Karol Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 .....no tie poseidony su fakt paradne .....keby šli zohnat važne by som o nich uvažoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2015 asi bude treba posilovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Tak o tomhle modelu jsem taky nemel ani paru. Takova kombinace mezi Seiko a Orient. Ale vypadaji uzasne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 od dnes skusam POSEIDON Taky se přidávám ke gratulantům. Moc se jim povedly. Skvělá volba. Orient prostě umí ---Já jsem dnes ráno potřeboval nějaké univezály na tahu s dostatečnou WR, takže volba byla jasná. Kromě těchto Mako a Seiko 5 mám doma momentálně jen samé NoDate, takže jsem si odvykl kromě času nastavovat i něco jiného. Ale fotka je opravdu čerstvá, ještě nestačila vychladnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Chtěl jsem něco barevnější k černým SKX, tak mám modré Mako Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 od dnes skusam POSEIDON Jsou skvělé! Odkud je máš konkrétně (vim, že Brazil...)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Chtěl jsem něco barevnější k černým SKX, tak mám modré Mako Modré Mako jsou super. Pepsi vlastně taky. Ale kdybych je přikoupil k těm černým, co mám, asi bych začal mít pocit, že je třeba navštívit odbornou pomoc pro duševně choré. Ať ti dělají radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Ze stejného důvodu jsem nevzal SKX009.Nicméně ten pocit dobře znám a proto teď uvažuju, že pořídím ještě ty Pepsiny (doufam, že neskončím u SKX009) Možná tu nemoc uspokojí alespoň na chvilku pepsi luneta na výměnu na 007. Ale moc tomu nevádám... Děkuju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Chtěl jsem něco barevnější k černým SKX, tak mám modré Mako Modrý Maka se ti povedly a ten strap k nim ještě víc. Těmhle hodinkám snad sluší úplně všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Modrý Maka se ti povedly a ten strap k nim ještě víc. Těmhle hodinkám snad sluší úplně všechno.Vzdyt je ty sam skoro nenosis :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 (upraveno) Modrý Maka se ti povedly a ten strap k nim ještě víc. Těmhle hodinkám snad sluší úplně všechno. Je to tak. Mistr Zrno už mi na ně ale šije něco trochu spešl, tak jsem zvědavej.Děkuju! Upraveno 27. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 http://yeomanseiko.com/2010/05/02/orient-poseidon-300m-from-brazil-model-469ss039/ Ty poseidony taky vidím poprvé a to je Orient jedna z mých oblíbených značek. Prý pro brazilský trh... VVypadají suprove, koukám i co do hmotnosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Vzdyt je ty sam skoro nenosis :-)))))Máš pravdu. Ale doma se s nima mazlím skoro každý den. Jsem rád, že je mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Máš pravdu. Ale doma se s nima mazlím skoro každý den. Jsem rád, že je mám.To je správný přístup. Brajtle na každodenní nošení, prostě otloukánky do práce a jinam, zatímco Orienty na takové to domácí mazlení, opatrně přeleštit hadříkem, chvíli na ruku a pak šup zpátky do trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Zní to jako vtip, ale je to tak (až na ten trezor) Líbí se mi a nechce se mi je pouštět. Mam je prostě rád, i když se na ruku nedostanou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Sem je vyvezl na špacír, modrásky. Jsou skvělé! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Pěkný to máš, já jsem měl svýho času dost dilema jestli vzít modrý nebo černý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 Tož přidám svoje oranžády. Vytlačily všechny ostatní hodinky, takže už rok a 4 měsíce je mám denně na ruce. 15 měsíců jsem je udržel bez zastávky. Luxusní přesnost a zpracování. Jsou to moje první hodinky a byly to nejlépe utracené peníze. Ještě teď po takové době zbožňuji ten záchvěv rotoru když je vezmu do ruky a zacvaknu "motýla" na ruku..... Taky je mam - na tahu. Jsou super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 28. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2015 (upraveno) @honzyk: IMO oboje jsou perfektní, ale ta modrá, ta modrá Wannabe Moonwatche:) Sry za kvalitu, ale nemám po ruce nic než ženy iP6. Upraveno 28. srpna 2015 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Markynin Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 asi bude treba posilovat Co je to za Orienty? Fakt jsou moc pěkné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se