tano Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 V 8. 4. 2015 v 15:48, Marcus napsal: Kluci, vy mi to ještě víc komplikujete.@tano: Zrovna ty Pepsiny, když už bych je teda koupil, jsem chtěl mít na jubilee.Jasne, ten je take dobrej.
travex Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Nene neprodávám, dělají mi radost, jsou to fajn hodinky a přijdou mi o řád lepší než SKX007/9. A k jubilee mám taky svoje výhrady, ale mě v tomto nemůžeš brát úplně vážně, nejsem tahovej, jedu v nato a zulu
travex Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) A ještě jedna věc, sice ses na to neptal, ale pokud Pepsi, tak bych zkusil Citizen NY2300-09LB (modré) nebo NY2300-09GB (černé). Jsou menší, vlastně úplně obyčejné, ale z nějakého důvodu jsou mi mnohem více sympatické než Seika.Už jsem je chtěl mnohokrát vzít.. Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem travex
Jörg8X Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 V 8. 4. 2015 v 15:48, Marcus napsal: Kluci, vy mi to ještě víc komplikujete.@travex: Nějak jsem po nich nepátral, ale myslel jsem, že se s hranatými indexy se už ani nedají sehnat. Anebo je snad prodáváš? @tano: Zrovna ty Pepsiny, když už bych je teda koupil, jsem chtěl mít na jubilee. Já bych bral SKX009 na jubilee - k těm jsem neměl žádnou výhradu a do teď nevím, proč jsem je prodal
5etter Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 V 8. 4. 2015 v 14:56, Marcus napsal: Dobrá tedy.Zatím nic neplánuju, ale v hlavě se mi převaluje takové dilema. Zeptám se tady v kruhu zasvěcených:nějaká barevná Seika na léto, mám si nalít Oranžádu (Monster) anebo Pepsi (SKX009)?Sám se prostě nerozhodnu.Díky za vaše názory a postřehy. Seiko-SRP309-Orange-Monster.jpgvs.skx009kd-1.jpg edit: nejsou to 5, takže jsem ve špatném vlákně, ale snad to nevadí. Taky jsem se nemohl rozhodnout a dopadlo to takhle Pepsi se mi hrozně líbí na fotkách. Je to ten klasický Seiko divers look, naprosto sexy nebo tak nějak... Ve skutečnosti je to ale trochu slabší. V přímém srovnání s monstrama asi ve všech ohledech pokulhávají. Bohužel jsem je nesehnal na jubilee, což bych raději. Na nato strapu působí díky lunetě ještě vyšší než monstra a to už je na mě moc. Takže za mě na nošení vedou monstra, protože v každém detailu jsou o kousíček lepší a hlavně pro mě nositelnější. Pepsi nosím míň, ale ve sbírce si je nechám, perotože je to prostě klasika.
Marcus Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 (upraveno) Díky všem za rozšíření obzorů. Budu o tom dál uvažovat. Je to pořád 1:1, tzn. jeden den chci víc monstra, druhý den zase pepsiny. Možná nakonec dopadnu jako 5etter. Pak je tu ovšem ještě jedno nezávislé řešení, i když to pravděpodobně toto mé dilema jen načas odsune, ale to už spadá do úplně jiné sekce.Jak praví klasik: "Ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice." Upraveno 8. dubna 2015 uživatelem Marcus
budo Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Seiko Monster Orange bych za sebe nedoporučil. Měl jsem je a okouká se to. Černá je univerzálnější. Samozřejmě pokud si je budeš brát (jako já onehdá) ke stejně oranžovému tričku, je to v naprostém pořádku. Ale kombinace oblečení se k takovým hodinkách značně zužuje.
AndyAaron Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 V 8. 4. 2015 v 20:15, Marcus napsal: Díky všem za rozšíření obzorů. Budu o tom dál uvažovat. Je to pořád 1:1, tzn. jeden den chci víc monstra, druhý den zase pepsiny. Možná nakonec dopadnu jako 5etter. Pak je tu ovšem ještě jedno nezávislé řešení, i když to pravděpodobně toto mé dilema jen načas odsune, ale to už spadá do úplně jiné sekce.Jak praví klasik: "Ale to už jinde jsme, je to jiná vesnice."Od te doby, co jsme spolu laskovali v Orient vlakne na tema Pepsi Mako, tak mam z toho taky hlavu v pejru. Takze resim, jestli Pepsi Mako nebo SKX009 nebo Citizen NY2300-09LB. U tech Citizenu mi trosku vadi, ze jsem je videl jen na gume, radsi bych tah. U Mako je mi lito, ze ta cervena luneta je jen po 15ku, vic se mi libi reseni az po 20ku jak to ma Seiko/Citizen. Ohledne SKX009 pise 5etter vys, ze pusobi vyssi nez monstra, coz bych nechtel. Je to past vedle pasti :-) Byl bych rad, kdyby poradila prislovecna "baba" :-D V 8. 4. 2015 v 20:39, budo napsal: Seiko Monster Orange bych za sebe nedoporučil. Měl jsem je a okouká se to. Černá je univerzálnější. Samozřejmě pokud si je budeš brát (jako já onehdá) ke stejně oranžovému tričku, je to v naprostém pořádku. Ale kombinace oblečení se k takovým hodinkách značně zužuje.Za jak dlouho se okoukaji? ;-) Cerna je mozna univerzalnejsi, ale priserne nudna. Mam oranzove a jsou super. Je to veselejsi a ma to vetsi koule. Pokud to ma byt na leto, tak bych nevahal a sel do Orange Monster. Kdyz jsem je kupoval, tak jsem mel vedle nich cerne a jsem rad, ze jsem se odvazil pustit do oranzove varianty. Pokud jde o kombinaci obleceni, tak tam bych to taky nevidel tak tragicky, ne nadarmo se rika ze "oranzova je nova cerna" ;-)
AndyAaron Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Dovolim si par vecernich motivacnich Sent from my iPhone using Tapatalk
Toblin Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Marcus:Ahoj, je to souboj legendy a nesmrtelne klasiky Racionalne jsou na tom technicky i zpracovanim lepe monstra. Kdyz monstra pak urcite dvojky. Cifernik s bilymi, oramovanymi zuby je mnohem hezci nez ten puvodni. Ta nova korunka neni spatna. Pokud mas rad oranzovou barvu, jdi do nich. Diky tem komplikovanym tvarum te neprestanou bavit.Ja osobne bych tu oranzovou neuzil, pro me by byly cerne. Ovsem kdybych chtel dnes kupovat monstra vzal bych ten uzasny klon tuna-monster, co ma People
Toblin Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Jeste 5 do vlakna 5. Cely tyden na ruce.
lub Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Marcusi, myslím, že bys měl mít oboje. měl jsem černý monstra, mám oranž, měl jsem pepsi 009, mám 007. to je taková základní čtveřice imho dokonalých potápek. monstra jsou boží s vyprtěným designem, ale to samé lze říct o pepsi 009 na jubilee, jen v elegantnějším provedení. Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem lub
AndyAaron Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Jsem sam, komu se 009 libi vic na oyster tahu? Nejak tomu jubilee nemuzu prijit na chut. Otazka je, jak by to bylo nazivo...
karel hb Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 V 9. 4. 2015 v 12:57, AndyAaron napsal: Jsem sam, komu se 009 libi vic na oyster tahu? Nejak tomu jubilee nemuzu prijit na chut. Otazka je, jak by to bylo nazivo...Já mám Alpinisty Sarb059, což je pouzdro totožné s SKX 007, 009 atd. na origo oysteru od Seika a je super. Na fotkách se mi SKX taky víc líbí na oysteru, ale faktem je, že ten oyster působí takovým dost strohým a nezajímavým, i když velice solidním dojmem. Takže už delší dobu zvažuju, jestli ze StrapCode neobjednat právě Jubilee, ale s plnýma koncovkama a plnotučnou sponou, že by hoďky zase vypadaly trochu jinak. Možná jsem ho měl objednat místo zeleného žraloka Rios Wave, cenově by to tenkrát vyšlo skoro nastejno a tah je přece jen trvanlivější než nejlepší řemen. A nebo jsem měl vzít černou variantu, ten cifr se do zelena otevře jen na sluníčku a jinak se tváří jako černý. Navíc se ten zelený žralok hodí tak k maskáčům a khaky mikině. Ale chybama se člověk učí. Tož asi tak k Jubilee.
AndyAaron Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 V 9. 4. 2015 v 17:18, karel hb napsal: Já mám Alpinisty Sarb059, což je pouzdro totožné s SKX 007, 009 atd. na origo oysteru od Seika a je super. Na fotkách se mi SKX taky víc líbí na oysteru, ale faktem je, že ten oyster působí takovým dost strohým a nezajímavým, i když velice solidním dojmem. Takže už delší dobu zvažuju, jestli ze StrapCode neobjednat právě Jubilee, ale s plnýma koncovkama a plnotučnou sponou, že by hoďky zase vypadaly trochu jinak. Možná jsem ho měl objednat místo zeleného žraloka Rios Wave, cenově by to tenkrát vyšlo skoro nastejno a tah je přece jen trvanlivější než nejlepší řemen. A nebo jsem měl vzít černou variantu, ten cifr se do zelena otevře jen na sluníčku a jinak se tváří jako černý. Navíc se ten zelený žralok hodí tak k maskáčům a khaky mikině. Ale chybama se člověk učí. Tož asi tak k Jubilee.Diky za postrehy. Ty SARB059 maji fakt stejne pouzdro? Na prvni pohled to tak nevypada, asi nejvic klame ta luneta. Ta strohost toho oyster tahu se mi prave libi. Jubilee mi prijde vic "poutovej". Taky mam trosku strach o komfort noseni, mam pomerne chlupatou ruku tak mam strach, aby me jubilee moc netahal za chlupy ;-) Ale uplne klidne pripoustim, ze clovek muze projit podobnym vyvojem jako ty, zmenit nazor a pak bych taky jeste shanel jubilee :-)
3RYCK Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 @MarcusJa som riešil veľmi podobnú dilemu, v čisto hypotetickom duchu. Rozmýšľal som medzi 007 a Monsterami. Osobne ma fascinuje dizajn 007 / 009, že sú priamou vývojovou líniou a odkazujú na desaťročné tradície potápačok Seiko.Na druhej strane som sa na to pozrel z tej technickej stránky. 007 má prakticky rovnaký strojček ako tvoja a moja SNZG a nový Moster má 4R36 s mechanickým naťahovaním a hackingom. Z tohoto technického hľadiska sa mi trošku zdá, neviem nájsť to slovo, zbytočné (zbytočné je ale prehnané slovo) aby som si kupoval rovnaký strojček, keď môžem vyskúšať dačo iné. Ale zakončil som to tým, že mám SNZG a nebudem vymýšľať Čisto môj názor
Liqid Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Řešil jsem něco podobného a dopadlo to takhle: Po týdnu jsem zjistil, že je neunosím, tak momentálně zvažuji prodej,
tano Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 V 9. 4. 2015 v 12:57, AndyAaron napsal: Jsem sam, komu se 009 libi vic na oyster tahu? Nejak tomu jubilee nemuzu prijit na chut. Otazka je, jak by to bylo nazivo...Ja jsem take pro oyster .
Marcus Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 Ještě jednou všem moc děkuju.Neměl jsem dnes moc čas odepisovat, jen jsem sem vždycky nahlídnul, jak se ty misky překlápí z jedné strany na druhou. Myslím, že mám jasno. Budu muset vyzkoušet jak oranžová Monstra II. (asi se mi dokonce líbí víc než I.), tak SKX009 na jubilee (oyster vypadá moc pěkně, ale je to takový tradiční tah, kdežto jubilee je sice trochu fashion a svým způsobem divný, ale prostě mi k těm pepsinám tak nějak sedí). Nebude to samozřejmě najednou, ale mám pocit, že je musím vyzkoušet oboje. A protože jsme ve vlákně věnovaném 5, zkusím znovu nahodit řetěz.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se