Přejít na obsah

SEIKO 5

instant

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,7tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ano, u běžných 5-tek asi stále kolem 2800,- ale limitka má hliníkovou vložku lunety a tím je celá luneta o něco vyšší, takže ze standardních 5-tek nepasuje.

Dovolím si zkopírovat odpověď jednoho moc trpělivého prodavače 👍, který se mnou komunikoval:

Dobrý den, 

již jsem dostal odpověď ze servisu ohledně nacenění výměny lunety, bohužel nejde vyměnit jen vložka lunety ale musí se vyměnit celá luneta,ta se nedá objednat tudíž se musí hodinky přes autorizovaný servis odeslat do Německa. Bohužel cena je vysoká prý máme počítat klem cca 4000 kč.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jste někdo z fanoušků Seika a řady Seiko 5 v minulosti zaváhal a nepořídil, případně se těch svých už zbavil a rád je zase ponosil, tak informuji, že se nám opět podařilo zajistit pár kusů vybraných starých dobrých modelů Seiko 5 ;) Konkrétně: Seiko SNXS77Seiko SNXS75Seiko SNK355K1 a Seiko SNXL72K1

IMG_2023.jpg.c86a51eefd9899c8bb4cd31d88e4e39a.jpg

87021.jpg.79eb7855fa62d984409124ca7cbccb63.jpg

91989.jpg.fb7ea1983a8df56b69f6eb52966015c4.jpg

Odkaz ke komentáři

V 26. 9. 2023 v 13:19, Lidoma napsal:

Dovolím si dotaz. Zda máte někdo obdobnou zkušenost jako já.

Letos jsem vzal poprvé vyvenčit tyto 5.-ky k moři a po návratu mě začala opouštět barva na indexech. Jednalo se o běžné koupání v moři, šnorchlování. Po koupání vždy a pak ještě večer proplach ve sladké vodě. Dotazem u prodejce jsem zjistil, že se na toto vztahuje pouze základní 2-letá záruka a oprava v servise je cca 4.000,-Kč. Hodinky jsou jak na potvoru 2 měsíce po této základní záruce.

Co to tady tak sleduji, tak jsem nikde neviděl na nějakých Seikách obdobný problém. Nebo měl někdo něco podobného. Určitě pochopíte, že jsem pěkně nakrknutý.

Díky za případné info.

Seiko 5 sport.jpg

Mám ty samé, v moři se koupaly 14 dní a problém žádný (ale vystrašil jsi mě;) Chápu, že je to nepříjemný problém ... 

Odkaz ke komentáři

V 18. 10. 2023 v 14:37, Flipik napsal:

Mám ty samé, v moři se koupaly 14 dní a problém žádný (ale vystrašil jsi mě;) Chápu, že je to nepříjemný problém ... 

Tak já jen týden. Holt mají na Lefkádě nějakou agresivnější sůl. 😟 A to po každém koupání proplach ve sladké a večer důkladný proplach nad umývadlem.

Vystrašení nebyl záměř, jen jsem chtěl vědět, zda se to stalo i jinému nešťastníku.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...