Rendell Odesláno 13. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Dnes na krásu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 19. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna Triton 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 21. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 22. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna (upraveno) Mě teď absolutně chňaply tyto: Upraveno 22. ledna uživatelem Snekofon 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Dneska další starší kousek s karbonem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Hoši vím že s tím teď otravuju, ale naposledy mě tak chytly Cooky, tak si tu odložim ještě jednu a dám pokoj 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jsou pěkné a jak už jsem tu někde psal,nemít tu datumovku už je mám také. At dělají radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Jo ta datumovka mě taky štve, obecně nejsem datumovy, a tady to malé okénko vedle velkého indexu kope do očí dvojnásob. Už jsem to ale nějak vstřebal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snail Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna Dneska Mako III, které jsem pořídil od místního člena Lacifer. Tímto mu i znovu děkuji. Měl jsem pochyby s touto barevnou kombinací, ale líbí se mi čím dál více a okolí taky kladně hodnotí. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 2 hodinami, Snekofon napsal: Jo ta datumovka mě taky štve, obecně nejsem datumovy, a tady to malé okénko vedle velkého indexu kope do očí dvojnásob. Už jsem to ale nějak vstřebal Bejt tam černej věnec je to o něčem jiným. BTW dá se sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna před 47 minutami, Snail napsal: Dneska Mako III, které jsem pořídil od místního člena Lacifer. Tímto mu i znovu děkuji. Měl jsem pochyby s touto barevnou kombinací, ale líbí se mi čím dál více a okolí taky kladně hodnotí. Jojo jsou super a sedí ti parádně, kdybych nutně nepotřeboval tyhle, tak bych je nepouštěl, no aspoň že jsou na fóru. 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 27. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna Super řemen, co to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna Díky, no name z místní inzerce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 3 . Neviem sa rozhodnúť či modrá alebo fialová... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 29. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 1. února Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února Defender I. Ta krásná šedá v kombinaci s bílými prvky baví i po letech. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daffounek Odesláno 4. února Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února Orient Mako. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 6. února Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února Dnes jsem to vyladil v šedých tónech, tyhle hodinky mám moc rád. 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno sobota v 09:33 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 09:33 Od včerejška mám na ruce OS Diver. Koupil jsem je zároveň s OS Outdoor, s tím že jsem po Diverech šel na jisto, jako volba hodinek na ocelovém tahu, které jsem chtěl na léto a u Outdoor jsem spíš počítal že je zkusí a pošlu dál... V reálu ale jiskra přeskočila úplně opačně. Než ale Divery posílat pryč za každou cenu, tak si pohrávám s myšlenkou že bych jim dal šanci. Aby ale jiskra zajiskřila, tak uvažuji o modifikaci - výměnu skla za klenutý safír... je to už takový můj rituál, kdy u hodinek s plochým sklem posílám rovnou do Onyx na výměnu... většinou to dle mého gusta posune hodinky o level výš... dá ijm to víc vintage punc, vypouklé sklo lehce zkresluje, což mám rád a působí dle mého víc "luxusně"... tady by navíc krylo lunetu a to že se o mm zvětší výška už je asi jedno... Můj dotaz na Vás, zkoušel jste to někdo prosím na tomto modelu? Dopadlo to dle očekávání - na netu jsem takovou výměnu nenašel - OS Diver 1964 to má, ale ten má celkově jiné pouzdro, ručky, číselník - to není úplně referenční. Dál by mě na léto zajímala i možnost přezutí na gumu = ideálně praktické zkušenost na gumě se zaoblenými, příléhajícími konci k pouzdru, kdyby byla... hedal bych bílou / šedou, nebo limetkovou gumu / žlutou do kombinase s indexy, případně nápisem diver ... zkoušel jste je někdo na pořádné kůži? Opět na netu jsem našel jen jednu fotku, obecně diver na kůži mám na zimu rád...doma 22mm moc na vyzkoušení nemám... NATO moc neřeším, na tom nosím Cooky, takže pro ocelovky hledám jiné typy řemenů... Díky za případnou inspiraci, nebo radu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno sobota v 11:42 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 11:42 Občas, když mrknu na hodinky, tak mi zatrne, jestli mi nevypadlo sklíčko...a ono tam je 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se