Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Od pohledu je to přesně ten, ze kterýho mi včera spadly monstra (viz příspěvek). Takže Patane, doporučuje sehnat nějaký pořádný stěžejky místo toho šuntu, co dodávají k tomuto řemenu.

mě to přišlo bez stěžejek takže jsem tam dal ty co mi přišli ze strapshopu.

Pěkné :)

Co je to za řemen a kde jsi kupoval? Mám ty samé 5ky a taky potřebují změnu :)

to je guma  a kupoval jsem ji jako kolega na ebay jen u jiného prodejce.

Odesláno

Dnes se ochladilo tak jsem nasadil novy a zaroven prvni remen.kupovany na ebay. Myslim ze jim docela sedne

evujysyz.jpg

azaga8yg.jpg

nu8anyhu.jpg

agenu4us.jpg

qa8a6agy.jpg

Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk

Odesláno

Dôležité je, že sa páči Tebe. Lebo mne teda moc nie ;)

Není to tak strašný. To oranžovo červený prošití k tomu sedne.

Odesláno

Tak jsem si taky jedny pořídil...vy výloze mě zaujaly,že jsem neodolal a koupil je.

Vítej mezi pětkaři. Vím, že děláš pěkné fotky, tak doufám, že nás nějakýma potěšíš i tady. Tento model se mi taky líbí. Měl jsem krátké období, kdy jsem měl pocit, že čím víc nápisů na hodinkách, tím větší MI. Ale rychle mě to přešlo. Ale jak je tak pozoruju, líbí se mi pořád. Gratuluju a Rolexům a Panerai to nějak šetrně vysvětli.

Odesláno

Marcus-mám samý jednoduchý hodinky,takže tohle je jen takovej úlet...líbila se mi ta modrá a to jak působí masivně.Prostě du kolem zlatnictví,tam ve výloze tyhle pětky-du je zkusit a po dvou minutách je beru,dál jsem nepřemejšlel  :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Markynin: přesně tyto Seika jsem měl, prodal jsem je zde na fóru:

post-35720-0-88126500-1402950739.jpg

Zbožňoval jsem je, ale měly jednu vadu, kterou jsem ne nemohl překousnout, ale pro kterou jsem je vyloženě nemohl nosit: korunka mi při nošení vydřela kůži do krve. Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, prostě malá odřeninka. Ale pak se to za pár dnů rozjelo a už jsem je prostě nemohl dát na ruku, za pár minut jsem měl ruku jako v ohni. Jinak velikost, váha, design - dokonalé. Ale ta korunka, na okrajích jak zubatá břitva... Nový majitel si na nic nestěžoval a pravděpodobně je spokojený. Ale já rád nosím tah volný, hodinky při troše snahy protočím kolem zápěstí, možná to bylo tím.

Odesláno

Markynin: přesně tyto Seika jsem měl, prodal jsem je zde na fóru:

post-35720-0-88126500-1402950739.jpg

Zbožňoval jsem je, ale měly jednu vadu, kterou jsem ne nemohl překousnout, ale pro kterou jsem je vyloženě nemohl nosit: korunka mi při nošení vydřela kůži do krve. Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, prostě malá odřeninka. Ale pak se to za pár dnů rozjelo a už jsem je prostě nemohl dát na ruku, za pár minut jsem měl ruku jako v ohni. Jinak velikost, váha, design - dokonalé. Ale ta korunka, na okrajích jak zubatá břitva... Nový majitel si na nic nestěžoval a pravděpodobně je spokojený. Ale já rád nosím tah volný, hodinky při troše snahy protočím kolem zápěstí, možná to bylo tím.

Jj, tak to se mi potvrdilo,chtěl jsem je, ale korunka mi přišla moc veliká, mě bere korunka na 4ce.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...