lucid Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 (upraveno) Nevíte co je toto za ten hnědý řemen, hlavně ta barva je skvělá, popř. jemu podobný?Liberty Hirsch - viz např. StrapShop. Upraveno 19. června 2014 uživatelem lucid
Markynin Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 (upraveno) Díky, máte někdo zkušenost s touto značkou,Grand Prixhttp://hodinar-frydl.sluzby.cz/grand-prix-22mm-tmave-hnedy-remen Hodně zde chvílí řemeny Condor, kde se dají v ČR sehnat? Upraveno 20. června 2014 uživatelem Markynin
Patan_CZ Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Od pohledu je to přesně ten, ze kterýho mi včera spadly monstra (viz příspěvek). Takže Patane, doporučuje sehnat nějaký pořádný stěžejky místo toho šuntu, co dodávají k tomuto řemenu.mě to přišlo bez stěžejek takže jsem tam dal ty co mi přišli ze strapshopu. Pěkné Co je to za řemen a kde jsi kupoval? Mám ty samé 5ky a taky potřebují změnu to je guma a kupoval jsem ji jako kolega na ebay jen u jiného prodejce.
Patan_CZ Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Dnes se ochladilo tak jsem nasadil novy a zaroven prvni remen.kupovany na ebay. Myslim ze jim docela sedne Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk
McStinger Odesláno 20. června 2014 Nahlásit Odesláno 20. června 2014 Dnes se ochladilo tak jsem nasadil novy a zaroven prvni remen.kupovany na ebay. Myslim ze jim docela sedneDôležité je, že sa páči Tebe. Lebo mne teda moc nie
Def Odesláno 22. června 2014 Nahlásit Odesláno 22. června 2014 Dôležité je, že sa páči Tebe. Lebo mne teda moc nie Není to tak strašný. To oranžovo červený prošití k tomu sedne.
Anela Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 ja nikdy nevim ktery, tak to stridam, aby jim to nebylo lito
panedge Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Tak jsem si taky jedny pořídil...vy výloze mě zaujaly,že jsem neodolal a koupil je. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Tak jsem si taky jedny pořídil...vy výloze mě zaujaly,že jsem neodolal a koupil je. Vítej mezi pětkaři. Vím, že děláš pěkné fotky, tak doufám, že nás nějakýma potěšíš i tady. Tento model se mi taky líbí. Měl jsem krátké období, kdy jsem měl pocit, že čím víc nápisů na hodinkách, tím větší MI. Ale rychle mě to přešlo. Ale jak je tak pozoruju, líbí se mi pořád. Gratuluju a Rolexům a Panerai to nějak šetrně vysvětli.
Marcus Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 ja nikdy nevim ktery, tak to stridam, aby jim to nebylo lito Pěkný výběr. Mě by asi nejvíc bavily ty dva napravo.
panedge Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Marcus-mám samý jednoduchý hodinky,takže tohle je jen takovej úlet...líbila se mi ta modrá a to jak působí masivně.Prostě du kolem zlatnictví,tam ve výloze tyhle pětky-du je zkusit a po dvou minutách je beru,dál jsem nepřemejšlel Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
geometr Odesláno 25. června 2014 Nahlásit Odesláno 25. června 2014 Jsou parádní! A tenhle styl nákupu je nejlepší, tomu rozumím.
dykmore Odesláno 26. června 2014 Nahlásit Odesláno 26. června 2014 Markynin: přesně tyto Seika jsem měl, prodal jsem je zde na fóru: Zbožňoval jsem je, ale měly jednu vadu, kterou jsem ne nemohl překousnout, ale pro kterou jsem je vyloženě nemohl nosit: korunka mi při nošení vydřela kůži do krve. Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, prostě malá odřeninka. Ale pak se to za pár dnů rozjelo a už jsem je prostě nemohl dát na ruku, za pár minut jsem měl ruku jako v ohni. Jinak velikost, váha, design - dokonalé. Ale ta korunka, na okrajích jak zubatá břitva... Nový majitel si na nic nestěžoval a pravděpodobně je spokojený. Ale já rád nosím tah volný, hodinky při troše snahy protočím kolem zápěstí, možná to bylo tím.
DavidLC Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 Markynin: přesně tyto Seika jsem měl, prodal jsem je zde na fóru: Zbožňoval jsem je, ale měly jednu vadu, kterou jsem ne nemohl překousnout, ale pro kterou jsem je vyloženě nemohl nosit: korunka mi při nošení vydřela kůži do krve. Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, prostě malá odřeninka. Ale pak se to za pár dnů rozjelo a už jsem je prostě nemohl dát na ruku, za pár minut jsem měl ruku jako v ohni. Jinak velikost, váha, design - dokonalé. Ale ta korunka, na okrajích jak zubatá břitva... Nový majitel si na nic nestěžoval a pravděpodobně je spokojený. Ale já rád nosím tah volný, hodinky při troše snahy protočím kolem zápěstí, možná to bylo tím.Jj, tak to se mi potvrdilo,chtěl jsem je, ale korunka mi přišla moc veliká, mě bere korunka na 4ce.
alcapone Odesláno 28. června 2014 Nahlásit Odesláno 28. června 2014 co mi vadi je ta luneta ..a hlavne cislice na nej... inac pekny kusok Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
alcapone Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 snke11j1 klikni na prilohu je tam oznacnie ..
McStinger Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 snke11j1 klikni na prilohu je tam oznacnie .. Tochu si Občanov poplietol tým Linkom pekny kusok
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se