Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

Dneska Mako III, které jsem pořídil od místního člena Lacifer. Tímto mu i znovu děkuji. Měl jsem pochyby s touto barevnou kombinací, ale líbí se mi čím dál více a okolí taky kladně hodnotí.

20250126_142124.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 hodinami, Snekofon napsal:

Jo ta datumovka mě taky štve, obecně nejsem datumovy, a tady to malé okénko vedle velkého indexu kope do očí dvojnásob. Už jsem to ale nějak vstřebal 😄

Bejt tam černej věnec je to o něčem jiným.

BTW dá se sehnat?

Odkaz ke komentáři

před 47 minutami, Snail napsal:

Dneska Mako III, které jsem pořídil od místního člena Lacifer. Tímto mu i znovu děkuji. Měl jsem pochyby s touto barevnou kombinací, ale líbí se mi čím dál více a okolí taky kladně hodnotí.

20250126_142124.jpg

Jojo jsou super a sedí ti parádně, kdybych nutně nepotřeboval tyhle, tak bych je nepouštěl, no aspoň že jsou na fóru. 👍🍻

IMG_20250126_150802.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odkaz ke komentáři

Od včerejška mám na ruce OS Diver. Koupil jsem je zároveň s OS Outdoor, s tím že jsem po Diverech šel na jisto, jako volba hodinek na ocelovém tahu, které jsem chtěl na léto a u Outdoor jsem spíš počítal že je zkusí a pošlu dál... V reálu ale jiskra přeskočila úplně opačně. Než ale Divery posílat pryč za každou cenu, tak si pohrávám s myšlenkou že bych jim dal šanci. Aby ale jiskra zajiskřila, tak uvažuji o modifikaci - výměnu skla za klenutý safír... je to už takový můj rituál, kdy u hodinek s plochým sklem posílám rovnou do Onyx na výměnu... většinou to dle mého gusta posune hodinky o level výš... dá ijm to víc vintage punc, vypouklé sklo lehce zkresluje, což mám rád a působí dle mého víc "luxusně"... tady by navíc krylo lunetu a to že se o mm zvětší výška už je asi jedno...

Můj dotaz na Vás, zkoušel jste to někdo prosím na tomto modelu? Dopadlo to dle očekávání - na netu jsem takovou výměnu nenašel - OS Diver 1964 to má, ale ten má celkově jiné pouzdro, ručky, číselník - to není úplně referenční.

Dál by mě na léto zajímala i možnost přezutí na gumu = ideálně praktické zkušenost na gumě se zaoblenými, příléhajícími konci k pouzdru, kdyby byla... hedal bych bílou / šedou, nebo limetkovou gumu / žlutou do kombinase s indexy, případně nápisem diver ... zkoušel jste je někdo na pořádné kůži? Opět na netu jsem našel jen jednu fotku, obecně diver na kůži mám na zimu rád...doma 22mm moc na vyzkoušení nemám... NATO moc neřeším, na tom nosím Cooky, takže pro ocelovky hledám jiné typy řemenů...

Díky za případnou inspiraci, nebo radu ;)

IMG_20250208_100346463_HDR(1).thumb.jpg.d39472b55847326fc1b80a60838df100.jpg

IMG_20250208_101405390_HDR(1).thumb.jpg.12aeadfdbca97fa0803c8a35f4098d9a.jpg

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...