Přejít na obsah

Jaké Hodinky Orient nosite

t48mirek

Doporučené příspěvky

od dnes skusam POSEIDON ;)

Taky se přidávám ke gratulantům. Moc se jim povedly. Skvělá volba. Orient prostě umí  :clap:

---

Já jsem dnes ráno potřeboval nějaké univezály na tahu s dostatečnou WR, takže volba byla jasná. 

Kromě těchto Mako a Seiko 5 mám doma momentálně jen samé NoDate, takže jsem si odvykl kromě času nastavovat i něco jiného. Ale fotka je opravdu čerstvá, ještě nestačila vychladnout  :photo:

post-32939-0-13812000-1440688551_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chtěl jsem něco barevnější k černým SKX, tak mám modré Mako :)

Modré Mako jsou super. Pepsi vlastně taky. Ale kdybych je přikoupil k těm černým, co mám, asi bych začal mít pocit, že je třeba navštívit odbornou pomoc pro duševně choré. 

Ať ti dělají radost. 

Odkaz ke komentáři

Ze stejného důvodu jsem nevzal SKX009.

Nicméně ten pocit dobře znám a proto teď uvažuju, že pořídím ještě ty Pepsiny (doufam, že neskončím u SKX009) :D

Možná tu nemoc uspokojí alespoň na chvilku pepsi luneta na výměnu na 007. Ale moc tomu nevádám...

Děkuju!

Odkaz ke komentáři

Máš pravdu. Ale doma se s nima mazlím skoro každý den. Jsem rád, že je mám.

To je správný přístup. Brajtle na každodenní nošení, prostě otloukánky do práce a jinam, zatímco Orienty na takové to domácí mazlení, opatrně přeleštit hadříkem, chvíli na ruku a pak šup zpátky do trezoru.  :)

Odkaz ke komentáři

Tož přidám svoje oranžády. Vytlačily všechny ostatní hodinky, takže už rok a 4 měsíce je mám denně na ruce. 15 měsíců jsem je udržel bez zastávky. Luxusní přesnost a zpracování. Jsou to moje první hodinky a byly to nejlépe utracené peníze. Ještě teď po takové době zbožňuji ten záchvěv rotoru když je vezmu do ruky a zacvaknu "motýla" na ruku.....

Taky je mam - na tahu. Jsou super.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...