Chronopetr Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 před 13 minutami, _lip_ napsal: před 4 hodinami, Chronopetr napsal: Krásný!!! Za mě teda, pokud se nebavíme o vnitřní kráse v podobě strojku se super komplikacemi, tak vzhledově vedou modré šachovnice. To je kousek, který mi bude hodně nahlodávat mé odhodlání už nic nekupovat! Ten karbon je trochu zákeřný. Z některých úhlů a světla vypadá parádně, ale z jiných to zase není nic moc. To modré palubky jsou krásné za jakýchkoli podmínek. Moje pořadí je GMT, pak karbon a bílé jako poslední. Po těch bicolorech jsem se tedy vůbec nedíval, ty se mi vůbec nelíbily. Aha, teď koukám na Google a YT a ty karbony vidím jen v černé. Na té fotce vypadají modré. Nebo jsou opravdu modré a já je jen zatím neobjevil? I ta černá je skvělá. Ale jak píšeš, asi to chce vidět naživo a zjistit, jestli to je "ono". Třeba na tomto videu je to nářez https://youtu.be/OQmzQMEJFBQ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 A to je kde?V Japonsku :-)Ja je třeba pořídil na buyee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 26. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2021 Aha, teď koukám na Google a YT a ty karbony vidím jen v černé. Na té fotce vypadají modré. Nebo jsou opravdu modré a já je jen zatím neobjevil? I ta černá je skvělá. Ale jak píšeš, asi to chce vidět naživo a zjistit, jestli to je "ono". Třeba na tomto videu je to nářez Je to černé (do lesku), ten modrý odstín dělá asi AR na skle. Ten je sice skvělý (je to ta SAR úprava) a víceméně čirý ale pod tímto úhlem a přímým světlem to takto vyjde na foto. V reálu to tak výrazné není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 před 7 hodinami, _lip_ napsal: V Japonsku Ja je třeba pořídil na buyee. No já se dívám napříč světem, ale nejsou teď nikde, a když jsou, tak za nesmysl (mám nastavenou nějakou svoji hranici), ale říkám si, že kdo si počká, ten se dočká, však vás někoho jednou přestaví bavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2021 Da se nastavit na buyee nejakej hlidaci pes? Ja se tam divam celkem pravidelne, ale jsou tam vylistovane nabidky za nesmysl, nebo ktere uz jsou prodane. Obcas se objevi neco v US, ale to je porod se s prodejcem domluvit a dostat je sem. Ostatne podobne porody jsem mel se Pro Saturation. Byl jsem rad, ze jsem je sehnal pod 30, jenze se hlasi o servis. Takze nakonec to zas tak vyhodna koupe asi nebude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Nejaké automatické hlídání jsem tam zatím také nenašel. Já se tedy koukám na ty aukce (Yahoo Auction), ne na nákup (Yahoo Shopping) v obchodech. Na těch aukcích jsou vylistované pouze dostupné (běžící aukce). Ty svoje jsem taky kupoval na aukci. Rakuten ani Mercari jsem nezkoušel, ale tam by také měly být pouze dostupné nabídky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 V 27. 4. 2021 v 6:33, JR_2010 napsal: No já se dívám napříč světem, ale nejsou teď nikde, a když jsou, tak za nesmysl (mám nastavenou nějakou svoji hranici), ale říkám si, že kdo si počká, ten se dočká, však vás někoho jednou přestaví bavit Určitě se nějaké objeví. Nevím, jaký máš limit, ale myslím, že v dobrém stavu je pod 25 v Evropě (nebo s poplatky při dodání do Evropy) asi neseženeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 S tím tak nějak počítám, ale to co bylo teď poslední dobou v nabídkách se právě díky mimoevropskému trhu dostávalo s poplatky přes 30 k a to se mi už nějak vnitřně příčilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Moje Kamasu po tyzdni spravili +11s (za cely tyzden, nie za den). Zatial teda maximalna spokonost, aj ked ten tah je naozaj o nicom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 28. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2021 Dnes památeční Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 29. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2021 Já dnes petrolejová Kamasu, bohužel neumím fotit hodinky na ruce, tak jen pár detailnější záběrů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 3. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2021 Opět SK bez Xka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 víc fotím než nosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 (upraveno) Sa ti nedivim. To je ten "konakovy" remen, co si mal par stranok dozadu? Takto je to ako komplet parada, sedi im ten remen neskutocne. Aktualna farba aj s patinaciou bude asi hlavne vdaka post-processingu. Alebo? Upraveno 4. května 2021 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 To bych rekl, ze je hodne nafiltrovana fotka Kurna, ze ja ti je prodaval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Přesněéé Ondro, měl jsi je prodat mně, já bych je víc nosil a i fotil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Novej foták tak si trochu hraju. Jen se nebojte,občas je vyvětrám a zase vyfotím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2021 Jinak já teď pár dní v kuse takhle... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 ⚒ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 7. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2021 GMT jako jednoručky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se