Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Roztáčím nahozenej řetěz a přikládám svoje pětky, které jsem měl dnes na ruce. Slavnostní příležitos si vyžádala oblek a k němu si přece nevezmu potápky :)

Takovej ciferník žádný potápky nemají...

post-33141-0-53438900-1428690810_thumb.jpg post-33141-0-82936600-1428690813_thumb.jpg

Odesláno

Mám starý černý monstra a pepsi SKX009 a nemůžu říct, který mi přijdou lepší. Asi to vzřeším tak, že koupím ještě starý orange monstra. :-)

SKX jsou poměrně nefotogenický, v reálu vypadaj lépe. A jubilee tah je velmi příjemný. Monster tah ne, ten jsem měnil za OEM gumu.

Odesláno
  V 10. 4. 2015 v 18:41, odjinud napsal:

Mám starý černý monstra a pepsi SKX009 a nemůžu říct, který mi přijdou lepší. Asi to vzřeším tak, že koupím ještě starý orange monstra. :-)

SKX jsou poměrně nefotogenický, v reálu vypadaj lépe. A jubilee tah je velmi příjemný. Monster tah ne, ten jsem měnil za OEM gumu.

Ja nemam s monster tahem sebemensi problem (kdyz pominu to, ze me stve, ze se spona lehce poskrabe pri kancl dajvingu, ale to asi vsude). U jubilee mam strach, ze bude tahat chlupy.

Odesláno

Nevím, mě monstra na tahu přišly už moc těžký, tak jsem ho dal aktuálně pryč.

Jubilee mi chlupy nijak netahá a to mám pracku chlupatou jak šimpanz :-) Takovej tah od starech primek, to je depilátor! :-)

Odesláno

Fakt je, ze vaha to uz je, to je pravda. Jednu pracku mam jak stehno a druhou jak paratko :-D Je dobry vedet, ze jubilee se nosi pohodlne, dik.

Odesláno

Ja mam rad tah na Monstrech, neprijde mi nejak tezky. Ale po nejake dobe jsem si rekl, ze si Monstra zaslouzi gumu.

Odesláno
  V 15. 4. 2015 v 17:36, budo napsal:

Nemohu si pomoct, ale na tom barevném NATO strapu to nevypada dobře. Tmavý jednobarevný řemen k temto hodinkám pasuje pěkně, ale ty barvičky ne.

Právě že barvy seděj přesně, ale taky mi to osobně k sobě moc nejde. Já bych to hodil na jednobarevný šedý nebo černý NATO, každopádně mám do toho ho*no co kecat :-)

Odesláno
  V 18. 4. 2015 v 16:45, nedojed napsal:

Náš párek

sympatická dvojice 

V 20. 4. 2015 v 10:59, Žulda napsal:

Píšu "korunka", myslím "luneta". Sorry  :lol2:

lunetu protáčím pod vodou až do uvolnění, nechám vyschnout a pak mezi pouzdro a lunetu stříknu wédéčko. jestli je to dobrý nebo špatný postup je mi jedno, zkrátka to funguje.

Odesláno
  V 20. 4. 2015 v 11:28, lub napsal:

sympatická dvojice 

lunetu protáčím pod vodou až do uvolnění, nechám vyschnout a pak mezi pouzdro a lunetu stříknu wédéčko. jestli je to dobrý nebo špatný postup je mi jedno, zkrátka to funguje.

Dělám to stejně

Odesláno

Ja vemu jemny kartacek na zuby ( rozumej vyrazeny ), mydlo a jednoduse vycistim. Uplne bezproblemu.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...