršela, tak jsem doklady vyhodil. mám jiné, super hodiny a nechci se tím více zabývat tj. proto nabízím od 1 Kč.

...aspoň vím jak se mám o automaty starat...

Upraveno uživatelem tombed
Odesláno (upraveno)
Omega Seamaster

Pánské 18ct zlato & S / S OMEGA SEAMASTER hodinky

Tato aukce je pro skutečné pohádkové pánoské 18ct zlaté a nerezové oceli Omega Seamaster hodinky. To je úžasné sledovat v bezvadný stav bez škrábanců na obličeji a tváře opatření cca 33 mm (nikoli včetně natahování). Má všechny podstatné znaky, který měří jen něco málo přes 7 "palců na délku (poměrně malé velikosti a pánové), a je skutečně originální kus, který byli právě čistěn a servisován.

To všechno za blbejch 23 099,- CZK

Koukněte sem, to je náhodička.

http://cgi.ebay.com/FABULOUS-GENTS-18ct-GO...p3286.m63.l1177

Upraveno uživatelem decebal
Odesláno
http://www.aukro.cz/show_item.php?item=465917244

- hodinová a minutová ručička se světelným nábojem

Tak to mi hlava nebere.

Ještě nechápu to, jak mohou být hodinky utěsněně na 5ATM a zároveň mít vlhkoměr.

Jinak rozměrově je to tak pro Oniona (průměr pláště bez korunky 55 mm)

Já jsem se podíval, co ten čtverák ještě nabízí a má tam skoro stejné hodinky, ale pod jinou značkou:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...