Bobíkajka Odesláno 29. října 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2021 Lucid to urceni petek fajn popsal. 5-ky maji vse co japonci potrebuji jako morska zeme ostrovu. Vetsi cast lidi maka na lodich a pristavech s morskou i sladkou vodou. Vodotesnost a moznost ponoru neni ficurka k bazenu a k pocitaci na kochani. Morska vlhkost likviduje i veci bezneho uzivani v domacnosti. Kamos koupil krasny starsi gramofon z Japonska a u renovace zjistil uplne rozezrane loziska raminka. Seika jsou krasna a nedokonala, a chtel by je kazdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.S. Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Přírůstek s černým cifrem. K němu jde krásně každý popruh. Na běžné nošení používám nejvíc zelené na zeleném natu. Ta zelená je velice jemná barva a nesedí ji kontrasty. Jinak na zeleném natu zaujme a přitahuje pohledy i bezhodinkářů. Černé mám hlavně na decentnější příležitosti, protože na kůži jsou boží. Jsem zvědav, kdy k nim z USA dorazí tah a jak na něm budou oboje vypadat. Tahle série se jim podle mě hodně povedla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 3. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2021 Dobrý kombo Já zas neodolal kouzlu SRPG31K1, tak budu vyhlížet, kdy ke mě dotikají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal.S. Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Neznal jsem podle názvu, ale vygooglil jsem a tyhle vypadají taky moc hezky. Neprodával tady na fóru někdo stejné nenošené nové v jiném barevném provedení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 4. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2021 Jojo, přesně, moc sem nad nima uvažoval jestli je vzít, ale odradil mě ten černý daydate, ten prostě musím mít bílý, přes to vlak nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibor Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 V 28. 10. 2021 v 14:40, lucid napsal: Hele já bych se vykašlal se na nějaké laborování z odmagnetizováním, kdyby to bylo v tom, dělají problém furt. Podle mne se mohlo jednat jen o slabý nátah, a to, že se zastavily po půlnoci, kdy se překlápí day/date, má právě logiku, protože na to překlopení hodinky vydají hodně energie a je možné, že jim jen došel dech. Seiko 5 jsou, bez urážky, hodinky pro dělnický profese, protože ten strojek si chrochtá pří manuální práci, zatímco v kanclu se jen fláká, a to i přesto, že máš hodinky na ruce celý den. Předpokládám, že v práci lopatou neházíš… Děkuji děkuji děkuji. Taky mě to připadá jako logické vysvětlení. Samotného by mě to nenapadlo. V každém komentáři se dozvím něco nového. V kanclu nesedim ale celý den točím volantem. Ale snad máš pravdu. Zatím jdou zase bez jediné chybičky. 7vterin denně do mínusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jurda111 Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Moje první 5tky... mám radost jako vopice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 6. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2021 Super "retro" kousek! Gratulace! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Zkouším co víc pasuje k víčku od flašky, a vyhrává to džíňák nad drátěnkou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Za mě džíňák, to vypadá dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Korunkové uzávěry jsou skvělé hodinky. Aktuálně na suede leather nato strapu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Pěkná kombinace včetně pozadí, další nápad řemen z pilotek, ale džíňák furt vede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Na co to koukáš @Lacifer? Pokud jde o ty řemeny, asi vede ten džínový, akorát by mi tam víc pasoval v tmavě šedé nebo černé barvě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Tak tenhle piloťák mi k nim nejde třeba vůbec. Ten tombasův nato nubuk vypadá taky moc dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 @geometr Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 @tombas nešlo si té vnadné paní nevšimnout, díky za názory, ještě proštrachám šuplíky nějakej šedivej by to chtělo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gargamel Odesláno 7. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. listopadu 2021 Já beru od p. Frýdla snad při každým nákupu preventivně vždycky ještě toto: https://hodinar-frydl.sluzby.cz/nylon-pruvlek-zulu-cerno-sedy-2x-pruh-s-22-mm . Je to neuvěřitelně pohodlné, je to kvalitní a hodí se to snad je všemu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Tak s pštrosem to myslím taky není úplně marný + zátka pro pamětníky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Na celočerných hodinkách se mi vždycky líbil světlý řemen nebo strap, zkusil bych ještě tuhle kombinaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 8. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2021 Moravský "návrat ke kořeňom" (k původnímu tahu) povrch tahu má jemný brus stejný jako kuželový obvod pouzdra hodinek a navíc to tak určil výrobce, ten to musí vědět nejlíp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se