Jiří Sedlák Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 Jestli se mi takhle loupnou želvy, tak bude to příležitost jak uvést do praxe Rudův experiment. Ale s hliníkovou lunetou bych to nezkoušel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Ano, přesně tak, bude to limitka z limitky. Protože ta cena za výměnu lunety je zcestná. Jen mě to u Seika překvapilo a hodně mrzí. To bych vážně nečekal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Ty už sis zjišťoval cenu výměny lunety? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Ano, bylo mi řečeno výměna za 4000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Ty vole, já někde loni četl 2800 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Ano, u běžných 5-tek asi stále kolem 2800,- ale limitka má hliníkovou vložku lunety a tím je celá luneta o něco vyšší, takže ze standardních 5-tek nepasuje. Dovolím si zkopírovat odpověď jednoho moc trpělivého prodavače , který se mnou komunikoval: Dobrý den, již jsem dostal odpověď ze servisu ohledně nacenění výměny lunety, bohužel nejde vyměnit jen vložka lunety ale musí se vyměnit celá luneta,ta se nedá objednat tudíž se musí hodinky přes autorizovaný servis odeslat do Německa. Bohužel cena je vysoká prý máme počítat klem cca 4000 kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 5. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2023 Pokud jste někdo z fanoušků Seika a řady Seiko 5 v minulosti zaváhal a nepořídil, případně se těch svých už zbavil a rád je zase ponosil, tak informuji, že se nám opět podařilo zajistit pár kusů vybraných starých dobrých modelů Seiko 5 Konkrétně: Seiko SNXS77, Seiko SNXS75, Seiko SNK355K1 a Seiko SNXL72K1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 6. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2023 (upraveno) A SNXS79 ne? Na obrázku jsou taky... Upraveno 6. října 2023 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bosco Odesláno 9. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2023 V 6. 10. 2023 v 5:25, Jiří Sedlák napsal: A SNXS79 ne? Na obrázku jsou taky... Také ještě budou, jen o něco později, v první várce nám přišla pouze část zboží. Pokud bys měl zájem, není problém na ně vytvořit rezervaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 Já mám ty svoje moc rád! :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 11. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2023 před 4 hodinami, Dushakx napsal: Já mám ty svoje moc rád! :)) Taky jsou nejhezčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 12. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2023 Modré jsou taky moc pěkné. Ty jsem kupoval bratrovi k narozeninám a má je na ruce pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 13. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2023 Hurá! Pátek 13. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 15. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 17. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2023 Seiko 5 aka Rolex (mod) ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flipik Odesláno 18. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2023 V 26. 9. 2023 v 13:19, Lidoma napsal: Dovolím si dotaz. Zda máte někdo obdobnou zkušenost jako já. Letos jsem vzal poprvé vyvenčit tyto 5.-ky k moři a po návratu mě začala opouštět barva na indexech. Jednalo se o běžné koupání v moři, šnorchlování. Po koupání vždy a pak ještě večer proplach ve sladké vodě. Dotazem u prodejce jsem zjistil, že se na toto vztahuje pouze základní 2-letá záruka a oprava v servise je cca 4.000,-Kč. Hodinky jsou jak na potvoru 2 měsíce po této základní záruce. Co to tady tak sleduji, tak jsem nikde neviděl na nějakých Seikách obdobný problém. Nebo měl někdo něco podobného. Určitě pochopíte, že jsem pěkně nakrknutý. Díky za případné info. Mám ty samé, v moři se koupaly 14 dní a problém žádný (ale vystrašil jsi mě;) Chápu, že je to nepříjemný problém ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cityfly Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 @petr4612 kde se da prosim sehnat takova luneta? dekuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 @cityfly s tou lunetou ti bohužel neporadím. Já ty Seika už takto upravené koupil, včetně originálních dílů a kontakt na původního majitele nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2023 V 18. 10. 2023 v 14:37, Flipik napsal: Mám ty samé, v moři se koupaly 14 dní a problém žádný (ale vystrašil jsi mě;) Chápu, že je to nepříjemný problém ... Tak já jen týden. Holt mají na Lefkádě nějakou agresivnější sůl. A to po každém koupání proplach ve sladké a večer důkladný proplach nad umývadlem. Vystrašení nebyl záměř, jen jsem chtěl vědět, zda se to stalo i jinému nešťastníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se