siwi Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Přátelé, vy mi to nebudete věřit. Ale po 4 letech vlastnictví jsem u svých Mako zjistil, že luneta je aretovaná nikoliv v běžných 120 bodech, ale jen v 60. Ne, že by mi to vadilo. Právě naopak, jsem za to rád. Ale fakt jsem to doteď nevěděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Petanprim, pekné to máš. Ja dnes čistím Nami Ha, bez te lunety vypadaj dobre! @siwi - protoze je moc nenosis! Ale tak aspon mas radost jak z novych hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 16. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. listopadu 2018 Právě. Nenosím, což má přesně ten efekt, jak píšeš Ale tento týden jsem si řekl, že by se ty kolečka přeci jenom měly občas protočit. Já bych tam tu lunetu zase radši vrátil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Výsledek včerejšího testu modrých - 36 s. za asi 12 hodin na ruce.Tohle nepůjde ani poladit kdyz je stroj citlivý na pohyb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2018 Bych to nevzdával a odnesl bych je k hodináři. Ty moje dělají zhruba -3s za den: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 @ Petan, to je krásný Orient Expres. Nádhera, ta zelená, to je barva chmele.Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Siwi jenže ty máš ještě stroj s tlačítkem.Těch mám v Tristarech a Crystalech 12 a jdou stabilně pár s.do plusu.Ta bezčudlíková inovace stojí za prd přesně jak píše Shaggy.Jemu Maka blbnou úplně stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Já vím, o těch nových strojcích se tady mluví poslední dobou dost často a je to velká škoda. Moc nrozumím tomu, proč to tak je... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Asi jako s auty,cím novější tím větší šmejd.Inovovali posun datových věnců ale zároveň vyrobili de facto neseřiditelný stroj.Snad je to pouze dětská nemoc a časem to vyladí ale tyhle první kusy jsou bohužel podělávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Mne to dal hodinar nakoniec ako tak do poriadku.Na ruke cca +20s/d, cifernikom hore cca +9s/d, dole +5s/d. Pri merani asi pred mesiacom hned po servise to bolo este lepsie. Pred servisom isli na ruke +120s/d a niekedy aj viac.Robil daco s perkom a dal iny olej. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 18. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2018 Asi to mazali M6AD já je asi pošlu zpět a vykoupím starou řadu FEM,už zbývá jen pár kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deafslap Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 žena našla moje hodinky ze střední školy, od táty. Po výměně sklíčka a vyčištění a seřízení. Mám radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arkham Odesláno 29. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2018 Pěkný Tristary.Já pokračuji v měření přesnosti těch svých - v úterý mi přišly další,FEM 0401PK - starý model s tlačítkem na 2 hodinách.Odchylka při plném nátahu v poloze sklem nahoru +8 což je proti novým strojům bez čudlu skvělé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Zasa obľúbený puk na ruke. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane001 Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 Jsem na tom stejně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 7. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2018 Dnes jsem se po dlouhé době zase zorientoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
morbo Odesláno 9. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2018 Sou dobrý, též je nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Hele, co to je v tom pozadí? To je tvoje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Zatím moc nenosím, ale o to víc fotím. Musím se vám pochlubit novým přírůstkem a než bude čas o nich trochu napsat, tak aspoň malá ochutnávka.Jsem z nich nadšenej, úplně, fakt. Z těch hodinek čiší dokonalá preciznost a kvalitní detail, až to člověk nechápe. Naposledy mi udělaly takovou radost moje první orient star, moje avatarky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 12. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2018 Tak tohle mě vůbec nebere, ale fotky parádní. Hlavně teda ta první, to je bomba. Ocenil bych, že týden začíná pondělím tak, jak jsme v našich končinách zvyklí. Mám radost, že z nich máš radost. Užívej si je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se