t48mirek Odesláno 7. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2011 Já mám nejraději CEM4X002B Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptulda Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 blue mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 19. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2011 Orienty mám jenom jedny, takže indigové CEU 07008D ... a zatím mě to baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 21. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2011 Černé Mako. Přemýšlím ale o výměně za modré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Specta Odesláno 30. srpna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2011 Když Orient tak jedině věčný kalendář... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
haloss Odesláno 5. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2011 Ne že bych měl i jiné Orientky, které bych mohl mít raději, ale nosím je opravdu rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
welis Odesláno 8. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2011 Tak mi přistáli další Mako...tentokrát vzácnější žlutá barva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladimir72 Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Orient s věčným kalendářem byly moje první lepší hodinky ještě hluboko za minulého režimu. Měl jsem je asi 8 let a po celou tu dobu šlapaly na jedničku.Dnes jedny z mých hodinek jsou také Orienty, ale ty první byly holt první. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jdx Odesláno 28. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. září 2011 Od Orientu nejraději nosím jediné Orienty, které mám a jsem kdy měl a to Orient Black Mako. Slouží mi dobře jako hodinky do prostředí, kde hodinkám hrozí potenciální šrám nebo že o ně přijdu.Zároveň vypadají slušně a velmi slušně mi i jdou. Jsem hodně spokojen a pro účel, na který je mám, mi přijdou ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Já nosím rád tyto, ale bohužel mi chybí korunka na otáčení lunety. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t48mirek Odesláno 12. února 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Orient CEM60001D rozměr 40x45x11 caliber 46943 vodotěstnost 50m Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Staré, dobré, modré? Už toho hodně pamatují, ale pořád mají svoje kouzlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 Tyhle už mám 15 let a zpočátku hodně a teď občas si je beru do práce - pořád nevypadají tak špatně a šlapou skvěle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jezevcik2 Odesláno 12. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2012 (upraveno) Mám Pepsi a jsem rád,že jsem zvolil právě tuto barevnou variantu. Upraveno 12. února 2012 uživatelem Jezevcik2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teedy Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 Mám Pepsi a jsem rád,že jsem zvolil právě tuto barevnou variantu. Já vlastním ty samé,akorát že na gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ELDA76 Odesláno 27. února 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2012 (upraveno) Dneska tyto Upraveno 27. února 2012 uživatelem ELDA76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 1. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2012 Tož přidám svoje oranžády. Vytlačily všechny ostatní hodinky, takže už rok a 4 měsíce je mám denně na ruce. 15 měsíců jsem je udržel bez zastávky. Luxusní přesnost a zpracování. Jsou to moje první hodinky a byly to nejlépe utracené peníze. Ještě teď po takové době zbožňuji ten záchvěv rotoru když je vezmu do ruky a zacvaknu "motýla" na ruku..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 ...když jsme u tý oranžový..tak už třetí den tyhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
railmaster Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Tyhle už mám 15 let a zpočátku hodně a teď občas si je beru do práce - pořád nevypadají tak špatně a šlapou skvěle Jéj, SK Crystal. Kúpil som si ich v polovici 80-tych rokov pri nástupe do práce na ČSD. Práve sa mi vrátili zo servisu, premazanie,oprava prestavovania dňa v týždni, nové sklo, tesnenie a po cca týždni presnosť +3 sekundy. Skvelé hodinky a za celú tú dobu vyše 25 rokov boli len trikrát v servise na premazanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 8. března 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2012 Když Orient tak jedině věčný kalendář... Mám doma ty samé, jen ve hnědém provedení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se