Hardslimer Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Je to zdarma. Staci si stahnout aplikaci WatchCheck. Je to intuitivni. V dany cas urcis kolik ti ukazuji hodinky a ono ti to vyplivne vysledek. Neni to pro atomove vedce, ale obrazek o chodu hodinek ti to da. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Tak bacha s BOTTLECAPS - dneska nasadili na TIMESTORE.CZ nižší cenu, dokonce pod 4 litrya já se svíjím v mukách (kup to, honem to je šance jako hrom, řve vnitřní dítě ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Diky, jak jsem si nebyl bottlecapama jistej, tak za tuhle cenu je beru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Ja je na strankach nevidim... to uz jsou fuc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Šlo to rychlé. Vidím modré za cca 4tKč... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Venceremos1 Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 Dnes rozbalené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 19. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2019 jo, fakt trochu vypadají jako prosklené víko z tzv. remosky.Tedy VenceRemosky?. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Šlo to rychlé. Vidím modré za cca 4tKč...Zdá se, že už jsou všechny pryč Máš, nebos to prokoučoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 A kdyz vezmes v potaz i tu velikost botlu..........su spokojeny. Dela mi radost se mrknout na ruku.Ted je jen otazka, jak dlouho me budou bavit. Ale zatim to jsou mi favoriti. Tak co cítím. Lowcost, který mi dělá radost pokaždé, když se na ně můžu podívat. To je na tom ta největší sranda. Přesnost je diskutabilní. Už jen proto, že musím průběžně sledovat všechny (oboje) svoje automaty, pokud jdou, a stejně je musím sem tam poštelovat. Resp. když je nechám někde chcípnout, stejně je musím nějak nastavit. Tak je mi vlastně šumák, kterým směrem je šteluju. Že by mi to lítalo úplně tragicky někam do háje říct nemůžu. Zkrátka vím, že ty moje mají nějaké trvalé zpožďování. Přes den na ruce mi jdou mírně dozadu, dial down (přes noc odkládám) to nepatrně dorovná. datel - když člověk váhá, nejhorší je nezkusit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 Pokud nechavas hodinky "vyhladovet" a nedavas jim pravidelne "nazrat" energie ve winderu, tak to mereni uz neni ani diskutabilni. Ale jak pises. Automat v teto cenove hladine clovek musi brat takovy jaky je. Absence sroubovaci korunky a hackingu zaroven je taky spravny technologicky krok. Ne jak tupec, pokazde pokouset zavity u sroubovaci korunky. A, ze nekdo namitne, ze ma wr 200m,tak to je jen k pousmani. V realu 99,999 % uzivatelu techto 200 wr potapek tento tlak nikdy v zivote nezazije. Napriklad u novodobych Primek vyrobce uvadi hodnoty presnosti svych strojku srovnatelne s predpovedi pocasi v Kyrgystanu. A to si za nej nechavaji zaplatit ranec. A tady mas za hubicku krasavce s lepsim strojkem i s lepsi presnosti. Jinak, kdyby mi slo o presnost, tak mrknu na mobil a nic neresim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 A treti dil meho mereni, kterym uzaviram muj serial na pokracovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 bottlecapy nosim furt a to prisny geometricky reseni me fakt bavi. tenhle styl se dle me jen tak neokouka a jsem rad ze je mam. koukam, jaky jiny petky treba jeste zkusim, ale momentalne bych si nevybral. mozna si dopreju (asi popaty) naprostou klasiku vybehovy snzg military, ted na CW za 99 babek, nekup to..jinak ta nesroubovaci korunka spolu s hackingem je pohodlny reseni. rano ji na par vterin vytahnu a zas jdou presne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 ......... jinak ta nesroubovaci korunka spolu s hackingem je pohodlny reseni. rano ji na par vterin vytahnu a zas jdou presne..... .Good job! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) SODEKCZ.... Prokoučoval-neprokoučoval. Prošel jsem úplnou chronobundickou atakou. Celou dobu letos je kontroluju v nabídce timestore - prodávali je sřídavě za 10k a za 5k. Náhodně, a střídali se v této taktice s hodinkárom.czByl jsem přesvědčený, že ty modráky budou moje. Hlavně kvůli oranžové vteřinovce ;o). Ale horečky časem opadly, hodinky zmizely z nabídky a chvilku klid.A pak jsem je uviděl znovu, ale naštěstí mi zrovna šly poštou jedny starší militaristické Seika, tak jsem měl nákupní blok, a bodlkapy se opět vyprodaly - a mne to kupodivu nemrzí. Už se ve mně vyvinula imunita - a taková ta ponákupní kocovina, co se někdy dostaví, tu jsem překonal nasucho - bez skutečného vlastnění těchto hodinek...A ty zbyly na někoho jiného, určitě potřebnějšího Ale plně chápu majitele bottlecapů, i to, že z nich mají radost velikou. Tyhle hodinky se mi líbí, ale můj šálek kávy (= kýbl piva) to řeci jen není.Ale přišel jsem na to až po půl roce, a zadarmo ;o) Tiku zdar Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Nejradši mám tyhle. Přijde mi, že to sou snad nejvíc opomíjený pětky a podle mě zároveň nejhezčí - úžasnej tvar pouzdra sedí na ruce jak přibitý, pouzdro má nádhernej oblouk, plastický indexy, kovovej rámeček daydate datumovky, plastický logo Seika a 5, díky bohu nešroubovací korunka na díky bohu pozici 3, WR 100m - co víc si přát? Jako normální člověk si s nima můžu v klidu a bez výčitek svědomí zaplavat v bazénu, nebo zrovna tak třeba v moři, tudíž nepotřebuju pro mě zbytečných WR 200 a víc metrů a klepat se, kdy se mi už teda konečně žvejkne ten závit, mají průhled dýnkem kde tiká pohodovej 4R36. Navíc sou úžasně přehledný (asi je to i díky absenci lunety), letmým pohledem člověk hned ví, co potřebujete. A ciferník je podle mě jeden z nejpropracovanějších a nejpovedenějších, co sem kdy viděl, aspoň za ty prachy teda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Každej preferujem a využijem něco jinýho a tak je to dobře. Mně do prace taky stacej petky, musej mít lunetu a bez šroubovaci korunky super, v praci serizuji častěji než ty co nosim mimo. Ale taky nosim do práce želvy a jde to i s tou korunkou. Jen člověk nesmí bejt moc hrrrr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 (upraveno) Jojo, zlatá slova. Jak tak dva roky čumím po hodinkách a dostávám lehký vhled i nadhled,tak zjišťuju, jaké hodinky jsou "můj typ" a které Seika bych chtěl mít. A u většiny hned vidím, "tyhle ne"A některé se zakousnou pod kůži, jako tyhle bottlecapy. Naprosto odlišné od mých obvykle schvalovaných typů,ale s nekompromisní logikou. Takový Gerard Deparieu na soutěži Mr.Universe ;o) - na mne zapůsobily.Nemůžu mít všecko a nemám na všecoAle na to je to chronomag a moc krásných kousků jsou zas krásně nafocené a můžu se jimi pokochat na dálku.(Jako s babama. Jsem sice OWG (one wife guy) ale co bych se nepokochal pohledemna jiné (a většinu vyřadil, jak u těch hodinek) Takže pár kousků na pokochání a na výměnu a do rezervy a tak různě mám,Ale pískované SNZG jsou pořád na prvním místě. Každý jednotlivý parametr bych našel u jiných kousků lepší,ale takhle pohromadě je to pro mne absolutně vyvážené Upraveno 21. prosince 2019 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Dneska jsem byl okoukávat v Koscomu v nové Pětky. Jsou moc pěkné. Mile mě překvapily i oranžové se sunburstem. Na letní dovolenou pecka. Ty, co mám v hledáčku, ale nemají. Každopádně ty křivé armováky jsou peklo. I přes sklo jsem viděl, že dobrá polovina z vystavených kusů jsou šejdrem (hlavně na šestce) a to bych prostě nedal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 22. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2019 ten blbej z té řady asi nejhezčí,nebo 21/23. Klidně bych je zkusil,už se hůř hledají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se