Twiggy24 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Ahoj chronomaniaci, udělal jsem si dnes v Helveti radost a odměnil se za úspěšné splnění státnic SNXS79. S tahem ala chrastítko jsem počítal. Rád bych proto poprosil o radu zda mi bude do nich sedět 18mm ocelový tah a nebo jestli nevíte o nějakém e-shopu kde by byl k dispozici 19mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 A proč Ti tah vadí? Normálně je nos a užívej si je. Malinko si přihřeju polívečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 co se týká tahu, hodně se kupuje TENHLE video třeba tady já je mám na originálu a je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papun Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 Ten tah ač vypadá forovy, tak se moc dobře nosí. Dej mu šanci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twiggy24 Odesláno 21. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2021 @nooski @pebe @papun Samozřejmě, že ho hned nesundám a nezahodím. Šanci mu dám. Jen mě zajímalo jestli nemáte ověřené zdroje nebo vlastní zkušenosti s nošením jiného tahu. Každopádně diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Právě je se vrátil pokorně k jednomu skládanému tahu. Chtěl jsem totiž jedny "přebytečné" hodinky prodat, tak jsem nahodil původní tah a hledal krabičku a ostatní ostatky, a tu jsem si řekl, chvilku je ponosím, co. Arozsvítilo se mi - kurnik, aspoň jeden takový tah přece nutně potřebuju vlastnit, navíc tento kousek mne přece netahá za srst ani netlačí na zápěstí když sedím u klábosnice. NIC, NIKAM, DOMA ZŮSTANEŠ a hotovo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 22. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2021 Podle mě se ty tahy 5ek moc démonizujou. @Twiggy24normálně ho zkus a uvidíš sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_92 Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 super vodotěsné a mrazuvzdorné tyhle mají ohromné kouzlo, pětky jak se patří, a nemají snad žádného nástupce bohužel mé zápěstí (ani lovečák, ani vysočina, spíš tlačenka) mi nedovoluje taková pouzdra nosit, ale na podobné ciferníky na dobré makrofotografii můžu čumět furt, naštěstí někteří místní pánové fotí jak bozi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Je fakt, že sou nádherný. Kua- proč jim nemohli dát WR 100, nebo aspoň 50, aspoň 4R strojek a korunku na trojce- pak by to byly úplně dokonalý hodinky, ani ten chrastitah by mi nevadil! Safír za hardlex bych si už pak možná vyměnil, nebo taky ne a ležel bych do konce svejch dnů hodinkově spokojen a šťasten s rukama za hlavou - jak málo by stačilo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Myslis udelat treba takovouto modifikaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 před 41 minutami, ten blbej napsal: Je fakt, že sou nádherný. Kua- proč jim nemohli dát WR 100, nebo aspoň 50, aspoň 4R strojek a korunku na trojce- pak by to byly úplně dokonalý hodinky, ani ten chrastitah by mi nevadil! Safír za hardlex bych si už pak možná vyměnil, nebo taky ne a ležel bych do konce svejch dnů hodinkově spokojen a šťasten s rukama za hlavou - jak málo by stačilo... já nevim no, chodim s nima do sprchy, byl jsem i v bazénu a bez zaváhání. Mají těsnění pod dýnkem, v korunce, vody se nebojim. Strojek 7S nebo 4R je stejnej, až na hacking a nátah korunkou, ale mám je na ruce pořád - nepotřebuju to. Já jsem teda jako hodně spoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ten blbej Odesláno 29. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2021 Vím o té jejich vodotěsné houževnatosti, ale stejně, ruku na srdce, běž si v klidu zaplavat s hodinkama, co mají WR 30, když člověk podvědomě ví, že by neměl... Natahování korunkou bych taky označil za nesmysl, nikdy jsem ho nevyužil ( to by člověk využil snad jen v případě nějakýho úplnýho znemožnění pohyblivosti ), ale tak jak mám strojky 7S rád, tak ten hacking je fakt dobrá věc. Člověk si v klidu u kafíčka všecko našteluje, slícuje, počká, cvakne korunkou a má zas na měsíc klid Oproti týhle pohodičce mi přijde nastavování 7S jako velikej stres, když životně nutně potřebuju, aby mi minutovka přesně lícovala na index a ještě na sekundu přesnej čas k tomu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 tak vyžadovat přesnost na sekundu od 7S, 4R nebo 6R je utopie, druhý den už to neplatí ale jasně chápu to a tyhle nemají oficiálně ani WR30, pouze Water resistant, tedy myslím nápis na dýnku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Wr=wr30m ve vetsine slusnych rodin. U tech lepsich rodin wr znamena water resistant, cili preziji jakykoliv vodni sloupec jak bylo psano vyse, petky maji tesneni pod dynkem i na korunce, stejne jako sporty se 100m wr nebo marinemastery s 300m. taky jsem chtel hacking a rucni natah, dokud jsem nemel rucni natah a hacking. Pak jsem zjistil, ze kdyz nosim hodinky dyl, tak se rozejdou s presnym casem a musim se srat s nastavovanim, pritom u nonhackingoveho strojku staci posunout o minutu dopredu\dozadu dle jejich rytmu a zas mam klid na x dni. Sesynchronizovat minutovku s indexem a vterinovkou neni problem u nonhackingoveho strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Moje řeč pánové. Spousta z toho je o pocitu. Já jdu s hodinkami max do sprchy, ale s WR30 jsem býval nesvůj. Pořád vidím tu časovou náročnost osu. Jak těsnění stárne a WR klesá. A wr100 by mělo klesnout na nulu daleko později. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ford Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 Přidám některé ze svých pětek... Ty starší 1996, mladší 2014. Sprcha, vana a bazén v pohodě. Dokonce i lumi je OK a i ty vintage svítí až do rána. Mám je rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lidoma Odesláno 30. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2021 I já se přidávám se zkušenostmi. Za rok co je mám jsem je nesundal z ruky mimo spánku. Seřídil jsem je pouze při změně času. Nikdy jsem neřešil kam lezu, zda bázen, vana, sprcha.... Jsem s nimi strašně spokojený. Na těch mých mám trochu ošizeneé Lumi, ale to je jediná věc, co by se dala vytknout. Jak říkám maximální spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se