JR_2010 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Tak dnes, přesně na den dva měsíce potom, co jsem začal tady na fóru škemrat, že bych je moc chtěl, přifrčely mimořádnou linkou Praha - Tokyo (samozřejmě obráceně) a už je větrám na zápěstí...a nemůžu se vynakochat Na věčnou paměť jsem nastavil ručičku GMT na Tokijskej čas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Paráda, tuším první kus na fóru v černé. To bude potřebovat víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 10 minutami, JR_2010 napsal: Tak dnes, přesně na den dva měsíce potom, co jsem začal tady na fóru škemrat, že bych je moc chtěl, přifrčely mimořádnou linkou Praha - Tokyo (samozřejmě obráceně) a už je větrám na zápěstí...a nemůžu se vynakochat Na věčnou paměť jsem nastavil ručičku GMT na Tokijskej čas. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tak to velka gratulacia. To tvoje “skemrani” som nadsene sledoval, neskutocne ma beru. Tipoval som, ze to vzda niektory miestny clen. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Jirko, uz jsem to psal bokem. Jsou fantasticke. Modre maji neco do sebe, ale tyhle cerne jsou super. Tak hlavne at ti to tika! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Ondro moc děkuju...já původně chtěl hlavně ty modrý, pak se ale objevila černá verze, tak jsem si zahrál v Japonsku s klukama na počítači kdo z koho a teď jsem tedy fakt rád, že to takhle vyšlo, přijdou mi pekelně univerzální. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Kua zacina me srat, ze jsem ty svoje pustil Teda jako sralo me to uz pri tom pousteni, ale tohle je jen sul do ran... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Jo, to znám, já tady slintal každej den...už jsem vysmátej, nohy na stole a kochám se Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Do háje, to sklo, nesklo je u tohoto modelu opravdu ukázkové, na této fotce to vyniklo nádherné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Jo, lepsi AR jsem asi nikdy nevidel. A to jsem mel i Brajtle, Omegy apod... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Ten antireflex je neskutečnej, sklo není vůbec vidět a občas to vypadá, že ručky plujou ve vzduchu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_lip_ Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Gratuluji, tak jsi konečně našel :-) Ty černé vypadají super. Kde se ti je nakonec podařilo ukořistit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 Díky, hledal jsem různě na internetu, pár se jich objevilo v USA, ale amíci měli trochu vyšší finanční nároky a moc se jim nechtělo vyjednávat (tady bych chtěl tedy poděkovat Ondrovi - Andy Aaronovi, který s nima na WUS komunikoval za mne), pár jich bylo v japonských aukcích, ale za ještě větší nesmysl, potom mi poslal tip Honza (little_w) na tyhle krásky, tak jsem si udělal účet v japonsku a šel do dražby, no a nějak jsem vyhrál. Pak už to bylo jednoduchý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Metallista Odesláno 28. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2021 Dnes totok. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2021 Minuly vikend pilotky, pak v tydnu Bambino a ted na vikend jsem nahodil Mako. Tu lepsi fotku z konce dne dam sem. Do vseobecneho vlakna to je jak hazet perly svinim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Já dnes, jako již pár dní dozadu, takto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 30. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2021 Zdravím v oddělení Orient Podařilo se mi dokončit údržbu mých úplně prvních automatů - Orient, které mám od roku 1995. Koupil jsem je v zastavárně na pražském Žižkově, kde jich bylo tehdá jak naseto, protože tam měly nonstop zásobování od nejmenované menšiny a feťáků ze Šervůdu. Už když jsem je tam za 400 Kč kupoval, tak byly hodně jetý a já jsem jim za dalších 25 let ještě přidal. Prožily se mnou střední školu i perné chvilky na VŠ. V posledních letech se na ruku již moc nedostaly a když ano, tak pouze v pozici pracovních otloukánků. Nakonec se mi jich sželelo a zainvestoval jsem do profi výměny sklíčka. Pouzdro jsem přeleštil Cape codem. Tah a sponu houbičkou na nádobí. Ani jsem nečekal, že tak prokouknou. Vyfoceno společně s novými Pětkami. Ty hodinky od sebe dělí cca 40 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 31. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2021 V 30. 5. 2021 v 16:58, Jerryl napsal: Zdravím v oddělení Orient Podařilo se mi dokončit údržbu mých úplně prvních automatů - Orient, které mám od roku 1995. Koupil jsem je v zastavárně na pražském Žižkově, kde jich bylo tehdá jak naseto, protože tam měly nonstop zásobování od nejmenované menšiny a feťáků ze Šervůdu. Už když jsem je tam za 400 Kč kupoval, tak byly hodně jetý a já jsem jim za dalších 25 let ještě přidal. Prožily se mnou střední školu i perné chvilky na VŠ. V posledních letech se na ruku již moc nedostaly a když ano, tak pouze v pozici pracovních otloukánků. Nakonec se mi jich sželelo a zainvestoval jsem do profi výměny sklíčka. Pouzdro jsem přeleštil Cape codem. Tah a sponu houbičkou na nádobí. Ani jsem nečekal, že tak prokouknou. Vyfoceno společně s novými Pětkami. Ty hodinky od sebe dělí cca 40 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super počin! Kupovat nové hodinky je snadné, ale dát zaslouženou péči "babičkám", které nám léta sloužily, to je citovka. Však "babičky" to taky pak stonásobně vrátí, protože jich bude čím dál míň a o to budou vzácnější a nadělají víc parády než aktuální masovka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Na ruce i na křoví Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
temny Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Zelene Kamasu na ťahu je tuplno uzasnych fotiek tak tu su na "bond" zulu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 Balkónovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se