Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 4,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Jsou to v dobry toolwatch, za tu cenu asi nema cenu v automatu premyslet o necem jinem. Pokud ale potrebujes neco opravdu odolneho - budes s tim jezdit na kole v terenu, sekat drevo atd, tak bych doporucoval spis quarzky, napr nwco od traser, jen tam to bude za radove jinou cenu

Odesláno

Mohu vás požádat o názor na tyto hodinky http://www.amazon.co.uk/Seiko-SNK803K2-Beige-Nylon-Automatic/dp/B000G6R7B8 resp. předpokládám správě, že strojek 7S36 něco vydrží? Díky.. 

Podľa mňa sú to dobré päťky, jedny z najpredávanejších. Len pozor, sú trošku menšie - 37mm, podľa veľkosti zápästia a vkusu si to zváž, keďže teraz je trend nosiť veľké hodinky...

BTW Presne túto farbu som včera objednal sestre, dajú sa veľmi pekne zladiť s rôznymi remienkami.

16536126992_e612e329ae_b.jpg

Odesláno

Ahoj, jsou opravdu menší, můžu potvrdit - mám SNK807K2, jsou stejný, jen tmavě modrý. V práci si ze mě pár lidí dělalo legraci, proč si kupuju dětský hodinky... Naštěstí na chronomudly nedám, ale i když mám zápěstí jako ženská (16-17cm, už si nepamatuju přesně, je to dlouho co jsem si měřil zápěstí), stejně jsou pocitově dost malý. Trochu tomu pomůže NATO, to je "vytáhne" nahoru a opticky zvětší, nejlíp se mi osvědčilo kožený. Jelikož je mám ale jako otloukánky, tak je menší velikost výhodná - je menší pravděpodobnost, že s nima o něco zavadíš. 

Ta krémová verze může vypadat opticky větší, už jsem nad ní taky přemýšlel:) 

Každopádně, po lehkém seřízení u hodináře je kalibr 7S26 neuvěřitelně přesnej - za 3 týdny, než mě to přestalo bavit sledovat, daly asi půl minuty do plusu:)

Odesláno

Kdyby ta luneta svítila, tak jsou dost dobrý:) Bane, i takhle se mi líběj. Docela univerzální styl, budou se hodit skoro ke všemu...

Odesláno

Novej přírustek

Ty se mi líbí, pěkné. Gratuluju. 

Když se dívám na ty ručky, mám pocit, jako kdybych je už někde viděl. 

Že by na mých SNZG15? 

Ta luneta ji sekne. 

Odesláno

Jsem se zrovna jen tak letmo díval, kde se dají sehnat, a zatím všude vyprodáno. 

Kupovat je nebudu, ale podíval bych se na ně taky rád. 

Odesláno

Luneta bohužel nesvítí, ale indexy jsou vyvedeny plasticky, takže by se lumi dala dodělat.

Ručky mají stejný tvar jako u SNZG15, ale jsou jinak obarvené. SNZG15 jsem měl taky a SRP247 bych dal v porovnání přednost - lepší kalibr, pohodlnější pouzdro, jednovrstevný ciferník, a hlavně na 12 a 6 nejsou malé 24 a 18, díky čemuž nepůsobí ciferník tak přeplácaně.

Ale zanedlouho půjdou z domu, protože jsou na cestě další dvoje Seika, tentokrát z diver řady :)

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Dnes mi dorazil opožděný dárek, moje první automaty SNZG11. Pořád jsem je okukoval a nakonec jsem se před vánocema rozhoupal a objednal, tak uvidíme, jaké to bude. Prozatím myslím, že hodně muziky za málo peněz :notworthy:

post-40063-0-24351500-1451302028_thumb.jpg

Upraveno uživatelem jvapen
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak se také hlásím do klubu 5tek. Ukazovat tu SNZG15 je jako chlubit se Fabií na Škoda srazu, ale jsou to mé první automaty a fakt z nich mám radost.. :). Nejvíce mě překvapilo, jak pohodlně se nosí a neúnavná lumi. Sice jsem tomu úplně nevěřil, ale ty hodinky opravdu svítí celou noc. Co se přesnosti týče, tak zatím paráda a jen doufám, že si nesednou.. :).

post-41276-0-55651000-1452940913_thumb.jpg

Odesláno

Ano,jsou to nádherné hodinky,taky je mám a rád je nosím.Teď je nosím denně od Vánoc a ještě jsem je neseřizoval.Jdou celou dobu v rozmezí +5s až +15s když se ráno kouknu na přesný čas.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...