5etter Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2020 Chtěl jsem dnes vyfotit SNXS77 s pátkem 13., ale nakonec mi to nevyšlo. No, teď už nemá cenu, abych je ještě někdy fotil. Prostě úžasný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2020 Děkuji, děkuji čekal jsem jiný výsledek, ale co už. S modrýma by se daly dělat ještě lepší parády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Teď jsem si prohlížel Heleveti, Koscom a 365 a vypadá to že SNK355 a jim podobný pětky už končí prodej na helveti teda mají zrovna ty snk ještě 2 kusy ale zbytek je fuč tak přemýšlím že bych po nich drapnul než se tady začnou prodávat za “statisíce” jako skx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 20. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2020 Tak neváhej a nakupuj , u mě dnes mega pětky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Zvažuju nákup SNKE51K1. jaký na ně máte názor? Trošku mě odrazuje ta divná lumi - tečky z vnitřní strany a nejsem si jistý tou ,,širokou" lunetou. Ale na druhou stranu mě uchvátil ten modrý cifr a skvělá cena pod 3 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Ty tečky jsou zábavné. V noci dělají efekt malinkých hodinek. Měl jsem vedle sebe SNKL34k1 s tímtéž efektem a vedle toho SNZG s efektem obřího cifru. Obojí byl bonus k "dennímu" ciferníku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 No u mě nějak to prvotní nadšení opadá. Cifr je nádherný, ale zbytek už není tak dokonalý. Asi to nechám být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 @papun subjektivně - nesedí mi to, nechtěl bych je. U takových hodinek je pro mě zbytečně "moc masa" na lunetě kolem ciferníku. Indexy a lumi bych musel vidět. Ale na první nástřel z videa nelíbí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 To maso kolem cifru mi vadí nejvíc. Rozhodnuto - nechám je být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 Trochu to tu oživím novými pětkami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 (upraveno) Houmofis. Sedím vedle hodinkovnice a jak kuřák odbíhá na cigárko, já si měním hodinky. A na hodinkách obsedantě kompulzivně měním řemení.... Upraveno 24. listopadu 2020 uživatelem Datel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Ahoj, chtěl bych se zeptat. Našel sem pětky po dědovi z 1997 (snxs79). Chtěl bych si je nechat, ale jsou celkem jeté, jak na skle tak na řemenu. Řemen řešit nebudu, ten se dá snad koupit jiný, ale chtěl bych se zeptat jestli by šlo vyměnit sklíčko či nějak rozleštit? Foto zatím nemám, mohu přiložit večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 já bych zkusil celkový lázně u Tondaka, to jim může jen prospět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Řemen i sklo ti vymění kde kdo a není to nic drahého. Ale i tak starých hodinek by to chtělo rozborku a promazání strojku a to už chce hodináře. Ale naštěstí je tady najdeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mano1990 Odesláno 25. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2020 Mohu dostat doporučení ke komu? Nějaký kontakt?;) díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2020 Hraní si světlem. SNXS79 díky velkým ohraničeným indexům a dobré lumi vypadají vždycky dobře Černobílá variace No a SNZH57 s vypouklým sklem umí neuvěřitelně kouzlit a ty různé efekty při nasvícení mě nepřestanou bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 V 29. 11. 2020 v 21:41, nooski napsal: Hraní si světlem. SNXS79 díky velkým ohraničeným indexům a dobré lumi vypadají vždycky dobře Černobílá variace No a SNZH57 s vypouklým sklem umí neuvěřitelně kouzlit a ty různé efekty při nasvícení mě nepřestanou bavit Tolik nádhery si člověk ani zdaleka neužije, když si hodinky koupí a čumí na ně zblízka, tvoje fotky tomu dávají další rozměr. to by si prostatici měli dát na toaletu, u toho by fakt úplně uchcávali ;o) Nebo naopak - je moc dobře že hodinky v běžném shopu mají fotky úplně hrozné a člověk až rozbalí zásilku, dostane daleko lepší hodinky než si představoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 4. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2020 @Datel díky, spojení hodinek s potížemi při močení je krásná analogie, to si půjčím a těším se, až to někdy použiju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se