Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jajar: pekne jsou na tahu, fakt dobry.

Odesláno

To Jajar: tohle je fakt pekny a nevsedni kousek. Uzivej!

Orient Saturation

Ty mám nejdéle a zůstanou :smoke:

Vraby, vypadaji super. A poklona ode me, protoze to chce koule dat takove prachy za Orienty. Tim nijak nechci hanit tuhle znacku, mam ji rad, ale popravde nejsem psychicky ve stavu dat 1000usd za Orient stejne jako 2000usd za MM300 od Seika. I kdyz oboje jsou pekne cibule.
Odesláno

Já zas z tahu na gumu 

Ta guma vypadá dobře... druhá fotka je "zkratka" z Kočičiny do Židů, pokud se nemýlím...

Odesláno

to Jajar:

Tak tyhle vypadají dobře i na tahu a to podání dnů v týdnu vypadá svou originalitou dost lákavě.

Gratuluji ku dobrému výběru. ;o)

Odesláno

stará láska nerezaví. ani v mořské vodě ne. 

attachicon.gifOrmako_20160706_202507.jpg

tu spanielsku verziu kalendara tam mas naschval?

btw na mojich sa datum preklopi 0:05, potom kalendar ide o 02:00 spanielsky a o 03:30 anglicky  :lol2:

Odesláno

No a kdyz nahodou nemam chut na potapky, tak si vemu tyto... zakoupene cca pred mesicem... 
Jinak, poridil jsem si je pres e-bay za relativne dobre penize, oproti aktualni cene treba u AD v USA cca o 25% levnejsi...
Kdyz vas tady mam, mozna bych poprosil o radu, nechci zakladat novy tema. IMHO jsou urcite originaly, pres 99%ni spokojenost zakazniku na e-bayi, prislo to se vsemi papiry fungl nove, nicmene by k nim mela byt specialni dlouha krabicka, a ja je dostal v takove te  klasicke cerno-stribrne ORIENT krabicce. Myslite, ze nekde v CR u autorizovanyho dealera ORIENTu mi potvrdi autenticitu?

post-36893-0-59232800-1468342235_thumb.jpg

Odesláno

spousta obchodníku kvůli poště to neposílají v origu krabičce, například CreationWatches, OrientUhren

Jo, take jsem si to myslel, ono, ta specialni krabice dle fotek nevypada na moc masivni kousek, na druhou stranu me to mrzi, ze ji nemam. Jen si rikam, ze kdyz uz jsem se je rozhodl koupit, tak je skoda, ze k nim nemam i tu krabici... :D zkousel jsem je nekde googlit, na ebay, nebo tak, zda se neda poridit jenom krabicka...

Odesláno

tu spanielsku verziu kalendara tam mas naschval?

btw na mojich sa datum preklopi 0:05, potom kalendar ide o 02:00 spanielsky a o 03:30 anglicky  :lol2:

když mám na výběr ze dvou možností, mám vždycky tu druhou a naschvál. 

post-32939-0-90490200-1468752947_thumb.jpg

Odesláno

Moc pekny Ocka

Odesláno (upraveno)

Take přidam par foto mych oblibenych Orientu

[

Ta poslední fotka se ti fakt povedla.

Upraveno uživatelem siwi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...